Muži v nevýhodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14546
14.1.11 16:18

těm které nechápou smysl diskuze, chci říct jen to, že nemusí reagovat :nevim: zajímalo mě to proto, že jsem se s tím momentálně setkala - ne přímo u mě, tak jsem se ptala těch ,které si myslí totéž, nebo v opačném případě, mě zajímali jejich názory. Komu se to nelíbí nemusí se diskuze zůčastnit, to´t vše. Ostatním odpovím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.1.11 16:19

o tom jméně když dva nejsou sezdaní rozhoduje matka, alespoň tak to je u mé kamarádky v našem městě, jeslti to je někde jinak, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.1.11 16:20

rh faktor - nevýhodou myslím to, že se bere jako neznámý a je brán jako pozitivní, tak to bylo řečeno mě v gennetu, když jsem sháněla muže krevní skupinu - řekli mi ,že to shánět nemusím, že se otec bere jako neznámý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.1.11 16:22

k bodu tři - zrovna teď toto řeší můj kamarád, chce dítě do péče - matka chce dítě jen proto, aby mu uškodila, protože se stará jen on a ona sedí u pc a „loví“ chlapi, který si vodí domů - dítě pravděpodobně připadne jí…
PROTO ZAKLÁDÁM DISKUZI O TOM, ŽE JSOU MUŽI TROCHU V NEVÝHODĚ, CO SE TÝČE TOHO, CO PÍŠU, NENÍ TO PRAVIDLEM, POCHOPITELNĚ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.11 16:24

mi nejsme sezdáni a jméno řešíme spolu :nevim:
prosím tě to není ,ale papírově,e není brán jako otec,ale je to lékařská hantýrka :roll:
a to,že otec nedostává dítě dio péče je hlavně to,že ho většinou nechce,ty chlapy prostě ty děti omezujou ( není t ve všech případech samozdřejmě)
a teď mám otázku já Smysl diskuze?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.1.11 16:29
jadviga píše:
rh faktor - nevýhodou myslím to, že se bere jako neznámý a je brán jako pozitivní, tak to bylo řečeno mě v gennetu, když jsem sháněla muže krevní skupinu - řekli mi ,že to shánět nemusím, že se otec bere jako neznámý

Myslíš tím,když ty jsi negativní Rh faktor?Myslím,že je lepší,když ho berou jako NEZNÁMÉHO.Je to lepší pro tebe a pro tvé další děti.Co kdyby eventuálně nebyl biologický otec(prosím ber to,že se to může stát).Takže ho vlastně berou jako Rh + a tobě vyšetřují protilátky.Tím to končí.Pak vyšetří krevní skupinu prcka.ty dostaneš eventuální injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.11 16:32
verenika píše:
jadviga píše:
Myslíš tím,když ty jsi negativní Rh faktor?Myslím,že je lepší,když ho berou jako NEZNÁMÉHO.Je to lepší pro tebe a pro tvé další děti.Co kdyby eventuálně nebyl biologický otec(prosím ber to,že se to může stát).Takže ho vlastně berou jako Rh + a tobě vyšetřují protilátky.Tím to končí.Pak vyšetří krevní skupinu prcka.ty dostaneš eventuální injekci.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
jadviga píše:
o tom jméně když dva nejsou sezdaní rozhoduje matka, alespoň tak to je u mé kamarádky v našem městě, jeslti to je někde jinak, nevím

pokud je otec v rodném listě, tak to prohlášení podepisuje taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
jadviga píše:
k bodu tři - zrovna teď toto řeší můj kamarád, chce dítě do péče - matka chce dítě jen proto, aby mu uškodila, protože se stará jen on a ona sedí u pc a „loví“ chlapi, který si vodí domů - dítě pravděpodobně připadne jí…
PROTO ZAKLÁDÁM DISKUZI O TOM, ŽE JSOU MUŽI TROCHU V NEVÝHODĚ, CO SE TÝČE TOHO, CO PÍŠU, NENÍ TO PRAVIDLEM, POCHOPITELNĚ!!!!

matka chce dítě do péče aby mu uškodila?No,budiž.I takový ženský se najdou.Ale v tom případě se může soudit o svěření do své péče.Snad ve škole/školce ví kdo ho vodí,vyzvedává.Sousedi vidí,že se mu věnuje…A jestlli dítě umí mluvit tak by se k tomu taky mohlo vyjádřit atd,atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.1.11 16:34

Můj muž má obrovské právo rozhodovat o tom, jak se jeho děti udou jmenovat. Dokonce větší než já, je to děsnej kritik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.11 17:13
jadviga píše:

To lze taky chápat tak, že je vlastně znevýhodněná žena - prostě se jí nevěří, že má to dítě opravdu s chlapem, kterého uvádí jako otce :mrgreen: Ale je to dobře, že to tak dělají, vlastně to nemá žádné negativní důsledky pro nikoho, jen to blbě zní, když to vysvětlují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.11 17:20
jadviga píše:
o tom jméně když dva nejsou sezdaní rozhoduje matka, alespoň tak to je u mé kamarádky v našem městě, jeslti to je někde jinak, nevím

Tak to asi ta kamarádka nechce uvést otce do RL nebo nechce, aby přiznal otcovství ještě před porodem.
No dá se to chápat, že muž je jako zneužit jako genetický materiál, ale zas ženskou taky může někdo zbouchnout, kdo se k tomu nechce znát (ale i ten muž může po porodu podat žalobu o určení otcovství a ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
14.1.11 17:47

1)Pokud je otec zapsán v rodném listě, tak rozhodují oba.

1. To nevím, ale oceňuji to. Bohužel to má svoji logiku.
  2. Nemůžu sloužit, neznám žádnou ženu, která by se nestarala nebo chlastala.
  3. Většina mužů, které znám, svoje děti miluje stejně jako matka, ale rozhodně se starají méně než matka. Je to dáno tím, že mají více časově náročnou práci než jejich protějšek. Lépe se může starat ten, který má více času. Tím neříkám, že to ten dotyčný udělá. Ale je to základní předpoklad.

Celkově mi logika tohoto tématu a prvního příspěvku přijde přinejmenším povrchní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.1.11 18:02

1)je pravda,ze oba podepisuji papir o jmenu ditete,ale ZENA po porodu dat diteti napsane jmeno dat nemusi!!Muze diteti dat na posledni chvili jine! 2)o tom nic nevim 3)neznam takovy pripad v mem okoli,vzdy bylo dite,nebo deti soudne priznano otci. 4)vetsinou to tak je,ale s tim nikdo nic neudela.

• Citovat
  • Upravit
14546
14.1.11 18:04
verenika píše:
jadviga píše:

JJ, ano, to jo, ale jako ten styl jakým to podávají, možná že mě by to vadilo, být na jeho místě, jako že se bere jako neznámý, je to samozřejmě dobře, ale jak mi to bylo vysvětleno, tak mi to přišlo vůči němu- říkali to před ním, nefér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová