Saně versus 11měs.dítě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
683
3.12.10 21:51

saně versus 11měs.dítě

Ahoj děvčata,chci se poradit.Zajímají mě vaše nazory.Dostali jsme krasné sáně a mě laká syna na ně vzít.Má 11 měs.Ale rodina mě odrazuje,že je ještě malý.Ale já si to úplně nemyslím.Ale nechci udělat chybu a pak litovat a poslouchat řeči typu.MY TI TO RIKALY. :think: Poradtě Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
3.12.10 21:53

Máš ohrádku? Fusak a kombinézu? Nevidím problém, my zítra razíme taky :wink: Malej ej jen o měsíc starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
3.12.10 21:56

Každé dítě je jiné, naše malá se v tomhle věku ještě bála, dokonce i o rok později se chtěla jen vozit po rovině. Z kopce, kdy jí občas fouknul sníh do očí, ani náhodou. TeĎ si to užívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.12.10 21:57

vozila jsem poprvé ve 13m a žádnej problém :palec: jak už je tu psáno-ohrádka,fusak kombinéza a jelo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.12.10 21:58

Ahoj,já bych si tedy s naším malým na saně netroufla-hlavně když na něj nevidím,když se ty saně táhnou.Malej tedy sedí,chodí,ale občas-hlavně v cizím prostředí se někdy jakoby vypne-najednou se sesune k zemi,a je jak hadrová panenka.A to jinak běhá doma po celém bytě.Nevím,co by udělal,kdybych na něj nekoukala.Ale pokud tohle u vás není,tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
3.12.10 22:06

Se synem zkušenosti nemám,ale když jsem byla malá já tak mě máma přikšírovala,abych nevypadla.Bohužel sem sáně je jěště nesehnala,abych je prubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.12.10 22:10

Pokud se nebude bát, tak není problém. Už sedí sám, jen bych ho raději přikšírovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.12.10 22:12

my taky malou vozili cca v 10mesicich po chodniky.. na kopec bych si teda netroufla..taky jsem mela strach co bude vyvadet,ale co chvili jsem se za ni otacela..a pro jistotu jsme koupili ksirky a privazaly ji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
3.12.10 22:16

Takže převážně nazor je,že děvčata vozíte v saních, tak to je skvělá zpráva. :huban: To jste mě potěšily.Každopádně Fusák kombinezu mám.A krasně vše teplé.Bydlíme v Ostravě a nadílka je tady velká.Nevím jak vy,ale pomalu se s kočarem nedá jezdit a jsem holt aktivní a nechce se nám sedet doma.Upřimě syn má rád kočár a venek.Ale asi jsem pro to ho zakšírovat, abych ho bobika nevyklopila.Mám jen strach,aby mi tam malý neumrzl.Rád si i schrupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.12.10 22:17

My jsme tedy o dost starší (18 měs.), ale podle mě, pokud máš ohrádku a kvalitní fusak, tak by se to dítěti líbit mohlo. Bude mít mnohem lepší výhled než z kočárku a v teplíčku bude také. Lukáš už mi v kočárku odmítá sedět, ale ze saní nechce ani slézt. A z fusaku ti jen tak nezdrhne :lol: Pro jistou bys ho mohla přikšírovat, ale myslím si, že by to ani nebylo potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.10 22:19

Já teda zimu absolutně nesnáším, ale o mně nejde. Táta, když bylo provorozenému rok a kus, tak ho vzal na týden s ostatníma tátatama a dětma do hor. Apalalucha hadr! Sáňky, který pamatovaly ještě mojí generaci (mý sourozence a bratránce), spravená ohrádka, novej špagát, novej fusak, pořádná kombinéza, boty … jéej, ti si to užili! (A já taky :pankac: :pankac: :pankac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
3.12.10 22:21

Ahoj,
tak me jeste vloni maly na sanich byt nechtel, myslim tim, nechat se tahnout. Letos uz ano, ale mame boby, ty ho bavi, necha se tahnout, sam si je vozi, naklada do nich snih atd..dneska prisel na to, ze muze jezdit i na brise (jenom je neumi jeste ovladat pri jizde z kopce). Sane jsou strasne tezky kram :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.12.10 22:30

Tak mi dneska jeli na bobech a mala si to uzila.V lednu ma dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.12.10 22:32

Tak já saně vytáhla už minulý rok, to bylo Natálce 10 měsíců. Zachumlala jsem jí do fusaku, který jsem přidělala k ohrádce na saních aby nevypadla. Jezdila jsem s ní po rovince.Na kopec plný lidí jsem si netroufla a netroufnu si ani letos, ale je tu takový malý, kde jezdí prťata, tak tam asi sáne prubnem. Jo a včera zkusila půjčené boby a to se jí teda nelíbilo. Jak se tam nemůže opřít a zachumlat, tak to prý neee :lol:

Foto z min. roku mluví za vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
3.12.10 22:34

Tak my loni sane nemeli, letos jsme udelali drivejsiho jeziska a sane koupili, Samy se chtel porad vozit (je mu teda uz skoro 19 mes.), ani slezt nechtel, ma operku, kombinezu a jeste je zabaleny v dece, snezilo, chumelilo, ale mu se na sanich moc libilo. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová