Existují další odmítači Facebooku? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27305
19.8.10 16:24

Existují další odmítači facebooku? :-)

ahojky,
okolí na mě kouká jak na nějakou diviznu, že nechci profil na Facebooku… a kde bych na to vzala čas? Veškerý volný počítačový čas mi zabere e-mimino a skypování s manželem přes den :-D
Ale ještě před těhotenstvím mě lámali všichni okolo, že tam jsou a já ne, že su sto let za opicema, že bych jim nemusela sms-kovat a mejlovat, jak se mají, bo bych to věděla z deníku (nebo co to tam denně píšou), viděla bych fotky, který už dávno neposílají mejlem, apod.
Mě to popravdě ani vůbec neláká a nikdy nelákalo, je to jen šílenej žrout času. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65284
19.8.10 16:33

Ahojík…
mám na FB profil a pár fotek…ALE
nechodí tam,max.jednou za týden a zase odejdu…
nerozumím tomu,nechytlo mě to a nebere mě to…
E-mimino je e-mimino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.8.10 16:34

no já jsem smysl facebooku taky moc nepochopila…a už vůbec nevím, jak tam někdo může trávit tolik času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
19.8.10 16:39

Já FB taky odmítám, už takhle ztrácím soukromí, když píšu do diskuzí, natož aby mně všichni mohli vyhledávat na FB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.8.10 16:44
Bubina píše:
no já jsem smysl facebooku taky moc nepochopila…a už vůbec nevím, jak tam někdo může trávit tolik času…

Asi tak nějak :roll: , k čemu je vlastně FB dobrý :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.8.10 16:46

Já jsem Fb uživatelka a jen odpovim k čemu je to dobrý:-)
Je to dobré k tomu že nemusim zvednout zadek od pc a vim vše o všech a mohu se spojit i s kamarádama které ani potkat nemohu:-) proto že jsou v cizině nebo daleko :mrgreen:

A taky jsem našla svojí ztracenou nevlastní sestru kterou jsem neviděla 15let:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.8.10 16:48

taky se řadím mezi ty kteří na FB nejsou tak jsem další divizna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
19.8.10 16:50

Tak se taky přidávám :pankac:
Nejsem přívržencem FB. Taky mi to přijde jako ztráta soukromí a tady mi to bohatě stačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.8.10 16:52

Holky, tak já jsem facebook vůůůůbec nepochopila, zastánci mi prominou, ale podle mě je to dobrý tak na krádež identity :think: a zneužívání. Nebo jsem na to už strááášně stará, ale fakt tomu nerozumím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.8.10 16:52

FB nemám,a ani jsem nepřemýšlela,že bych do něj šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
19.8.10 16:53

Já se taky přidávám.Už jen ten název ´´sociální´´ síť :nevim: mi zní jak pro nepřizpůsobivou skupinu :mrgreen: .Přijde mi to moc davové.
Akorát co mi zaráží - všude, ale všude(TV, časopisy…)jsou odkazy - najdete to na našem webu nebo facebooku :think: .Takový pěkný sběr dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.8.10 16:55

Holky já vás obdivuju já jsem na fB závislá :zed: ,ale spíš jen pro to že čekáme kdy se mimi narodí doma naklizeno a já nemám co dělat…
Jinak mě FB slouží jako ICQ,Fotečky na profilech a vím něco o lidech který jsem neviděla x-let a nebýt FB bych jeasi nikdy nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.8.10 17:00
kozisek píše:
Holky, tak já jsem facebook vůůůůbec nepochopila, zastánci mi prominou, ale podle mě je to dobrý tak na krádež identity :think: a zneužívání. Nebo jsem na to už strááášně stará, ale fakt tomu nerozumím. :zed:

To je i můj názor :palec: ztráta času,identity a vůbec mi to příjde jako blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
19.8.10 17:01

Jsem další, kdo nemá profil na FB. Ani po tom netoužím. Jen vím, že už jsme měli několik incidentů s uživateli FB. Jeden za všechny:
byli jsme na akci u kamaradů, někdo tam fotil a fotky pak dal na FB, takže na ně mohli další jeho kamarádi, co na akci nebyli. Jeden z nich pak volal mému manželovi: „ty jo tys ses pěkně zřídil minulej pátek“ a bylo zle. Jako co je komu do toho, co jsme dělali minulý pátek???
Nyní předem hlásíme, když někam jdeme, že si nepřejem, aby fotky, kde jsme my dávalali na FB. Bohužel pochopení pro to nemá nikdo!
Osobně využívám MT, tam mám své nejbližší. ICQ a občas Skype - pro mě bezplatná komunikace s rodinou a kamarády. Že bych zrovna musela mít přehled o sestřenici své sestřenice apod.to teda nemusím. K čemu?
Já si zablokovala i upozornění pozvánek na FB. Stejně to chodilo jen od lidí, do kterých mi nic není a je mi jedno kde byli na dovolené a kdy na ní byli.
No rozvášnila jsem se tady tak, že je z toho opravdu jasné, že FB pro mě není vůbec důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.8.10 17:01

:mrgreen: Z důvodů, které jsi uvedla a taky jsem lehce paranoidní, takže nevidím důvod, proč na FB zadávat své osobní údaje, uvádět s kým se kamarádím, vkládat své fotky a fotky svého dítěte atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová