Existují další odmítači Facebooku? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
20.8.10 08:19

Tak já FCB profil mám, ne dlouho. Taky jsem nechápala smysl a bránila se mu. Ale jednou jsem si profil založila na zkoušku a jsem ráda. Mám tam spoustu známých především z práce, se kterými bych jinak ztratila kontakt, pak bývalé spolužáky. Dneska už nemá nikdo čas posílat si maily s novinkami a rozesílat fotky… Žrout času to není, přihlásím se tam ráno, zkouknu, co je nového a zase odejdu a to ani ne každý den. Hry nehraju, srdíčka neposílám :lol: Emimino mi zabere času několikanásobně víc :mrgreen:
Fotky tam dávám, mám je uzamčené jen pro přátelé a jako přítele potvrzuju jen člověka, který je opravdu kamarád a u kterého mi nevadí, že fotky uvidí.

• Citovat
  • Upravit
18305
20.8.10 08:39

Mně Facebook připadá jako „internet uvnitř internetu“. Co se týká lidí na něm, nejsem s nima v kontaktu a o nic nepřicházím, moji známí komunikujou jinak (holt jiná generace… :nevim: ) Jsou na něm ale některé firmy, které pro svůj život považuju za důležité. Ale i s nima mám jiný kontakt…

A když mrknete na stránky www.taxmeni a www.nezmari.cz, tak je vidět, že potřebné informace můžu vytáhnout i bez Facebooku… (zřejmě slušnej oddíl… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.8.10 08:54

FB nechápu a vlastně ani nachci pochopit je to ztrata času a hlavně soukromi ,když si budu chtít pokecet s kamaradkou tak pujdu na kavu,vino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.8.10 09:33
Jura007 píše:
Mně Facebook připadá jako „internet uvnitř internetu“. Co se týká lidí na něm, nejsem s nima v kontaktu a o nic nepřicházím, moji známí komunikujou jinak (holt jiná generace… :nevim: ) Jsou na něm ale některé firmy, které pro svůj život považuju za důležité. Ale i s nima mám jiný kontakt…A když mrknete na stránky www.taxmeni a www.nezmari.cz, tak je vidět, že potřebné informace můžu vytáhnout i bez Facebooku… (zřejmě slušnej oddíl… :mrgreen: )

A co ty firmy vlastně na FB dělají? Tedy soukromé osoby píší, co zrovna dělají, dávají fotky a tak. Ale co tam můžou dát firmy jiného, než třeba mají na svých www-stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 10:02

FaceBook je virtuální ZLO! :cert: Třeba ho vymysleli pošahaní sociologové, aby se mohli pořádně šťourat v lidech…přitom vytvořili jen další vrstvu závisláků :lol: A stejně jako doktoři se odmítali očkovat vakcínou proti chřipce, tak znám dost ajťáků, kteří ze stejných pohnutek odmítají FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.8.10 10:45
Lucink_a píše:
Tak já FB používám, každý den se tam juknu. Taky to mám kvůli spolužákům a kamarádům.
Spíš absolutně nechápu, jak tam někdo může hrát ty jejich hry… farmu, rybičky atd..
A ještě jsou některý ty lidi tak zdegenerovaný, že si zařizují krmení virtuální rybiček, když jedou na dovolenou :roll:

Vidis a to mne zase prijdou zdegenerovani lide, kteri sice nehraji rybicky, ale na Facebook si napisi veskere svoje studium, veskere svoje zamestnavatele, mobily, telefony a vyvesi fotky ze vsech dovoleny, svatebni fotky a fotky deti a toto maji naprosto vse pristupne vsem. Pak z mobilu pisou takove kokotiny, jako „bylo osvezujici se rano projit lesem“ :-)

Mimochodem mam registrovany Farmville, hraju jen v zime a profil uzamceny a fotky deti na FB nedavam - daleko bezpecnejsi program je Picassa - namatkou…

• Citovat
  • Upravit
3802
20.8.10 13:44

Ja se fejsbucku branila dlouho a no, a neubranila. Je pravda, ze kdyz si chci pokecat s kamarady, staci se domluvit a sejit se, ale zase jsou lidi, kteri jsou na druhem konci republiky a je fajn, kdyz jsme prave prostrednictvim facebooku v kontaktu.
Navic je moznost nastavit si soukromi a nikdo jiny, nez pouze pratele se mi do profilu nedostanou.
Jakykoliv program na internetu neni stopro bezpecny, jsou umelci, co se dostanou uplne vsude a to i do Picassa, Rajcete, proste vsude. To by se clovek nemohl prezentovat nikde, ani tady. Vzdyt tady take mate hafo fotek a informaci, ktere by se daly nejak zneuzit.
Dnes proste neni bezpecneho nic, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
20.8.10 13:46

Jo, a nejsem priznivcem celodenniho psani do statusu blbniny typu- vstala, jdu do skoly, citim se tak a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.8.10 18:52

Jéé, hlásí se další konzerva.

Fb vůbec a chytám hysteráky, že mé 11 leté dítě si chce tvořit profily.. :cert: :cert:
Bojím , bojím..

A o těch dávno ztracených známých a kamarádech..
No občas si také vzpomenu co asi dělají, ale to je asi tak všechno a koukat kvůli tomu na fb je spíše další level zvědavosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.8.10 08:14
Hanka1 píše:
Vidis a to mne zase prijdou zdegenerovani lide, kteri sice nehraji rybicky, ale na Facebook si napisi veskere svoje studium, veskere svoje zamestnavatele, mobily, telefony a vyvesi fotky ze vsech dovoleny, svatebni fotky a fotky deti a toto maji naprosto vse pristupne vsem. Pak z mobilu pisou takove kokotiny, jako „bylo osvezujici se rano projit lesem“ :-)

Tak to je zase druhý extrém, můžeš mít profil a nastavit si ho tak jak potřebuješ… dát si do přátel koho ty chceš…
Proto jsem jako extrém uvedla ty jejich hry, a opravdu jsou lidi na tom tak závislý, že už si fakt shánějí kdo by jim krmil ryby a sklidil úrodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.8.10 12:33
MaryClementine píše:
Judycum píše:
A jak někdo psal, dost by mi vadilo, kdyby někdo jiný bez upozornění dal na svůj profil moje fotky nebo fotky dětí..sama bych si chtěla určovat, co je pro cizí oči a co už ne..
Fakt je, že tady o sobě taky povím leccos, čili je otázka, jestli to není to samé. :nevim:
Já myslím, že to není to samé. E-mimino má svůj okruh lidí, FB je mnohem mnohem širší, tady přece jen je předopklad maminek a tak. Taky tu o sobě říkám věci, které v normálním životě nezveřejňuju :-)

Myslím si že to samé, to není, pokavaď FB člověk používá jen pro své přátele, tak si myslím, že je to daleko jistější, než tady na miminu, kde se skoro s nikým neznáme, Já si na FB přidám jen své přátele u kterých vím, že mi nevadí, že vidí moje fotky a taky tam zveřejním jen to, co uznám za vhodné, nikdo jiný než moji přátelé nemůžou vidět mé data a příspěvky, kdežto tady si to může přečíst kde kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.8.10 12:37

bohužel jsou lidi, kteří si z FB dělají seznamku, nebo hrají snad na body kolik přátel nasbírají, tak pak se nemůžou divit, že jejich data vidí úplně cizí lidé… To pak také nechápu… Ale jinak je fakt, že díky FB jsem našla spoustu přátel se kterými jsem se dlouho neviděla..... A jak už tu někdo psal, proč je hledat, když mi do té doby nechyběli? Protože není čas abych se scházela se všemi lidmi co znám, tak alespoň takto o sobě víme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
1.9.10 17:33

hlásím se mezi divizny :mrgreen: profil na FCB jsem nikdy neměla nemám a mít nebudu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.10.10 20:04

jááááááááááá,taky nemám profil a vůbec mi to nechybí a ani neláká,nic na tom nevidím a pořád mi chodí na mail pozvánky abych se přidala,což mě neskutečně štve :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.10 20:12

hele podle me je blbost byt odmitacem z principu

co ja znam odmitacu mikrovlnek, mobilu, televize, mycek nadobi - po nekolika letech obvykle vsichni vsechno maji .....

ja o sobe rikam, ze FCB zatim nepotrebuji, ze cas zabijim na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová