Existují další odmítači Facebooku? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
19.8.10 17:37
Rampepurna píše:
MaryClementine, jsi můj člověk !!!
Fejsbůk, vasisdas?
Profil nemám a mít nebudu, stejně tak můj manžel.
Přesně jak píšeš - těch pár pozastavení se během letu kolem kompu věnuju zprávám, emiminu a emailu, případně pakupkám.
Rozněžňovat se příp. rozčilovat se fakt nepotřebuju přes net.
Mě facebook sr*l v práci - pod sebou podřízenou, tupou jak poleno, furt nestíhala zadanou práci, furt že to ještě nemá a nestíhá apod. a pak kolegyně při obědě kouká na facebook a „hele, vona (ta nestíhající podřízená) je celý dopoledne na facebooku a furt tam vyvěšuje nějaký plky“ - NO NEZABILI BYSTE JÍ, LIDI?! A takhle to bylo furt a ne jen u týhle pipky. :zed:

:lol: :lol:
Co je to pakupky? Teda jakože věnuješ čas pakupkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
19.8.10 17:42

Já jsem na FB pár dnů a to jen proto, že tam kamarádka dala video ze stavby a jiným způsobem, než být registrovám zhlédnout nelze. Ale myslím, že mě nikdo nenajde. Dala jsem vymyšlené jméno i datum narození a v profilu o mě není napsáno nic, čeho by se mohl kdokoliv chytit. Takže i kdyby mě někdo hledal má stejně smolíka. S lidma o kterých si myslím, že by měli vědět jak se mám jsem v kontaktu a po ostatních je mi fakt houby ať už to byli bývalí spolužáci nebo rádoby kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.8.10 17:44

Já jsem na FB pod jiným jménem, mám tam asi tři fotky..posloužil mi docela dobře, našla jsem tam třeba bývalého přítele mojí kamarádky a jeho ženu, na které jsem ztratila mobil a léta jsem je neviděla..nebo pár bývalých přátel z dětství, jsem ráda, že vím, jak se mají.
Nicméně jsem obezřetná, nedávám tam o sobě žádné informace a spusta věcí mi nesedí(každou chvíli se mi tam vnucují trapné odkazy, nesmyslné hlášky cizích lidí a podobně).
A jak někdo psal, dost by mi vadilo, kdyby někdo jiný bez upozornění dal na svůj profil moje fotky nebo fotky dětí..sama bych si chtěla určovat, co je pro cizí oči a co už ne..
Fakt je, že tady o sobě taky povím leccos, čili je otázka, jestli to není to samé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.8.10 17:45

pakupky budou asi nákupy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.8.10 17:57
kozisek píše:
pakupky budou asi nákupy, ne?

Napadlo mě to taky, ale radši se zeptám, to slovo se mi líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.8.10 17:59
Judycum píše:
A jak někdo psal, dost by mi vadilo, kdyby někdo jiný bez upozornění dal na svůj profil moje fotky nebo fotky dětí..sama bych si chtěla určovat, co je pro cizí oči a co už ne..
Fakt je, že tady o sobě taky povím leccos, čili je otázka, jestli to není to samé. :nevim:

Já myslím, že to není to samé. E-mimino má svůj okruh lidí, FB je mnohem mnohem širší, tady přece jen je předopklad maminek a tak. Taky tu o sobě říkám věci, které v normálním životě nezveřejňuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.8.10 17:59

Ty už jsi neměla ve škole ruštinu, co :-D pakupky = nákupy po rusky. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.8.10 18:00
mado píše:
Ty už jsi neměla ve škole ruštinu, co :-D pokupky ´= nákupy po rusky. M

:lol: :lol:, měla - v 5. a 6. tříde na ZŠ :wink: pamatuju si asi tak tři slova a jednu básničku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.8.10 18:02

No jo, „mladá“ generace, já z ruštiny i maturovala, ale že bych si pamatovala toho nějak víc, to ani ne :lol: M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.8.10 18:04

ještě „vychadíla na běreg kaťuša, na vysokij běreg na krutoj“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 18:08

holky, já měla ruštinu jeden rok v páté třídě a také jediné co si pamatuju jsou básničky.
„tíše mýši, kot na krýše a kaťáta jišo výše“
„jéchal gréka čerez rjéku, vídit gréka v rjeke rak, vsunul gréka ruku v rjéku, držiť gréka v ruke rak“
„žíl byl děd, žíla býla bábka, žíla s ními kurjočka rjába, i snesla kurjočka jajíčko“
:lol: :-D :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.8.10 18:09
kozisek píše:
ještě „vychadíla na běreg kaťuša, na vysokij běreg na krutoj“

jojo, to taky vlastne :-D

ta basnicka byla o jidle - V panědělnik na aběd, mjáso navaríl nám děd. A va vtórnik byla káša, kášu ljůbit náša Máša. atd. Teda takhle napsané to vypadá příšerně a to ani nevím, jestli se to vůbec takhle fakt vyslovuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 18:10

jo a eště „kubíky i mjač, koška i kartýna“ to je taky z nějaké básničky,ale už nevím začátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 18:12

to jsme se dostali od fb do pěkné diskuze :-D
ale pravda, že ta ruština napsaná „česky“ vypadá děsně 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 18:15