Existují další odmítači Facebooku? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JVP
568
30.1.11 08:45

jo, přesně :zed: nebo když mi jednou vyprávěl kamarád, že si tam píše všechno - kdy kam s kým jde, kde byl… no fakt nechápu, proč bych takové info měla psát takhle veřejně? 8-o :roll: Nebo se „chlubit“ fotkama z nějaký pařby - to je fakt pro puberťáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.1.11 09:29
JVP píše:
Asi budu za exota :lol: ale FB se mi zdá natolik praštěný (dost mých známých na něm úplně ujelo), že jsem se zařekla a nejen že na FB nejsem, ale odmítám se na něj i podívat, když mi třeba kamarádi chtějí ukázat, co tam mají „zajímavého“ :mrgreen:

Ja jsem třeba tam chtela najít ten članek kolem verca330,ale ani to neumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 13:59

Mě přijde úplně jedno jestli e-mimino, nebo FB. Mám FB a jsem tomu ráda, vím o přátelích, kteří jsou v zahraničí, ráda si s nimi popovídám. Fotky nedávám nikam, nikde neuvádím osobní údaje. Dokonce jsem vystoupila z jedné uzavřené skupiny, protože to dámy nebyly schopné akceptovat, ale s některýma si občas napíšu. Vyhovuje mě občas povídat si o problémech s úplně cizím člověkem, ale hlavně mám přátele skutečné a ne virtuální a docela mě udivuje kolik tady nebo FB lidé tráví času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.3.11 15:02

Nečetla jsem celou diskusi, jen první dvě stránky.

Asi patřím taky mezi „divné“ :-D
FB nefandím a taky (i přes neustálé naléhání kamarádek), si tam profil zřizovat nebudu, přijde mi to zbytečné :nevim:
E-mimino je moje závislost :oops: a srdeční záležitost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.3.11 15:04

ha ha .. no zajimave je, ze vetsina odpurcu FB jsou lidi, kteri priznaji, ze FB nerozumi nebo nechapou vyznam :mrgreen:

vsechno zalezi na soudnosti, takze kamaradim se jen tim, koho znam, profil mam uzavreny jen pro pratele, komentuji jen to, co uznam za vhodne, nejsem clenem ruznych skupin, nehraju hry, atd. atd. …

mne zase naopak prijde, ze emimi je v tomto smyslu vic napadnutelne, protoze se tu probira fakt vsechno a to mezi lidmi, kteri se znaji vetsinou jen virtualne. je to verejny server, takze precist si muze kdokoliv vicemene cokoliv ;-) . ohanet se tim, ze je to jen pro maminky, hmm .. tak s tim bych teda nepocitala ;-)

a o tom, ze tu nektere uzivatelky travi mnohem vice casu, nez nekteri uzivatele FB, o tom neni pochyb ;-)

muj nazor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.3.11 15:13
adys píše:
ha ha .. no zajimave je, ze vetsina odpurcu FB jsou lidi, kteri priznaji, ze FB nerozumi nebo nechapou vyznam :mrgreen:

vsechno zalezi na soudnosti, takze kamaradim se jen tim, koho znam, profil mam uzavreny jen pro pratele, komentuji jen to, co uznam za vhodne, nejsem clenem ruznych skupin, nehraju hry, atd. atd. …

mne zase naopak prijde, ze emimi je v tomto smyslu vic napadnutelne, protoze se tu probira fakt vsechno a to mezi lidmi, kteri se znaji vetsinou jen virtualne. je to verejny server, takze precist si muze kdokoliv vicemene cokoliv ;-) . ohanet se tim, ze je to jen pro maminky, hmm .. tak s tim bych teda nepocitala ;-)

a o tom, ze tu nektere uzivatelky travi mnohem vice casu, nez nekteri uzivatele FB, o tom neni pochyb ;-)

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 15:22
adys píše:

:palec: když vidím, že některé maminky tady mají 4000… příspěvků :nevim: musí pomalu celý den sedět u počítače.No možná některý tu jsou už i delší dobu tak to stačily nasbírat :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.3.11 15:30
bambula píše:
adys píše:

:palec: když vidím, že některé maminky tady mají 4000… příspěvků :nevim: musí pomalu celý den sedět u počítače.No možná některý tu jsou už i delší dobu tak to stačily nasbírat :-)

ha ha .. no ja sama jich mam asi 3400, ale na emimi jsem zhruba od r. 2006 ;-) a rozhodne do kazde diskuze neprispivam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.3.11 15:35
adys píše:

souhlasím… mám to stejně… na emiminu jsem trávila spoustu času, když ještě nikdo o fb nevěděl. Dneska občas někde nakouknu, ani na skupinách už to moc „nejede“. Holt máme jiné starosti než těhule a spousta z nás chodí do práce nebo mají dětí víc a nestíhají nebo: mají jiný názor než většina a přestal chodit…

každý si umí upravit profil podle potřeby, mám přehled o spolužácích, které jsem roky neviděla, dokonce i o lidech, které jsem neviděla od školky. Fotky a videa dávám kvůli mamce, která žije daleko a chce mít přehled o vnoučátkách. Není na tom nic špatného… nebo chcete slyšet, že jste lepší, když ho nepoužíváte? nějak nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.3.11 15:58

Adys tak to je už 5 let ta asi jde, pokud ale tady je někdo 2-3 a má takové množství, to už je na pováženou :-). Asi, když by taková přispěvatelka psala, jak na nic nemá čas a manžel není tak jak býval…může si asi za to docela sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.3.11 16:30

No já na FB byla dost dlouho, nemyslim si,že tomu nerozumim, prostě mě to tam přestalo bavit, když jsem zjistila, jaké osobní věci člověk na sebe vykecá, jaké osobní fotky na kterých tě kdokoli cizí označí, jsou pak dohledatelné přes google a ty jejich věčné reklamy a vyděračské zprávy typu: Těmto lidem se po vás bude stýskat. Na skutečné přátele mám i jiné kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.3.11 17:34

Já FB nemám. Ne, že bych mu nerozzuměla, ale nevěřím,že by se citlivé informace nemohly dostat tam kam nechci. Nepotřebuju se vytahovat novou károu od přítele barákem, nebo dovolenou. Na lidi který potřebuju k životu mám tel a využívám skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.3.11 07:01
denca29 píše:
Já FB nemám. Ne, že bych mu nerozzuměla, ale nevěřím,že by se citlivé informace nemohly dostat tam kam nechci. Nepotřebuju se vytahovat novou károu od přítele barákem, nebo dovolenou. Na lidi který potřebuju k životu mám tel a využívám skype.
:palec: Já taky FB nemám, právě kvůli těm citlivým informacím. Nedávno jsem zjistila, že má ségra sedí celej večer na FB a píšou si s holkama, který bydlí na stejné ulici, místo toho aby šly spolu ven a úokecaly v reálu :zed:
Přijde mi to ujetý :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.3.11 18:52
Je pravda, že dnešní nejen mládež na tom hodně ujíždí.
Londi píše:
denca29 píše:
Já FB nemám. Ne, že bych mu nerozzuměla, ale nevěřím,že by se citlivé informace nemohly dostat tam kam nechci. Nepotřebuju se vytahovat novou károu od přítele barákem, nebo dovolenou. Na lidi který potřebuju k životu mám tel a využívám skype.
:palec: Já taky FB nemám, právě kvůli těm citlivým informacím. Nedávno jsem zjistila, že má ségra sedí celej večer na FB a píšou si s holkama, který bydlí na stejné ulici, místo toho aby šly spolu ven a úokecaly v reálu :zed:
Přijde mi to ujetý :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.3.11 11:27

To už je záležitost věku u starších pak inteligence :-)
Na FB je úžasný to pokud máš přátele různě po světě a nemáš čas vysedávat u počítače, tak můžeš vědět jak přátelé žijí a co jim dělá radost.
Skype super na komunikaci místo telefonu.
Emimino je fajn drbárna.
A na tobě záleží jak citlivé informace o sobě poskytneš, žádná ze sociálních sítí ti nezaručí úplnou bezpečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová