Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No myslela jsem tím, že i bez něho se dá žít a myslím, že bezpečněji, nevím, ale slyšela jsem o plno zneužití osobních info…
Hlasi se dalsi totalni odmitac FB, tedy mam snad na nej i alergii
.
Profil jsem vytvorila/neco mi v praci chteli ukazat/a tim to zkoncilo.Kdyz muj odpor k FB rostl/nesnasim fanatismus jakekoliv formy
/,pokusila jsem se prihlasit a davno vytvoreny profil zrusit,ale uz jsem si nevzpomnela na heslo
.Tim to zkoncilo ![]()
FB nechapu,neuznavam,zaregistrovana tam nejsem a ani po tom netouzim.Uz tak mam malo casu,akorat tak na emimi a nechapu ty,kteri tam dokazou neustale psat.
Je to ztrata identity,sokroumi…a to ja si velmi chranim.
Rozhodla jsem se, že si nechám vyrobit tričko s nápisem: „Nejsem na Facebooku a nikdy nebudu!“ ![]()
Petra Z píše:
Ahojík…
mám na FB profil a pár fotek…ALE
nechodí tam,max.jednou za týden a zase odejdu…
nerozumím tomu,nechytlo mě to a nebere mě to…
E-mimino je e-mimino
Jsem na tom asi přesně taky takto.
též se přidávám,nejsem zastáncem FB.Nikdy mne to nelákalo,nechytlo.Mám ráda své soukromí a myslím, že tady to bohatě stačí.Hodně lidí mne do toho tlačilo a možná i proto zásadně ne-nikdy.Na kamarádky mám Skype, a taky se domluvím,pokud něco zadarmo a hned.
Taky jsem divizna,FB nenám,nechci,ani mě nezajmá.Vždy mě dokáže udivit,když někdo prohlásí,že má na FB např.70 přátel.Na to vždy říkám,jo?Až budeš průseru,kolik z nich ti půčí stovku???Mít „přátele“ a zabít tak snimi den,mi přijde jako ztráta času.
Profil na FB mám, občas se tam přihlásím, ale to je tak všechno. Nějak nechápu smysl zasílání srdíček a podobnejch krávovin. ![]()
Nedávno mně ale dostal mejl, kde byl odkaz právě na FB, že kámoška tam má nějakou fotku se mnou. TAk jsem na to klikla a ona tam má svojí svatební fotku a tam jména všech lidí, co na tý fotce jsou a když se najede myší na toho člověka, tak to ukáže jeho jméno. A ještě tam měla aktivní odkazy, takže stačilo kliknout na odkaz a člověk se dostal na profil tý osoby na fotce. To jsem teda byla docela naštvaná, protože svoje fotky rozhodně na netu nevystavuju (mám mindráky z ksichtu už od mládí a nepotřebuju, aby si mně prohlížel někdo ještě na netu
). Tak jediný, co jsem mohla udělat, že jsem ten aktivní odkaz smazala. ![]()
Taky jsem tomu nepřišla na chuť
Čas mám tak maximálně na emimino a někdy ani to ne. Profil jsem si založila, abych si mohla najít spolužáky, ale vůbec tam nechodím a nechybí mi to.
Já ho mám,ale z donucení,založil mi ho syn
Občas tam kouknu,ale spíš jen že si přečtu co píše s kámošema
Děti i manžel ho využívají hodně,pro mě je to nepřehledný a moc ho nechápu
Asi jsem stará ![]()
Tak já se připijuji, FB nepoužívám a nechápu, že ho někdo používá místo spánku (vlastní zkušenost)
![]()
Necetla jsem vsechno, ale pro mne je fajn, ze jsem o kontaktu s kamaradkama/spoluzackama, zijicich v cizine…
Tak já FB používám, každý den se tam juknu. Taky to mám kvůli spolužákům a kamarádům.
Spíš absolutně nechápu, jak tam někdo může hrát ty jejich hry… farmu, rybičky atd..
A ještě jsou některý ty lidi tak zdegenerovaný, že si zařizují krmení virtuální rybiček, když jedou na dovolenou ![]()