Saně versus 11měs.dítě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
3.12.10 22:48

Jejda ta fotka je skvelá a malá si to evidentně užívá.Na kopec jezdit to mě ani nenapadlo,spíš hod.prochazka.Ale těd mě napadlo ,je to bezpečné nevyklopím ho?Určitě bych vybírala trasu na saně.Je to i pro mě ulehčení táhnout ten kočar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.12.10 23:11

Já malou ještě nevyklopila. Když pojedete po nějaké cestě, rovince a normálním tempem, tak nevidím důvod, proč bys měla mrňě vyklopit :wink: Já právě min. rok taky sáně pořídila, protože s kočárem to byl opruz se prát se závějema. A to mám velká nafukovací kola a stejně jsem byla urvaná jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.12.10 09:13

Nám je taky 11 měsíců , a zrovna dneska jdeme kupovat sáně s ohrádkou. Chceme v neděli vyrazit ven. Takže nevidím důvod proč ne. Já to s tou opatrností nějak nepřeháním. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.12.10 12:14

Naše malá má 10 měsíců a už jezdíme jen na saních, s kočárkem se to fakt nedá. Je zachumlaná ve fusaku a je ji tam opravdu dobře :-) dokonce si tam už i schrupla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
4.12.10 12:17

Rocni dcera se taky veze na sanich s ohradkou, oblecena v kombineze a fusaku. A je to parada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.12.10 12:24

Januliiik, obdivuju vaše sáňky, ty jsou úžasný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.12.10 12:31
Januliiik píše:
Naše malá má 10 měsíců a už jezdíme jen na saních, s kočárkem se to fakt nedá. Je zachumlaná ve fusaku a je ji tam opravdu dobře :-) dokonce si tam už i schrupla

fakt super vozítko :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.12.10 12:33

A kdyby jste si holky zkusily, jak se krásně vozí :-) když řeknu, že jedou jak po másle tak i to je slabota :-D když jdem na procházku tak se hádáme kdo je bude „tlačit“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.12.10 12:39
Januliiik píše:
A kdyby jste si holky zkusily, jak se krásně vozí :-) když řeknu, že jedou jak po másle tak i to je slabota :-D když jdem na procházku tak se hádáme kdo je bude „tlačit“ :-D

tomu věřím,mají asi železnou konstrukci že?my měly jako děti takový malý z trubek a ty klouzaly ažaž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
4.12.10 12:41

ahoj,tak si myslim že mě tu asi někdo odsoudí.My byli na saních předevčírem. :mrgreen: Malej byl zabalenej(kombinéza,fusak,deka) Bude mu 11m a bylo to v poho. :palec: Dokonce se nám převrátil do sněhu a smál se.Každý dítko je jiný.Dej na sebe ne na ostatní.Sama znáš své dítko nejlíp.Držim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
4.12.10 12:48

holky super fotky .. a januliiik prosim ta co je to za firmu co robi taketo super sanky? my chceme prave nicolke kupit na vianoce tak ze by sme sa kus inspirovali :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.12.10 12:52

ano, jsou železné, ale hrozně lehoučké. Vyrábí je Tako, je to polská výroba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.12.10 12:53

A super je to, že to madlo vzadu i opěrka jdou sundat :-)a dokonce se prodávají i s fusakem, ale ty už jsou dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12830
4.12.10 15:30

Když byly děti malé(okolo roku), tak jsem vzala sáně s ohrádkou zabalila děti do fusaku a do lesa na procházku jezdila normálně se sáněmi místo kočáru. Žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová