Můžu být klidná?

9.6.11 23:58

Můžu být klidná?

Ahoj holky,jsem mladá nezkušená,co se týče těhotenství,proto se ptám vás zkušených.Asi před 2 týdnama jsem měla nechráněný sex,ejakulace byla provedena do mě dvakrát :oops: .Samozřejmě jsem udělala kravinku,jsem mladá a nerada bych byla těhotná.No budu pokračovat.Asi za týden od styku jsem dostala menstruaci,časově,tak jak měla přijít.Po 28 dnech.HA neberu ani jsem nikdy nebrala.Menstruaci jsem měla slabší jen 4 dny a ani žádné bolesti,což skoro vždy mívám,ale mívám ji nepravidelnou,takže podle toho to brát nemůžu.Ted je to přesně 14 dní,co jsem měla poh. styk a dnes jsem dělala testík.Mamatest 10 a byl negativní.Myslíte,že opravdu nejsem? :dance: Nebo je to brzo na zjištění? Slyšela jsem právě,že můžu byt těhotná a mít menstruaci,tak zkuste ženy poradit, co a jak.Mám si udělat testík později?A nebo jiný? Děkuji moc všem za radu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
10.6.11 00:03

Já jsem měla týden zpoždění. 4 testy vyšly negativní a pak jsem to dostala. A do 22.tt jsem to měla pravidelně.Pak jsem přišla na to, že jsem v tom.Ale já jsem se na rozdíl od Tebe chránila…

• Citovat
  • Upravit
23033
10.6.11 00:25

Ja myslim ze nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
10.6.11 00:49

udělej si ještě testík později a uvidíš, ale taky si myslím, že těhu nejsi. a příště už takovou kravinu nedělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
10.6.11 06:57

Test zkus ještě tak za dva týdny,až v době jak má přijít následující MS.a příště preservativ nebo HA,nebo přinejhorším na gyndě postinor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
10.6.11 07:48

Já myslím,že můžeš být v klidu..Ale příště na to pozor,těhotná můžeš s takovou být raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.6.11 07:57

testík si můžeš klidně ještě udělat,ale myslim si, že těhu nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
10.6.11 08:05

Pokud byl styk v pravidelném cyklu cca týden před MS, která dorazila načas a ani 14 dní po styku není ani náznak na testu, těhotenství je krajně nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.6.11 09:46

Ahoj, s tím že otěhotníš musíš počítat již od začátku svého sexuálního života, žádná ochrana krom absinence není 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí