Můžu být těhotná?? ????????

4
7.8.22 21:38

Můžu být těhotná?? ????????

Ahoj, poslední menstruace 22.6. Je pravda, že jí mám nepravidelnou, ale vždycky po týdnu cca přijde, ale dnes je to vlastně dva týdny dá se říct a pořád nic🤔 2.7. jsme s přítelem měli nechráněny sex, ale zatím nepocituji žádné změny, které by třeba těhotenství naznačovaly. Test jsem si ještě nedělala, mám teď covid(takže možná by i přišla, ale prostě jsem nemocná), takže sem nechtěla, aby to náhodou nějak zkreslovalo, ale pokud menstruace do pár dnů nepřijde, hned jak mi skončí karanténa, utíkám si test koupit.. Co si myslíte? Samozřejmě je mi to jasne, nechráněny sex=je tam šance 🤔 😄Ale jak sem psala, nevidím nic neobvyklého, ač těhotná kamarádka to zjistila až po dvou měsících, protože po vysazení prášků ji vynechání menstruace neprekvapovalo :lol: :)

Příspěvek upraven 09.08.22 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
7.8.22 21:47

Na posun MS může mít vliv nemoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
7.8.22 22:03

Může to být covidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
7.8.22 22:36
@Natyys97 píše:
Ahoj, poslední menstruace 22.6. Je pravda, že jí mám nepravidelnou, ale vždycky po týdnu cca přijde, ale dnes je to vlastně dva týdny dá se říct a pořád nic🤔 2.7. jsme s přítelem měli nechráněny sex, ale zatím nepocituji žádné změny, které by třeba těhotenství naznačovaly. Test jsem si ještě nedělala, mám teď covid(takže možná by i přišla, ale prostě jsem nemocná), takže sem nechtěla, aby to náhodou nějak zkreslovalo, ale pokud menstruace do pár dnů nepřijde, hned jak mi skončí karanténa, utíkám si test koupit.. Co si myslíte? Samozřejmě je mi to jasne, nechráněny sex=je tam šance 🤔 😄Ale jak sem psala, nevidím nic neobvyklého, ač těhotná kamarádka to zjistila až po dvou měsících, protože po vysazení prášků ji vynechání menstruace neprekvapovalo :lol: :)

Těhotná být můžeš. Já se cítila netěhotně až do nějakýho 5 měsíce. Žádná změna, jen občas lehká nevolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.8.22 23:17

Covid sice dokáže rozházet cyklus (vím ve svém okolí). Já ho měla v zimě a pak jsem to měsíc nedostala. A pak na den přesně zase. Ale pokud byl nechráněný sex, tak je možný, že jsi těhotná. I bez příznaků. Já na sobě necítila nic. Jen mi začal smrdět můj parfém, ale to bylo velmi brzy po ohotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
8.8.22 09:20

Ano můžeš být těhotná. Když ms nepřijde udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí