Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky maminky,
píšu sem s takovýmto vcelku divným asi dotazem.
Zítra budu s mimískem začínat 20tt a hormony jsou doslova jak na houpačce 😀jednu chvíli se chci úplně pohádat s přítelem a za 10 minut se mu omlouvám že jsem to tak nemyslela😀on se tomu vždycky zasměje a řekne, že už si za těch pár týdnů zvykl 😀 😁
Měla jste to tak taky nějaká? A zvládly jste to nějak zkousnout bez toho, aniž by jste si to musela vybíjet na okolí?😄
Děkuji!
Mimiskem 😂. Ale no ták ;D.
@Anonymní píše:
Ahojky maminky,
Zítra budu s mimískem začínat 20tt a hormony jsou doslova jak na houpačce 😀jednu chvíli se chci úplně pohádat s přítelem a za 10 minut se mu omlouvám že jsem to tak nemyslela😀on se tomu vždycky zasměje a řekne, že už si za těch pár týdnů zvykl 😀 😁
Měla jste to tak taky nějaká? A zvládly jste to nějak zkousnout bez toho, aniž by jste si to musela vybíjet na okolí?😄
Děkuji!
S mimískem …
Jasný. ![]()
Přestaň to svádět na hormony a začni se chovat jako normální člověk. Každá, která se začne chovat jak totální husa, to vždy svede na hormony.
Chlap by se k tobě měl zachovat párkrát stejně. Třeba by tě ty hormony hodně rychle přešly.
Ne, manžel mi byl oporou a fakt by mě nenapadlo se kvůli čemukoli pohádat nebo být na něj nepříjemná. Maximálně když jsem fakt neměla náladu, tak jsem mu to řekla a byla chvíli sama. A to teda máme tak nějak do teď a těhotná nejsem.
Ale jo, proč ne, svedeme to na hormony… ![]()
Spíš bys měla přemýšlet nad tím, jak zvládat své emoce.
Nevim proc se do tebe ostatní tak pousti, mam to ted podobne. Jsem 22tt a mam nervy jak na houpacce. Hodne to dela muj 3letej, co ma obdobi vzdoru a ja na nej nemam tolik trpělivosti jako predtim. Jsem unavenejsi a porad me sem tam trapi nevolnosti. Takze kolikrat jsem neprijemna, nebo zbytecne vyjizdim i na chlapa. Proste nedokazu ty emoce tolik drzet na uzde, i jsem vic plactiva. Je mi to pak vzdy lito, driv jsem byla klidna a ted ten vztek nejak nedokazu udrzet.
jestli jsem to mela i u prvniho uz nevim, ale kamaradka mi ted rikala, ze se to po porodu zas zlepsilo.
Ahojky maminky,
Děkuji!