Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, přečetla jsem hodně diskuzi ale nikde sem nenašla problem podobný tomu mému. Pred měsícem a pul jsem vysadila HA a tyden na to skončila v nemocnici s cystou na levém vaječníku. Kdyz se cysta začala zmenšovat začaly jsme se s přítelem snažit o mimi. Minuly tyden jsme měli nechráněný pohl styk v utery. Poslední menstruace byla cca pred měsícem ale tento měsíc se jeste neobjevila. Poslední 3 dny chodím dost často na malou o hodně více jim boli me hlava jsem unavená a mam strašně tlaky v podbrisku. Muzu byt těhotná?? A kdy udelat test kdyz nevim kdy menstruace přijde?? Předem dekuji ![]()
A vůbec nevíš, kdy má přijít, nebo jen nevíš by oko den? test bývá pozitivní nejdřív kolem 10 dni po oplodnění. Tak zkus, buď bude bílej nebo ne. Po cca 2 dnech opakovat. Nebo vyčkávat. Možný je všechno ![]()
Gubel:ahojky, pokud byl nechraneny styk pred tydnem, tak je to jeste brzy na priznaky, ale mohlo by to byt uhnizdovani, nebo by jsi musela otehotnet drive a taky to muze byt ovulace, je toho hodne, zalezi kdy mas mit ms…skus udelat test a uvidis… ![]()
@xSnow píše:
A vůbec nevíš, kdy má přijít, nebo jen nevíš by oko den? test bývá pozitivní nejdřív kolem 10 dni po oplodnění. Tak zkus, buď bude bílej nebo ne. Po cca 2 dnech opakovat. Nebo vyčkávat. Možný je všechno
Hihi tak tak… ![]()
By oko měsíc by to měl byt zitra od poslední MS
test jsem zkoušela dnes a byl negativní. Zkusím ho třeba za 2 dny znova a uvidím. No i kdyz je pravda ze nechráněný styk byl víckrát ale od pondělí minulého týdne. Tak fakt nevim jsem z toho blázen
zatim ale dekuji za rady ![]()
@Gubel muze to byt uhnizdovani…jasny, skus za dva dny test znova a uvidis, budes chytrejsi…ja taky jen testuju jak cvok
dnes mam 41DC a 10dni spozdeni, na testu cosi, ale malo viditelne, tak budu testovat zase zitra…tak tfuj tfuj, at to vyjde jak si prejes ![]()
@kiki.niky to me taky napadlo ze uhnizdovani ale tak intenzivní?
no uvidím snad to je mímo a ne dalsi problémy
taky držím palce a budu na tom s testováním jako ty
hlavne at si zdravá ![]()
@Gubel no to byt muze tak intenzivni, kazda jsme jina.. Nic jineho nez cekatva testovat nam nezbyde
myslim ze bud tehu jsem, ale mam mali Hcg zatim, nebo je to anovulacni cyklus..ted mam mit ovulaci cca za tri dny zase
po ms ani pamatky tak cekam a cekam
tak pisni jak dopadl test, taky zitra misnu, jestli sili, nebo nic… ![]()
@Gubel Těžko bys 7 dnů po oplodnění měla tyto těhotenské příznaky.
@Adinal taky si myslim, leda ze by to mohlo byt uhnizdovani, ale kdo vi, muze to byt cokoli…nezdybe nic jineho nez cekat… ![]()
@Adinal po 10 dnech po oplodnění muže uz byt test pozitivní ale nemuzu mit příznaky?? To nechapu
no uvidím jak budou vypadat dalsi dny.
@Gubel píše:
@Adinal po 10 dnech po oplodnění muže uz byt test pozitivní ale nemuzu mit příznaky?? To nechapuno uvidím jak budou vypadat dalsi dny.
Ty jsi ale 8 dnů po styku, pokud dobře čtu. Třeba jsi zázrak přírody a už příznaky máš
.
@Gubel ja myslim ze jsem cetla, ze se dite uhnizduje 7-10 den a potom az teprve zacne vylucovat hormon Hcg, ale zalezi kolik, potom byvaji Ty priznsky, az zacne poradne vylucovat ten hormon…nekdy mit ani priznaky nemusis, ja prvni tehotenstvi ani bych nepoznala, ze jsem tehotna, krome rostouciho bricha a prisla jsem na to az v osmem mesici, kdyz se nedostavila ms, jinak nic…u kazde je to jinak no a Ty priznaky co mas mohou byt PMS ![]()
@Gubel když nevíš kdy si měla ovulaci jde jen těžko hádat zda můžeš být těhotná nebo ne
Navíc týden po styku je na příznaky brzo, příznaky způsobuje hcg v těle a musí být ve vysoké hodnotě. Pokud si vysadila HA můžeš mít klidně rozhazeny cyklus a bolest v podbrisku může být teprve ovulace nebo zbytky po té cyste. Asi ti nezbývá než čekat a testovat. Pokud budou testy stále negativní zasla bych k dr. A nebo ty příznaky co máš muže byt klasické pms což by možná odpovídalo a brzy dorazí ms. Při užívání HA pms nebývá většinou ![]()
@Adinal pokud sem dobre četla na internetu kdyz se plod uhňizďuje estrogen a progesteron taky řádí. Příznaky mohou byt možná i hormonama. Nemusim byt hned zázrak přírody ![]()