Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mela jste nějaká z vás tak 3-4 před MS, tlačení na močový měchýř a časté curani? Já od dnešní noci jsem chodila snad po 2 hodinách a po vycurani me za chvíli tlačil zase močový měchýř a měla jsem pocit, že se mi chce znovu. A pořád bylo co curat i po těch dvou hodinách a to moc nepiju. Nechci si pořád něco vsugerovavat, ale může se jednat, ze by to bylo těhu? Děkuji za odpovědi ![]()
Nevím zda se dá těhotenství posuzovat podle močového měchýře. Me připadá, ze v poslední době holky vidí příznak těhotenství snad úplně ve vsem
samozřejmě těhotná byt můžeš, ale nevím co tu cekas za odpovědi??
máš 4 dny do ms, buď si udělej test nebo počkej jestli to dostaneš. Ale myslím, ze odpověď na to, jestli si to může být tehu je jako vestit z křišťálové koule ![]()
@Matteo.emma píše:
Nevím zda se dá těhotenství posuzovat podle močového měchýře. Me připadá, ze v poslední době holky vidí příznak těhotenství snad úplně ve vsemsamozřejmě těhotná byt můžeš, ale nevím co tu cekas za odpovědi??
máš 4 dny do ms, buď si udělej test nebo počkej jestli to dostaneš. Ale myslím, ze odpověď na to, jestli si to může být tehu je jako vestit z křišťálové koule
Dnes jsem kvůli tomu močení volala i svému gynekologovi a sestra mi řekla, že takhle se to říct také nedá az podle moči jestli nejsem nastydlá. Prý mi udělají vyšetření a pak se uvidí. Test zkouším zítra ráno. Je fakt když člověk po tom moc touží, víc se pozoruje, ale to močení mě spíš z ničehož nic překvapilo. Mohl by zítra i kdyby test nevyšel ráno a jsem před MS i tak už zjistit zda jsem? Užívám clostilbegyt a ovu u mě proběhla podle gynekologa 2× 15.6. a 17.6. Takže zítra bych byla 12 nebo 14 DPO, MS čekám toho 2.7. a před dvěma dny jsem zkoušela test a zatím ani dušík, ale i když už tady píše hodně holek, ze vse některým už malinko ukázalo. Ale záleží na hladine HCG a každá to má jinak. Myslis, ze už by zítra gynekolog něco mohl zjistit třeba už i z krve? Děkuji za odpověď ![]()
@Laura7279 píše:
Dnes jsem kvůli tomu močení volala i svému gynekologovi a sestra mi řekla, že takhle se to říct také nedá az podle moči jestli nejsem nastydlá. Prý mi udělají vyšetření a pak se uvidí. Test zkouším zítra ráno. Je fakt když člověk po tom moc touží, víc se pozoruje, ale to močení mě spíš z ničehož nic překvapilo. Mohl by zítra i kdyby test nevyšel ráno a jsem před MS i tak už zjistit zda jsem? Užívám clostilbegyt a ovu u mě proběhla podle gynekologa 2× 15.6. a 17.6. Takže zítra bych byla 12 nebo 14 DPO, MS čekám toho 2.7. a před dvěma dny jsem zkoušela test a zatím ani dušík, ale i když už tady píše hodně holek, ze vse některým už malinko ukázalo. Ale záleží na hladine HCG a každá to má jinak. Myslis, ze už by zítra gynekolog něco mohl zjistit třeba už i z krve? Děkuji za odpověď
No jestli budeš mít negativní test tak z krve nic nepozná, a před očekávanou ms nepozná nic ani pohmatem ani na ultrazvuku. A z jedné hodnoty krve stejně nepozná zda je to prosperující. Je ještě hrozně brzo… i kdyby tam nějaká nízká hodnota hcg byla, pořád to ještě může odejít s ms. Pokud bys zítra byla 12-14dpo test by možná měl něco málo ukázat. Ale doktor stejně nemá šanci něco vidět nebo potvrdit. Ja šla k doktorce az 3 týdny po pozitivním testu.
Já běhám čůrat před každou ms, jinak ted si myslím, že doktorka neuvidí vůbec nic ![]()
Dobry den, mam stejný problem taky nejak běhám porad na malou
navic mam jeste strašný tlaceni az bolest na podbrisek uz asi 3 den. Test mi dnes ukázal negativní. Mohla bych byt těhotná?? Menstruaci mam mit tak do 3 dnu max nevim přesně jelikož sem dva měsíce zpět vysadila HA a tyden na to skončila v nemocnici s cystou na levém vaječníku.
Dobrý den 5.9. jsem mela bezochranny pohlavni styk. Pritel se do me neudelal, ale i tak jsem si pro jistotu vzala 2 dny po styku prasek Ella one. Bohuzel 14.9. jsem prasek musela uzit znovu (opět jsme meli nehodu). Menstuace se mi o 3 dny opozdila, tak jsem si 10 dni po styku udelala tehotensky test a byl negativní, druhy den jsem si ho udelala znovu a stále byl negativní. Po 3 dnech jsem dostala MS, trvala jako normalne 7 dni a i priznaky byly stejne jako normalne. Po 10ti dnech jsem MS dostala znovu, trvala 4 dny. I tak se ale bojim ze bych mohla byt těhotná, ze prasek nahodou nezabral. Mam totiz neustale nutkani močit. Vzdy jdu na záchod a vyjde ze me jen par kapek. A tak to jde vzdy. Mam se bat ze jsem těhotná?
Dobrý den prosím vás o radu v pátek som si dělala 4 testy nevím ci som tehu alebo ne