Můžu být těhotná???

1
15.10.10 13:06

Můžu být těhotná???

Ahojky. Chtěla bych se zeptat na váš názor na svůj problém… je možné, že jsem těhotná, když jsem měla menstruaci??? Většinou mívám cyklus tak 32 - 34 dní. ale minulý měsíc jsem dostala menstruaci 27. den a byla trochu slabší a kratší než obvykle. Od té doby mám hodně citlivá prsa, napnutá a dost se mi zvětšily, takže jsem si musela nakoupit větší podprsenky, protože mi ze všech původních prsa „lezou“ ven :-) taky jsem si všimla (a ne jen já :-D ), že jsem pořád děsně podrážděná, protivná a dokážou mě vytočit úplné maličkosti. Potom před další menstruací se k tomu ještě přidala bolest v podbřišku. Ani jsem nad tím moc nepřemýšlela, protože jsem si to vysvětlila jako úplně normální PMS. Asi týden nato menstruace skutečně přišla, ale opět asi 28. den cyklu a trvala pouze dva dny a potom ještě dva dny špinění. To u mě nebývá obvyklé, většinou tak čtyři dny docela silně krvácím a potom ještě tak dva dny slabší menstruace. Pořád jsem tomu ale nepřikládala význam, ale teď už mám tři dny po menstruaci a v podbřišku mě stále pobolívá, žádná hrozná bolest, že by se to nedalo vydržet, spíš takové pnutí, jako to bývá obvyklé při menstruaci a těsně před ní… A navíc taky pozoruji, že jsem v poslední době strašně ospalá a bývá mi trochu špatně. Ne moc a ani jsem nezvracela spíš jen tak lehce nevolno. Tak mě napadlo, jestli bych nemohla být těhotná… S přítelem bychom miminko oba moc chtěli, ale zatím jsme to neplánovali. HA jsem vysadila před dvěma lety a od té doby praktikujeme přerušovanou soulož. Vím, že by bylo nejlepší řešení udělat si těhotenský test, ale bojím se, že budu zklamaná :-( U nás je to totiž trochu složité, jsem po vysoké v první práci a ještě mi běží zkušební doba. Navíc pracuju ve zdravotnictví, takže bych v případě, že bych čekala mimi musela hned na nemocenskou. Takže cíleně se snažit otěhotnět by bylo v našem případě dost nezodpovědné. Ale kdybych už těhotná byla… :-) Víte jak to myslím?! :wink: No… ale stejně počítám s tím, že nejsem. takže si na miminko asi ještě budu muset počkat… :-( Co myslíte??? mám si zkusit udělat test??? nebo je to úplně zbytečné??? Pokud mi někdo budete chtít poradit, budu moc ráda a předem děkuju. A omlouvám se za ten rozsáhlý popis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65734
15.10.10 13:08

Poradit????jedině ten test..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.10.10 13:09

Test si nedělej je to zbytečné :mrgreen: jestli jsi těhotná zjistíš jedině bez něj tím, že ti tady holky řeknou že jsi nebo nejsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1707
15.10.10 13:11

Každopádně zkus test. V lékárně se dá koupit Mamatest, jsou tam dva testovací proužky. Anebo i v drogerii, tam také mají testy.
Udělej si test po ránu s ranní moči a uvidíš. Přeji štěstí!

Příspěvek upraven 18.10.10 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.10.10 13:12

Slabé špinění místo menstruace může být i klidně když jsi těhotná.Já to tak měla ještě třikrát. příznaky máš, to ano..Když už jsi dvakrát měla tak pofidérní MS, proč si nekoupíš test - dítě přece chcete..
Já než bych tohle napsala, tak bych ho radší koupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.10.10 13:14

Pokud si nechceš dělat test, tak budeš muset počkat na první pohyby :mrgreen:

Myslím, že těhotná nejsi a test by sis měla udělat. Můžeš se samozřejmě udržovat v příjemné nejistotě, ale to ti do břicha mimino stejně nepřičaruje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65734
15.10.10 13:17

Michaelkkkooo–ty ty ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.10.10 13:18
Petra Z píše:

Promiňte nedalo mi to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65734
15.10.10 13:18
Michaelakkk píše:
Petra Z píše:

Chápu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.10.10 13:23

TEST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.10.10 13:24
Petra Z píše:
Michaelakkk píše:
Petra Z píše:
Chápu :wink:

Já teda ani omylem.
Tyhle rádoby vtipné odpovědi si nechte do nějaké diskuze pro puberťáky.
Pokud není v mých silách do tématu přispět něčím rozumným, nepřispívám!

Zakladatelko, nevšímej si toho, v poslední době jsou tady nevhodné odpovědi běžné, co už naděláš, na blbce natrefíš všude.
Jak na tom opravdu jsi, ti řekně jedině test :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.10.10 13:26

Tady ti asi nikdo nic jiného než test neporadí. Pokud jsi do teď měla MS pravidelně a se stejným průběhem, tak to, že tomu už podvakrát bylo jinak, něco znamená. Můžeš být těhotná, ALE můžou to být i nervy. Píšeš, že ti ještě běží zkušební doba, takže jsi nedávno nastoupila. Může to být právě i ten stres z nového zaměstnání. Každopádně tím, že si test neuděláš, vlastně ničemu nepomůžeš. Buď jsi těhotná a budeš se zbytečně vystavovat v práci riziku, nebo těhotná nejsi, máš poruchu cyklu a tu by bylo taky dobré řešit co nejdříve. Tak ať to dobře dopadne, zítra písni, jak vyšel test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
15.10.10 13:28

udělej si test.. je to bud a nebo… zklamaná.. no pokud těhu nejsi, tak příjde ms a budeš stejně zklamaná, já bych raději věděla, zda ano či ne… plané naděje jsou snad nejhoší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.10.10 13:28
Michaelakkk píše:
Test si nedělej je to zbytečné :mrgreen: jestli jsi těhotná zjistíš jedině bez něj tím, že ti tady holky řeknou že jsi nebo nejsi :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

panebože kolik takových diskuzí tu denně vzniká??? My přece nejsme jasnovidci… Chceš mít jistotu? Udělej TEST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.10.10 13:38

ahoj, skoč si koupít testík, moje ségra to měla 3 měsíce a byla těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí