Můžu být těhotná? HA.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.3.22 21:07

Můžu být těhotná? HA.

Ahoj holky,
Dneska je to 4 den po dobrání platíčka a stále se u mě nedostavila pořádná menstruace. Včera jsem přes noc měla trošičku silnější,,špinění”, že už to vypadalo, že dorazila. Každopádně dneska zase cely den nic :,(.
Bojím se, že bych mohla být těhotná, přestože beru hormonální antikoncepci a pohlavní styk mám s přítelem jen výjimečně - pracuje v zahraničí.
Měla jsem na začátku měsíce celkem stres, ale teď je to už lepší, tak nevím :oops:.
Je možné, ze bych byla těhotná? Děkuju za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76303
17.3.22 21:25

Tak si udělej test, ne? není nic jednoduššího,
a při HA je někdy menstruace slabounká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.3.22 21:29

Udělej si test. Pravděpodobnost je velmi malá. Já brala HA víc než deset let a někdy jsem neměla menzes v pauze vůbec. Těhotná jsem nebyla. Doktor mi řekl, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 22:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dneska je to 4 den po dobrání platíčka a stále se u mě nedostavila pořádná menstruace. Včera jsem přes noc měla trošičku silnější,,špinění”, že už to vypadalo, že dorazila. Každopádně dneska zase cely den nic :,(.
Bojím se, že bych mohla být těhotná, přestože beru hormonální antikoncepci a pohlavní styk mám s přítelem jen výjimečně - pracuje v zahraničí.
Měla jsem na začátku měsíce celkem stres, ale teď je to už lepší, tak nevím :oops:.
Je možné, ze bych byla těhotná? Děkuju za odpověď.

HA způsobí nižší sliznici. Nemáš z čeho krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí