Prasklá cysta - na zvracení

129
17.3.22 14:35

Prasklá cysta- na zvracení

Zdravím holky,
potřebovala bych radu. Od úterý mě bolí/píchal levý podbřišek, nebylo to nic k nevydržení, ale dnes jsem pro jistotu zajela na gyndu. Dr udělal UTZ a našel tekutinu ZA dělohou. Prej byla na UTZ černá, takže čirá. Ptal se, jestli mi bylo na zvracení no a jak na potvoru do té doby ne a teď, jak jsem si lehla, tak mě začíná bolet břicho a na zvracení trochu je. Říkal, že to mohla prasknout cysta nebo tam je zánět, ale vzhledem k čiré tekutině spíše cysta. Žádná cysta na vaječnících teď není. Zítra mu mám volat na výsledky krve CRP a v pondělí na kontrolu, jen teď nevím, kdybych náhodou zvracela, je to normální nebo jak popřípadě postupovat? Nikdy jsem se s tím nesetkala, myslela jsem, že po tom jak už je tam jen ta tekutina, tak že mi na zvracení nebude. Tohle už jsem prostě neřešila v tu chvíli, tak jsem se nezeptala. Předem díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
17.3.22 18:31

Žádné zkušenosti? 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.4.22 00:33

@Ema_Emi
Ahojky, tak jak to dopadlo? :think:
Teď řeším možná to stejné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.22 19:44

@Minniees Ahoj, takhle to bylo asi 7 dní vkuse, jela jsem i na pohotovost, kde zjistili další krvavou cystu, takže klid, ležet a odešlo to nejspíše s MS. Ale opravdu mi týden nebylo vůbec dobře. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí