Menstruační problémy (dlouhodobě)

Anonymní
16.3.22 14:50

Menstruační problémy (dlouhodobě)

Chci se zeptat, jestli jste některá z Vás nezažila něco podobného a proste jestli nevíte čím by to mohlo byt způsobeno a hlavně jak se s tím léčit.

Už cca rok je moje ms zvláštní, jeden měsíc to dostanu a trvá to celej měsíc a pak mám třeba 3 týdny pokoj a pak to zase dostanu na 2 týdny a takhle je to furt dokola.
Je mi 21 a gyn. jsem si nasla teď začátkem roku. Poslala mě na krev a k ni mám přijít až v dubnu. Tak já jen, jestli jste si některá neprošla tím stejným.

(Hodne se stresuji a antikoncepci neberu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12571
16.3.22 16:33
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, jestli jste některá z Vás nezažila něco podobného a proste jestli nevíte čím by to mohlo byt způsobeno a hlavně jak se s tím léčit.

Už cca rok je moje ms zvláštní, jeden měsíc to dostanu a trvá to celej měsíc a pak mám třeba 3 týdny pokoj a pak to zase dostanu na 2 týdny a takhle je to furt dokola.
Je mi 21 a gyn. jsem si nasla teď začátkem roku. Poslala mě na krev a k ni mám přijít až v dubnu. Tak já jen, jestli jste si některá neprošla tím stejným.

(Hodne se stresuji a antikoncepci neberu)

Teda to by me muj gynekolog hnal, ze to neresim, uz by me kontroloval na uzv co sliznice, zanety..krev zda nejsem chudokrevna mas divnou gynekolozku ze to neredi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.22 17:41

@lilith1 Úplně nevím jestli jste to docetla, ale píšu tam, ze mě poslala na krev a ze další postup bude v dubnu

• Citovat
  • Upravit
24630
16.3.22 18:31
@Anonymní píše:
@lilith1 Úplně nevím jestli jste to docetla, ale píšu tam, ze mě poslala na krev a ze další postup bude v dubnu

Taková MS, jak píšete, je ve 21 letech opravdu divná, to už byste to měla mít dávno ustálené, takže předpokládám, že to vaše gynekoložka řešit dál bude. Vy jste předtím na gyndu vůbec nechodila? Píšete, že ty problémy trvají už rok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí