Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,18 dne cyklu jsem byla na premereni děložní sliznice protože mám slabou menstruaci (2dny) a Dr nameril 8mm. Není to malo? Kolik by mělo byt? Mate taky některá slabou MS takto krátce a přesto jste otěhotněli a v pořádku porodili? Děkuji
Ahoj, resim to podobne, mam to dva dny, vysku nevim…co ti na to rekl? Ja mivala 8mm v dobe treba 4 dny pred ovulaci, tak nevim, kolik by mela byt 18.den cyklu..:( Zkusenost s otehu s timto nemam, ale taky to kvuli tomu resim..
@Anonymní píše:
Ahoj, resim to podobne, mam to dva dny, vysku nevim…co ti na to rekl? Ja mivala 8mm v dobe treba 4 dny pred ovulaci, tak nevim, kolik by mela byt 18.den cyklu..:( Zkusenost s otehu s timto nemam, ale taky to kvuli tomu resim..
On mi řekl ze je to v pořádku ale nechápu pak jak je možný ze mám tak slabou MS ![]()
Ahoj holky,
18 dne cyklu jsem byla na premereni děložní sliznice protože mám slabou menstruaci (2dny) a Dr nameril 8mm. Není to malo? Kolik by mělo byt? Mate taky některá slabou MS takto krátce a přesto jste otěhotněli a v pořádku porodili? Děkuji