Výška sliznice - mate zkušenost?

Anonymní
16.3.22 21:06

Výška sliznice - mate zkušenost?

Ahoj holky,

18 dne cyklu jsem byla na premereni děložní sliznice protože mám slabou menstruaci (2dny) a Dr nameril 8mm. Není to malo? Kolik by mělo byt? Mate taky některá slabou MS takto krátce a přesto jste otěhotněli a v pořádku porodili? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.3.22 22:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,18 dne cyklu jsem byla na premereni děložní sliznice protože mám slabou menstruaci (2dny) a Dr nameril 8mm. Není to malo? Kolik by mělo byt? Mate taky některá slabou MS takto krátce a přesto jste otěhotněli a v pořádku porodili? Děkuji

Ahoj, resim to podobne, mam to dva dny, vysku nevim…co ti na to rekl? Ja mivala 8mm v dobe treba 4 dny pred ovulaci, tak nevim, kolik by mela byt 18.den cyklu..:( Zkusenost s otehu s timto nemam, ale taky to kvuli tomu resim..

• Citovat
  • Upravit
132
17.3.22 13:49
@Anonymní píše:
Ahoj, resim to podobne, mam to dva dny, vysku nevim…co ti na to rekl? Ja mivala 8mm v dobe treba 4 dny pred ovulaci, tak nevim, kolik by mela byt 18.den cyklu..:( Zkusenost s otehu s timto nemam, ale taky to kvuli tomu resim..

On mi řekl ze je to v pořádku ale nechápu pak jak je možný ze mám tak slabou MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí