Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, poslední MS mi začala 14.9. S přítelem máme přerušovány styk a ve čtvrtek byl úplný. Už od včera me hodně bolí cely podbřišek a občas cítím i křeče. Zjistíme už tak brzy, ze jsem těhotná? Kdy si mám udělat test, abych věděla? Pokud bych trhu byla tak to vadit nebude, plánovali jsme mimco na příští rok. Děkuji za odpovědi ![]()
Já měla slabou čárku až první den vynechání menstruace, dřív to asi nezjistíš. a ten čas spíš sedí na ovulaci, může tě bolet břicho kvůli ovu.
Čtvrtek myslíš ten poslední? Za tak krátkou dobu těhotenství zjistit nelze ani z krve, natož testem. Bolesti můžou být k uhnizďování ale taky nemusí, to se teď říct nedá. Test zkus nejdřív 14 dní od styku, když vydržíš do termínu MS, je to asi ještě lepší ![]()
@Terinka1991 myslim, ze je jeste brzo na testovani. Ale vim, ze jsou i testy, ktere by to meli ukazat cca 7 dni po oplodneni. To boleni podbrisku muze byt i ovulace.
test bych asi driv jak pristi vikend nedelala…a i to je jeste brzo.
@Mari-KusKus píše:
Já měla slabou čárku až první den vynechání menstruace, dřív to asi nezjistíš. a ten čas spíš sedí na ovulaci, může tě bolet břicho kvůli ovu.
Je fakt, ze by mi měla ovu vycházet na dnešek, ale tím, ze jsem vysadila prášky před dvěma měsíci tak to mám nepravidelně. Minul jsem musela dostat vyvolavacku a zpoždění 3 tydny
Ja bych taky sazela spis na ovulaci, pri pravidelnym cyklu cca 28dni byva 10-14 den cyklu.tak jedtli chces mimi tak na to jeste skocte
jinak testovat moc nema smysl pred vynechanim ms, i kdyz bys tehu byla tak kazde 4te v prumeru tehotetvi samovolne zanika a odchazi prave s ms, takze vetsina zen o om ani nevi
Já to na sobě poznala po tejdnu, ale test asi nemá cenu dělat před ms
@Terinka1991 Dříve jak 9.-10. den po ovulaci nemá smysl test dělat a jakékoliv příznaky, které cítíš, nemohou být těhotenské. Ostatně pokud tomu nevěříš, kup si v lékárně test. Bude bílý jako sníh (pokud nejsi těhotná od minulého cyklu
)
Myslím, že právě ovuluješ nebo jsi včera ovulovala. Test bych tedy zkoušela za 14 dnů.
@Terinka1991 pokud seš těhotná na testu se ti to ukáže cca 14 dní po styku. Nyní rozhodně nemůžeš cítit příznaky, pokud byl sex teď ve čtvrtek tj 4 dny od toho a to ti neukáže ani krev.
Děkuji za Info
byla jsem nervózní. Test si udělám po vynechání MS. Tj. V puli rijna