Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim holky..
jdu na vas s hodne tezkou otázkou ci vasim názorem
mela jsem s partnerem sex kdy vedel ze neberu zadnou antikoncepci dřív si daval pozor a bylo vse ok ale poslední dobou sme měli dost neschod a byli cca pul roku od sebe je tomu cca 3 tydny co sme spolu měli sex a vedel ze i presto ze nic neberu se do me udelal aniz ja bych mu to svolila… je faktem ze teprve cekam na ms ale podvedome se ptam pokud bych byla tehotna zda si to nechat nebo podstoupit interupci uz 2 deti mam 2 roky a 4 roky a s přítelem to není zadny med navíc udelal opet kopanec co veede k tomu ze spolu nebudem..chtěla bych znat vas názor na danou situaci kdyby jste byli v moji kuzi..popravde ja sem proti potratum a vim ze bych se s tim jentak nevyrovnala ale zase mam strach v dnesni době 3 deti a takle po sobe bude asi narez zustat na vse sama ![]()
@Lucik025 příšťe nespoléhat na chlapa! A proč s ním spíš, když spolu nechcete být? ![]()
Omluva za anonym, nechci aby muj nick byl s timto spojovan, ale sama jsem jednou na interupci byla, muj ex nebyl rodinny typ a to dite nechtel a nez byt sama s ditetem, sla jsem na potrat…
V tve situaci bych asi na poptat sla, dite by bez otce vyrustat nemelo…
Vzhledem k tomu ze sme pul roku byli od sebe z jistyho duvodu a on za tech pul roku se choval ze se zmenil a chteli sme zacit od znova proto sme spoolu spali.. hmm dite by nemelo vyrůstat bez otce to nemelo.. moje ditka mají každý jiného otce u synka se nestara co je rok dlouhy plati jen vyzivne a u dcerky se sice tata stara ale není to s nim zadny med.. proto sem chtěla vedet názor ostatních
@Lucik025 ahoj, no, nezavidim. Víš, já jsem striktně proti potratům. Když pominu tvoji nezodpovědnost, tak pro mě je frajerka ta žena, která se dostane takto do „pruseru“, který když ví, že neutahne, tak dítě odnosi a dá k adopci. Je to určitě velice těžké, ale to je pravá mateřská láska. Dat právo na život, dat právo na hezký život, který bych já teď neuměla dítěti dát. Jít na interrupci a zbavit se tak zodpovědnosti je velice jednoduché. Mrzí mě, že toto musíš řešit. Ale je to tvoje tělo, tvoje zodpovědnost za něj. Pokud spíš s chlapem, o kterém víš, co je to za naturu, bez ochrany, těžko tě může někdo litovat. Tady přeji, ať se těhotenství nepotvrdi..
@Anonymní píše:
Omluva za anonym, nechci aby muj nick byl s timto spojovan, ale sama jsem jednou na interupci byla, muj ex nebyl rodinny typ a to dite nechtel a nez byt sama s ditetem, sla jsem na potrat…
V tve situaci bych asi na poptat sla, dite by bez otce vyrustat nemelo…Takže dítě preventivně zabíjeme… no někomu je holt přednejsi chlap, někomu dítě…
Jo, tak případné třetí miminko a všichni mají ten luxus, že mají svého tatínka
no, co třeba chvíli s tím partnerem být, nějaký ten rok se poznat a pak plodit? Promin, ale ještě se ani nepotvrdilo těhotenství a už tusis, že bys byla na tři děti sama…trochu víc přemýšlej..
@Lucik025 nesvaluj vinu na chlapa, tak se snad chránim ne když nechci otěhotnět navíc proč s nim spát když vztah jde do pryč
. A když už tak po tom si jdu pro postinor ne a ne že to necham osudu. pěkně nezodpovědný přístup
Dočítam, každé dítě jiného otce jo
. Doufam že těhotná nebudeš ![]()
@Anonymní píše:
V tve situaci bych asi na poptat sla, dite by bez otce vyrustat nemelo…
a co má dělat ženská, která už to dítě má a chlap jí uteče jinam? ![]()
To je pravda, dítě by bez otce vyrůstat nemělo, lepší je ho „zamordovat“. Hledání otce a máknout, aby ho člověk zabezpečil, dá moc práce. Máš recht.(Myšleno ironicky)
@LennaZS no prave ze ja jsme taky proti potratum a nenavidim to sama jsem vždy odsuzovala nechraneny sex a pak interupce a sama se v tom ted placam
a odnosit to a pak dat k adopci to bych nezvladla vůbec zase si rikam ze to dite se života neprosilo tak proc mu brat život ze strany nezodpovednosti rodicu
jediny co me povzbuzuje je to ze tak nejak celou dobu sem na vse bylla sama a zvladla sem se postarat o 2 deti tak to 3 bych mohla taky je teda pravda ze mam velkou opru ve sve mamce která mi pomaha ale jeji názor byl takovy ze,, je to muj život ale sama na 3 deti ze to není lehky ![]()
@Janiiska píše: **a co má dělat ženská, která už to dítě má a chlap jí uteče jinam?
Taky zamordovat? ![]()
@Lucik025 píše:
Zdravim holky..jdu na vas s hodne tezkou otázkou ci vasim názorem
mela jsem s partnerem sex kdy vedel ze neberu zadnou antikoncepci dřív si daval pozor a bylo vse ok ale poslední dobou sme měli dost neschod a byli cca pul roku od sebe je tomu cca 3 tydny co sme spolu měli sex a vedel ze i presto ze nic neberu se do me udelalaniz ja bych mu to svolila… je faktem ze teprve cekam na ms ale podvedome se ptam pokud bych byla tehotna zda si to nechat nebo podstoupit interupci uz 2 deti mam 2 roky a 4 roky a s přítelem to není zadny med navíc udelal opet kopanec co veede k tomu ze spolu nebudem..chtěla bych znat vas názor na danou situaci kdyby jste byli v moji kuzi..popravde ja sem proti potratum a vim ze bych se s tim jentak nevyrovnala ale zase mam strach v dnesni době 3 deti a takle po sobe bude asi narez zustat na vse sama
věděla si, že se do tebe udělal, tak si zajdi pro prášek po sexu, nebo sis měla zajít, když třetí dítě nechceš.
@Lucik025 tak toho chlapa nakopat. Co jako od toho, pokud budeš těhotná, čeká??? Bavili jste se o tom? Na potrat bych nesla.