Rozhodovaní - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
28.9.15 11:38
@LennaZS píše:
@Lucik025 ach jo, Luci..tys tomu fakt dala. Mně přijde, že už máš potvrzené, že jsi těhotná. Víš, co fakt nesnasim je sobeckost..já bych nezvládla adopci..no a potrat jo? Děj si to na misku vah. Tebe by ten potrat zral celý život. Tři děti a každý táta jiný, no to terno neni.Zas troje alimenty. Co já ti vím..ale za mě potrat ne. Pokud to nedas finančně, tak adopce. Ale to ne jen muj názor. Ty se musíš rozhodnout sama

Tak tohle je ideální řešení, ale k tomu je třeba úplná nesobeckost :nevim: to nezvládne každá. Nicméně v dnešní době je ideál, najít si rodinu pro přímou adopci. Ale jak píšu, to chce nesobeckost a to nedokáže skoro nikdo :( Což je škoda, protože bezdětných párů je mraky a rádi by miminku dali lásku a vše co potřebuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.9.15 11:42

@Lucik025 Tak prvně teda nechápu, proč spíš s takovýmhle chlapem BEZ OCHRANY. To, že si nedával bacha je sice na houno, ale tady jsi na vině spíš ty než on (on taky, ale ty víc, že jsi mu to dovalila).
BNa potrat bych nešla, potraty odsuzuji - pokud nejsou ze zdravotních důvodů. Myslím, že se 3dětma se to zvládnout dá, i když nevím, v jaké jsi finanční situaci. Pokud bych další dítě neutáhla, dala bych ho k adopci a dala mu šanci na hezký život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59413

@Crystal87 to mě taky, opravdu všechny děti mají stejného otce?? A no mají, a pak následuje fakt, jste si jistá :mrgreen: :mrgreen: @Burj Chalifa takové slovíčkaření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527

@araw Ano, máš pravdu. Ale pokud bych jednou byla v situaci, kdy prostě dítě vychovávat nemůžu a byla bych těhotná, toto bych udělala. S tímto bych dal žít dokázala. No jo, jenže já uvažovala i o náhradním mateřství. Já toto mám asi trochu jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.9.15 11:44

@araw K adopci je potřeba mít fakt silnou osobnost. Já si tak pořád říkám, dokázala bych to, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@araw píše:
Ano, jsi nezodpovědná. nemáš roztahovat nohy, když nemáš antikoncepci a chlap nemá navlečený kondom. Tohle na nikoho neházej! Zodpovědnost máš hlavně ty, zvlášť, když si další dítě dovolit nemůžeš/nechceš!

hlavně, že ta soulož stála za to. Kategorie ženských, co dají každýmu a na naostro.Pak se diví. Guma je asi sprostý slovo a provozovatelka veselé vaginy bude poněkud simplexní, když věří na čápa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527

@atominnka ahoj kocko :lol: vidím, že jsme názorově na jedné vlně.. :hug: ale to už víme dávno, že :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@LennaZS jéé, ahoooj :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.9.15 11:45

Jojo, ano, děti to mají pestré :lol: Ale co mě dostává, že vůbec nesockuje, není to taková ta otrhaná na soc. dávkách co ji děti lítaj po večerech ušmudlaný, otrhaný. Vždy si najde dobře zajištěného chlapa a tady pak čtu jak je problém sehnat chlapa s dětma -no, tahle paní prostě umí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 11:46

@araw
A když je na tom sociálně špatně dospělý, tak je vhodná eutanázie? Přeci nebude živořit, že? To by půl našeho národa muselo skočit z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.9.15 11:50
@Crystal87 píše:
Třeba je to moda…mně se docela hodně lidí diví, že mám čtyři děti s jedním chlapem :lol:

A mně se diví, že jsem už 10let s jedním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.9.15 11:52
@atominnka píše:
A mně se diví, že jsem už 10let s jedním :mrgreen:

na rozdíl od jiných máš vkus a dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.9.15 11:55

@Burj Chalifa :mrgreen: dík :-D Taky to není vždy růžové, taky má své mouchy a jsou věci, které se mi nelíbí… ale to je skoro všude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.9.15 11:56
@Lucik025 píše:
@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Cr :-) presne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit

ANO, TY JSI NEZODPOVĚDNÁ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.9.15 12:04
@atominnka píše:
ANO, TY JSI NEZODPOVĚDNÁ :nevim:

a hloupá k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit