Rozhodovaní - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
28.9.15 10:06
@hanka.br. píše:
Zvolit dokonalého ? Možná by stačilo se s každým, kdo si řekne, prostě nevyspat.

Ahoj, já bych takto striktně zakl. neodsuzovala. Nezodpovědně se zachovala, to ano, ale myslím si, ze přirovnání k lehké holce se nehodí. Já mám kamarádku, která má tedy děti dvě, každé s jiným, ale rozhodně ne-š-uka s každým… já chápu, ze když má ženská více děti byly každé s jiným, ze to svádí k tomu z ní „udělat“ rádodejku, ale někdy to tak opravdu být nemusí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2895
28.9.15 10:06

Kdyz se oprostim od toho, ze se rok snazime o dite a ono neprichazi…no.. ehm.Jaka je tva zivotni situace? Dokazala by si uzivit deti sama? Mas sve bydleni? Odpovez si a pak se rozhodni.Mela by si ale v hlavni rade resit antikoncepci, pripadne sterilizici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.9.15 10:07

To si musíš rozhodnout jen ty sama… my za tebe špatný pocit mít nebudeme :nevim:
já bych na potrat nešla

• Citovat
  • Upravit
4214
28.9.15 10:09
@šetřilka píše:
To se stává často, je to hnus, když otec uteče a vykašle se na ženu a dítě. My si teď bereme do pěstounské péče skoro dvouletého chlapečka. V říjnu s ním jdu na mateřskou. Plánujeme ještě tak jedno nebo dvě děti.

s tím souhlasím. Tak at se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 10:10

@Janiiska Děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
28.9.15 10:11
@brko píše:
Ahoj, já bych takto striktně zakl. neodsuzovala. Nezodpovědně se zachovala, to ano, ale myslím si, ze přirovnání k lehké holce se nehodí. Já mám kamarádku, která má tedy děti dvě, každé s jiným, ale rozhodně ne-š-uka s každým… já chápu, ze když má ženská více děti byly každé s jiným, ze to svádí k tomu z ní „udělat“ rádodejku, ale někdy to tak opravdu být nemusí. :kytka:

Ale já jsem nepsala nic o tvé kamarádce, vyjadřuju se jen k zakladatelce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68017
28.9.15 10:11

Nezlob se na me, ale mit kazdy dva roky dite s jinym chlapek asi neni uplne ono. Kdyz nemas cuch na chlapy tak proc si s kazdym porizujes dite? Zjevne se nejedna o nejake dlouhodobe vztahy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
28.9.15 10:12

@šetřilka není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.9.15 10:20

Koupit potratovou pilulku, ať neděláš potrat v nějakém vyšším týdnu zbytečně. Nebo si to nech, jestli budeš těhotná, to už je přeci na tobě a tvém uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.9.15 10:24
@Lucik025 píše:
@LennaZS no prave ze ja jsme taky proti potratum a nenavidim to sama jsem vždy odsuzovala nechraneny sex a pak interupce a sama se v tom ted placam :-( a odnosit to a pak dat k adopci to bych nezvladla vůbec zase si rikam ze to dite se života neprosilo tak proc mu brat život ze strany nezodpovednosti rodicu :-( jediny co me povzbuzuje je to ze tak nejak celou dobu sem na vse bylla sama a zvladla sem se postarat o 2 deti tak to 3 bych mohla taky je teda pravda ze mam velkou opru ve sve mamce která mi pomaha ale jeji názor byl takovy ze,, je to muj život ale sama na 3 deti ze to není lehky :-(

Tak lehky nelehky, jde o to, jestli budete mit kde bydlet, jestli deti uzivis s vyhledem na to, ze budes minimalne dalsi tri roky doma…
Pecovat zvladnes, zvladas dve deti, zvladnes i treti. Otazkou je, zda nebudete hlady s vypnutou elektrinou a socialkou v patach. Vsechno ostatni uz jsou detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.9.15 10:28
@šetřilka píše:
Taky zamordovat? :nevim:

Toho chlapa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 10:32
@boball píše:
Toho chlapa? :think:

No a vyřeší tím i svou tíživou sociální situaci, že? Bude mít zajištěné bydlení i stravu a 25 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.9.15 10:35
@šetřilka píše:
No a vyřeší tím i svou tíživou sociální situaci, že? Bude mít zajištěné bydlení i stravu a 25 let :lol:

no kdyby to udelala chytre a neprisli ji na to, bude mit tri sirotci duchody, to by mohlo celou situaci vyresit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.9.15 10:35

@šetřilka měl moc rád houby, usmažila jsem mu jen ty co přinesl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 10:37

@Bibi239 No a kdyby jí na to přišli, tak by řekla, že ho potratila. Potrat trestný není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí