Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdyz se oprostim od toho, ze se rok snazime o dite a ono neprichazi…no.. ehm.Jaka je tva zivotni situace? Dokazala by si uzivit deti sama? Mas sve bydleni? Odpovez si a pak se rozhodni.Mela by si ale v hlavni rade resit antikoncepci, pripadne sterilizici.
To si musíš rozhodnout jen ty sama… my za tebe špatný pocit mít nebudeme ![]()
já bych na potrat nešla
@šetřilka píše:
To se stává často, je to hnus, když otec uteče a vykašle se na ženu a dítě. My si teď bereme do pěstounské péče skoro dvouletého chlapečka. V říjnu s ním jdu na mateřskou. Plánujeme ještě tak jedno nebo dvě děti.
s tím souhlasím. Tak at se vám daří ![]()
@brko píše:
Ahoj, já bych takto striktně zakl. neodsuzovala. Nezodpovědně se zachovala, to ano, ale myslím si, ze přirovnání k lehké holce se nehodí. Já mám kamarádku, která má tedy děti dvě, každé s jiným, ale rozhodně ne-š-uka s každým… já chápu, ze když má ženská více děti byly každé s jiným, ze to svádí k tomu z ní „udělat“ rádodejku, ale někdy to tak opravdu být nemusí.
Ale já jsem nepsala nic o tvé kamarádce, vyjadřuju se jen k zakladatelce. ![]()
Nezlob se na me, ale mit kazdy dva roky dite s jinym chlapek asi neni uplne ono. Kdyz nemas cuch na chlapy tak proc si s kazdym porizujes dite? Zjevne se nejedna o nejake dlouhodobe vztahy ![]()
Koupit potratovou pilulku, ať neděláš potrat v nějakém vyšším týdnu zbytečně. Nebo si to nech, jestli budeš těhotná, to už je přeci na tobě a tvém uvažování.
@Lucik025 píše:
@LennaZS no prave ze ja jsme taky proti potratum a nenavidim to sama jsem vždy odsuzovala nechraneny sex a pak interupce a sama se v tom ted placama odnosit to a pak dat k adopci to bych nezvladla vůbec zase si rikam ze to dite se života neprosilo tak proc mu brat život ze strany nezodpovednosti rodicu
jediny co me povzbuzuje je to ze tak nejak celou dobu sem na vse bylla sama a zvladla sem se postarat o 2 deti tak to 3 bych mohla taky je teda pravda ze mam velkou opru ve sve mamce která mi pomaha ale jeji názor byl takovy ze,, je to muj život ale sama na 3 deti ze to není lehky
Tak lehky nelehky, jde o to, jestli budete mit kde bydlet, jestli deti uzivis s vyhledem na to, ze budes minimalne dalsi tri roky doma…
Pecovat zvladnes, zvladas dve deti, zvladnes i treti. Otazkou je, zda nebudete hlady s vypnutou elektrinou a socialkou v patach. Vsechno ostatni uz jsou detaily.
@boball píše:
Toho chlapa?
No a vyřeší tím i svou tíživou sociální situaci, že? Bude mít zajištěné bydlení i stravu a 25 let ![]()
@šetřilka píše:
No a vyřeší tím i svou tíživou sociální situaci, že? Bude mít zajištěné bydlení i stravu a 25 let
no kdyby to udelala chytre a neprisli ji na to, bude mit tri sirotci duchody, to by mohlo celou situaci vyresit ![]()
@šetřilka měl moc rád houby, usmažila jsem mu jen ty co přinesl ![]()
@Bibi239 No a kdyby jí na to přišli, tak by řekla, že ho potratila. Potrat trestný není ![]()
Ahoj, já bych takto striktně zakl. neodsuzovala. Nezodpovědně se zachovala, to ano, ale myslím si, ze přirovnání k lehké holce se nehodí. Já mám kamarádku, která má tedy děti dvě, každé s jiným, ale rozhodně ne-š-uka s každým… já chápu, ze když má ženská více děti byly každé s jiným, ze to svádí k tomu z ní „udělat“ rádodejku, ale někdy to tak opravdu být nemusí.