Rozhodovaní - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
28.9.15 10:43

Těžko poradit, netuším jaké máš podmínky. Udělej to jak to ty sama cítíš. Osobně nejsem proti interupcím (také mám za sebou).Jsou ženský co nezvládnou sami bez chlapa jedno dítě a jsou ženský co zvládnou třeba 4. Ty sama musíš vědět, jak to máš s bydlením, jestli na tebe po rodičáku čeká slušná práce, která když nenastoupíš čekat nebude, Jak je to v okolí s prací, jestli budeš mít šanci se někde chytnout? Doporučuji si udělat tabudlu na papír, pro a proti. Když nevím pro jakou variantu se rozhodnout, dělám to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.9.15 11:09

No tak nechci rýpat ale…třetí dítě se třetím chlapem a nebudeš s ním? Jako chápu když někdo šlápne vedle jednou, dvakrát…ale třikrát? Nejsem moralistka většinou…No Proč sis teda nevzala pilulku po? nevím vina není jen na něm, však jste u toho byli oba…jsem proti potratům, ale ve tvém případě nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.9.15 11:11
@Markéta80 píše:
@Lucik025 vůbec nikam jen že je to zvláštní no, děti hodně malé a už každé jiného otce? to moc dlouhé vztahy asi nebyly co :lol:. nemusíš přece mít dítě s každym s kym se vyspíš ne?

Třeba je to moda…mně se docela hodně lidí diví, že mám čtyři děti s jedním chlapem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 11:17
@Crystal87 píše:
Třeba je to moda…mně se docela hodně lidí diví, že mám čtyři děti s jedním chlapem :lol:

Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.9.15 11:19
@šetřilka píše:
Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se :lol: :lol: :lol:

Ono to bývalo dřív jinak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.9.15 11:20
@šetřilka píše:
Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se :lol: :lol: :lol:

asi jo no :mrgreen: a přitom jsem ještě mladááá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.9.15 11:22
@Lucik025 píše:
@Markéta80 kam ti jako míříš ze kazde dite jiného otce…? na takovy navazeni jsem presne cekala hold nemam cuch na chlapy a neumela sem zvolit toho dokonalého to asi zadna mama

mohu se zeptat komu vzdáváš hold?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.9.15 11:28

@Crystal87 No, tohle je ještě slabé kafe. Moje dcera chodila do třídy s holčičkou co měla ještě 6 sourozenců a žádný z těchto dítek nemělo společnýho tatíka 8o :lol: Se prostě stáva, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.9.15 11:29

@Uju Se bude doma pořád maminka koukat na stejný ksichty :mrgreen: takhle má pestrou paletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68017
28.9.15 11:31

@Uju
jj, jsou holt zeny, ktere svym detem dopreji neco navic :D
To je jak ve vrchni prchni, jak tam tatinek vyzvedava tu kupu deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.9.15 11:32
@brko píše:
To se nevylučuje si myslím. :)

No přesně, tohle nechápu :mrgreen: Jako sex se nerovná doživotní láska :nevim: To by si některé neštrejchly nikdy :lol: Nicméně zakladatelko, už dvakrát jsi šplápla vedle, tak nechápu!, nechápu, proč nemáš antikoncepci. Jseš naprosto střelená, nezodpovědná! Snad těhotná nebudeš a do budoucna to vyřeš inteligentně, to jest antikoncepcí a nejlépe duo :* Viz moje ikona, na tebe sedí, jak pr*del na hrnec :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.9.15 11:33
@Uju píše:
@Crystal87 No, tohle je ještě slabé kafe. Moje dcera chodila do třídy s holčičkou co měla ještě 6 sourozenců a žádný z těchto dítek nemělo společnýho tatíka 8o :lol: Se prostě stáva, no.

8o tak to už je…ehm opravdu silný na kafe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.9.15 11:34
@šetřilka píše:
Já bych neměla to srdce dítě zprovodit ze světa, i kdybych čekala dvacáté.
To je taky názor :roll: To je lepší živořit, nebo aby ty děti skončily v ústavech? :nevim: jako pořád lepší potrat, než někde pohozené tělíčko mimina
@hanka.br. píše:
Zvolit dokonalého? Možná by stačilo se s každým, kdo si řekne, prostě nevyspat.

ale ať spí, ale ať se proboha chrání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.9.15 11:35
@Markéta80 píše:
@Lucik025 vůbec nikam jen že je to zvláštní no, děti hodně malé a už každé jiného otce? to moc dlouhé vztahy asi nebyly co :lol:. nemusíš přece mít dítě s každym s kym se vyspíš ne?
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.9.15 11:36
@Lucik025 píše:
@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Cr :-) presne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit

Ano, jsi nezodpovědná. nemáš roztahovat nohy, když nemáš antikoncepci a chlap nemá navlečený kondom. Tohle na nikoho neházej! Zodpovědnost máš hlavně ty, zvlášť, když si další dítě dovolit nemůžeš/nechceš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí