Můžu dát dítě do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15431
13.9.20 16:28
@Fazulina píše:
Dcera v pátek rýma, včera smrkala celý den, dnes už skoro nic. Zítra ji do školy pošlu. Je v 1. třídě, s každým zasmrkanim ji doma držet nebudu… Otázkou je, zda ji neposlou domů :lol:Má totiž trochu odřený nos, takže je poznat, že týmu měla :lol:

Nám funguje na odřený nos bepanthen plus, večer před spaním namazat a ráno je to o 100% lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
13.9.20 16:40

@Sára 1 já to mám přesně naopak..jsem zvyklá, že děti nemocné skoro nebývají, ale to byl prostě ten přechod. Ráno bylo 9 stupňů a odpoledne třeba 23 tedy u nás 8),tak se.to někde muselo projevit.
Tak uvidím. Teď jsou oba zde po týdnu co byli doma huraaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
13.9.20 16:44
@ivašot. píše:
Nám funguje na odřený nos bepanthen plus, večer před spaním namazat a ráno je to o 100% lepší

My používáme zázračný kelímek od Oriflame s včelím voskem, na tohle je fakt zázračný. Děti brečí, že je pálí nos, namažeme a při dalším smrkání už ani neceknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11191
13.9.20 18:07
@ivašot. píše:
Nám funguje na odřený nos bepanthen plus, večer před spaním namazat a ráno je to o 100% lepší
@zrcadlo píše:
My používáme zázračný kelímek od Oriflame s včelím voskem, na tohle je fakt zázračný. Děti brečí, že je pálí nos, namažeme a při dalším smrkání už ani neceknou.

Díky holky, ani jedno bohužel nemám a ani nemám kde koupit. Až zítra ve městě. Použila jsem, co bylo po ruce, a to po domacku vyrobenou mast od kolegyně z jisté nejmenované zakázané rostliny :lol:, a taky ti celkem funguje, takže snad to zítra bude už úplně ok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
13.9.20 18:18

My dnes kontaktovali učitelku - jestli poslat neposlat..Syn lehl v pondělí ráno, dcera v úterý v 17:30, manžel ve středu -všichni stejný průběh -1 den teplota, kašel a rýma..K dnešnímu dni - dcera se 1× za hodinu pořádně vysmrká, zakašle a jinak řádí. Učitelka řekla, že ji poslat máme - při nejhorším nám ji zas pošle domů, ale že ty děcka už toho zanedbali tolik, že by byla škoda každého dne. Do družiny ani na oběd nejde, syn bude doma a vypadá to, že doma i manžel - s rýmou.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 18:18

Holky manžel má teplotu, žádný příznak respiračního onemocnění nemá, mám dítko školou povinné preventivně nechat doma? Neřešil jste tohle už někdo?

• Citovat
  • Upravit
33005
13.9.20 19:51
@Anonymní píše:
Holky manžel má teplotu, žádný příznak respiračního onemocnění nemá, mám dítko školou povinné preventivně nechat doma? Neřešil jste tohle už někdo?

Nešil a pošli ho. U nás od středy smrká školková, já se přidsla dneska v noci. Školková ještě zůstane dva dny doma, protože do toho občas zakašle a já jsem na HO, takže to nebudu lámat přes koleno. Ale školní dítě samozřejmě pomastí. Ani by mě nenapadlo ho nechávat doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí