Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Fazulina píše:
Dcera v pátek rýma, včera smrkala celý den, dnes už skoro nic. Zítra ji do školy pošlu. Je v 1. třídě, s každým zasmrkanim ji doma držet nebudu… Otázkou je, zda ji neposlou domůMá totiž trochu odřený nos, takže je poznat, že týmu měla
Nám funguje na odřený nos bepanthen plus, večer před spaním namazat a ráno je to o 100% lepší
@Sára 1 já to mám přesně naopak..jsem zvyklá, že děti nemocné skoro nebývají, ale to byl prostě ten přechod. Ráno bylo 9 stupňů a odpoledne třeba 23 tedy u nás
,tak se.to někde muselo projevit.
Tak uvidím. Teď jsou oba zde po týdnu co byli doma huraaaa.
@ivašot. píše:
Nám funguje na odřený nos bepanthen plus, večer před spaním namazat a ráno je to o 100% lepší
My používáme zázračný kelímek od Oriflame s včelím voskem, na tohle je fakt zázračný. Děti brečí, že je pálí nos, namažeme a při dalším smrkání už ani neceknou.
@ivašot. píše:
@zrcadlo píše:
My používáme zázračný kelímek od Oriflame s včelím voskem, na tohle je fakt zázračný. Děti brečí, že je pálí nos, namažeme a při dalším smrkání už ani neceknou.
Díky holky, ani jedno bohužel nemám a ani nemám kde koupit. Až zítra ve městě. Použila jsem, co bylo po ruce, a to po domacku vyrobenou mast od kolegyně z jisté nejmenované zakázané rostliny
, a taky ti celkem funguje, takže snad to zítra bude už úplně ok. ![]()
My dnes kontaktovali učitelku - jestli poslat neposlat..Syn lehl v pondělí ráno, dcera v úterý v 17:30, manžel ve středu -všichni stejný průběh -1 den teplota, kašel a rýma..K dnešnímu dni - dcera se 1× za hodinu pořádně vysmrká, zakašle a jinak řádí. Učitelka řekla, že ji poslat máme - při nejhorším nám ji zas pošle domů, ale že ty děcka už toho zanedbali tolik, že by byla škoda každého dne. Do družiny ani na oběd nejde, syn bude doma a vypadá to, že doma i manžel - s rýmou.. ![]()
Holky manžel má teplotu, žádný příznak respiračního onemocnění nemá, mám dítko školou povinné preventivně nechat doma? Neřešil jste tohle už někdo?
@Anonymní píše:
Holky manžel má teplotu, žádný příznak respiračního onemocnění nemá, mám dítko školou povinné preventivně nechat doma? Neřešil jste tohle už někdo?
Nešil a pošli ho. U nás od středy smrká školková, já se přidsla dneska v noci. Školková ještě zůstane dva dny doma, protože do toho občas zakašle a já jsem na HO, takže to nebudu lámat přes koleno. Ale školní dítě samozřejmě pomastí. Ani by mě nenapadlo ho nechávat doma. ![]()