Můžu dát péct celé mražené kuře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartaProchajda
23.2.25 19:33
@kavenka píše: Více

Nejsem překvapená. Doporučuju to dělat jinak. Celé kuře upéct jde. Já preferuji péct rozpůlené. Ale když bych dělala celé, tak ne hned z mrazáku. To je skoro 20 pod nulou a uvnitř to nemusí být hotové.

• Citovat
  • Upravit
43073
23.2.25 21:50

Predsudky, delala jsem to mockrat, je to v pohode. ja tedy pecu pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
24.2.25 11:36

Předsudky jsou co? Že je zvláštní dávat péct celé zmražené kuře? Osobně mi to přijde poněkud emerické… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.2.25 13:24
@Ivan PPZ píše: Více
“emerické “ :) staré troubě se povedlo místo pomalu pečené kachny uďelat do rána hodně vypečenou až do černa, hosté měli přijet za dvě - tři hodiny, vzpomněla jsem si na “emerickou” detektivku (těhotná manželka policajta ho majzla mraženou jehněčí kýtou po hlavě, protože si našel jinou, pak ji dala péct, šla na nákup, našla mrtvého, vyšetřovali jeho kolegové, kteří to maso pak snědli. vražedný nástroj se nikdy nenašel…). z mrazáku na mně první vypadla obrovská krůtí stehna, takže jsem okořenila, podlila, přikryla a na oběd to bylo hotové a vynikající. od té doby vím, že to fakt funguje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 08:37
@Grizelda02 píše: Více

teda já nevím, ale já celé kuře chlazené peču na 180 st i 3 hodiny, tak, aby kosti šly krásně od masa…neumím si představit 2 hodiny na 150st, to je fakt propečené při tak nízké teplotě?

• Citovat
  • Upravit
750
26.2.25 11:52
@Anonymní píše: Více

za dvě hodiny se rozdusí pod pokličkou, pak dopéct, chlazené kuře v elektrické troubě mám hotové za cca 1,5 hodiny, asi ta trouba peče každá jinak. pekla jsem zmražené kuře, krůrí stehna i vepřové, trvalo to všechno 2,5 - 3 hodiny max. a bylo to propečené, dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí