Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
Já bych to teda nedělala. Jak chceš maso ochutit? Až bude rozmrazené? ![]()
Zvenku uhel a zevnitř stále červené
A rozmrazení v mikrovlnce nebude dělat dobrotu. Možná- celé do igelitu a ponořit do hrnce se studenou vodou. Kdyby byl sporák indukční, tak zapnout na stupeň 1. A rozmrazovat.
Tak ho udělej jindy, až bude rozmrazené. Tohle by mě fakt nenapadlo ![]()
Jde to, ale zakryté, v kastrolu nebo pekáči s víkem, okořenit, podlít, rozmrazí se, rozdusí se a pak odkryté dopeče. dala bych to cca na dvě hodiny na 150 a pak zkusila vidličkou, jestli je dost měkké a dopekla. jde tak upéct prakticky každé maso - osobní zkušenost
Příspěvek upraven 23.02.25 v 14:40
Vymyslet jiné jídlo. Nebude to dobře připravené když to dáš péct zmrzle. Vzpomínám si že se někdo dříve už tady na to ptal.
Můžeš. Podlej ho a první dvě hodiny to pec v pekáči s víkem. Pak ho dochut a dopekej standardně.
Jedině rozmražené. Ale pro jistotu bych ho rozpůlila a pekla na dvě poloviny, nebo rovnou rozčtvrtila a pekla čtyři kousky najednou. Je to praktičtější.
Celé asi půjde, ale ne zmrazené.
To bude hnusné. Vymyslela bych jiné jídlo. A kuře nechat rozmrazit, dát koření a teprve péct. Ale ne zmrzlou hroudu.
@MartaProchajda píše: Více
Ty jsi nikdy nepekla kuře v celku, že jsi tak překvapená ![]()
No, dala bych ho do trouby na rozmrazování tak na hodinu a půl a pak dopekla.
Bude to ale docela zdlouhavý proces. Takže si myslím, že bude lepší to udělat zítra
Moje máma to tak dělá celý život. Normálně zmrzlý kuře do trouby, pak když to povolí, tak to posype kořením a solí. Upeče to vždycky jako normálně rozmrazený kuře, hnusný není a ani nějak spálený/syrový atd. Prostě normálně dobrý kuřátko 😄
@Pajjjina píše: Více
Znám rodinu, co sundavá kůži. A pak to teprve péče. Já ji miluju.
Dobrý den, bohužel mám toho tolik ze jsem nestihla ani rozmrazit maso.
Mohla bych dát celé kuře do trouby mrazené jak dlouho se bude asi péct?