Můžu dát už do židličky?

Anonymní
10.3.22 11:47

Můžu dát už do židličky?

Ahoj,
malá má 8,5 měsíců. Leze, stojí, obchází nábytek. Od té doby co stojí občas sama „spadla“ do sedu. Dva dny zpátky konečně přišla na to, jak si sednout (s nohama nataženýma dopředu a volnýma rukama) schvalne. Samozřejmě ještě moc pevná není, ale už tam nějakou chvíli vydrží (hlavně teda je akční a pořád musí lézt, proto v tom sedu také dlouho nevydrzi).

A moje otázka. Kdy dát do židličky? Kdy dát do sporťáku? Sporťák asi problém nebude, protože ten se dá napolohovat, ale co ta židlička (není polohovatelná)?

Kdy jste dávali dítě do sedu vy?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35666
10.3.22 11:50

Ještě bych nedávala. A seda si správně, z toho popisu to moc nechápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 11:53

@JancaS84 Dřív se do sedu dostával spíš náhodou třeba z kleku nebo že stoje. Teď se tam právě naučila dostat přes šikmý sed.

• Citovat
  • Upravit
35666
10.3.22 11:58
@Anonymní píše:
@JancaS84 Dřív se do sedu dostával spíš náhodou třeba z kleku nebo že stoje. Teď se tam právě naučila dostat přes šikmý sed.

Jo, tak přes sikmy sed je to správně. Dala bych ji do zidlicky a sporaku až se pořádně zpevni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
10.3.22 12:07

Do klasické židličky bych zatím nedala, až bude fakt pevná. Sporták joo, tam můžeš dát i lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.3.22 12:16

Já dala do obojího přesně touto dobou po poradě s fyzio. Říkala že do kočárku na uspání úplně v pohodě, ale že musí jít úplně do kolma a úplně dolehu, a má mít madlo, za které se může dítě držet. A co nejrychleji usnout :D. A že ten pololeh ve sporťaku je prý horší pro páteř a břišní svaly. A do židle jsem jí taky dala, z nejedlíka se stal rázem velký jedlík a dcera začala přibírat :dance:.

• Citovat
  • Upravit
2095
10.3.22 12:18

Já bych na tu chvíli než se nakrmí dala do židličky, potom vyndala.. během krátké doby na to přijde úplně si myslím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 12:20
@Kolicek95 píše:
Já dala do obojího přesně touto dobou po poradě s fyzio. Říkala že do kočárku na uspání úplně v pohodě, ale že musí jít úplně do kolma a úplně dolehu, a má mít madlo, za které se může dítě držet. A co nejrychleji usnout :D. A že ten pololeh ve sporťaku je prý horší pro páteř a břišní svaly. A do židle jsem jí taky dala, z nejedlíka se stal rázem velký jedlík a dcera začala přibírat :dance:.

Ona právě ji, ale nejraději sama a to je potom úplně všude :D

• Citovat
  • Upravit
37131
10.3.22 12:58

Nedávala bych dokud nebude pořádně stabilně sedět a hlavně si musí umět sednout, ne že spadne na zadek a zůstane tak sedět, musí se umět pořádně posadit. Do sporťáku sem dávala dítě i nesedici, když se nevesel do korby, ale sporťák šel úplně do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí