Kdy dat miminko najíst?

68
8.3.22 13:29

Kdy dat miminko najist

Ahoj jsme na um a holcicka i pres to ze jsem dala odrihnout mi vyvratila mleko kdy dat najist?:) jinak za 2 tydny nam jsou 3 mesice a davam 130ml z toho 30 necha je to dost?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14686
8.3.22 13:34
@niki.po321 píše:
Ahoj jsme na um a holcicka i pres to ze jsem dala odrihnout mi vyvratila mleko kdy dat najist?:) jinak za 2 tydny nam jsou 3 mesice a davam 130ml z toho 30 necha je to dost?:)

Ja jsem vsechny deti kojila. A krome vazeni v porodnici jsem nikdy absolutne netusila, kolik vypily mleka. Takze pokud je spokojena, ma pocurane pleny, tak za me je to dost. Snad ji nechces precpavat.

A napit jsem davala, kdy si rekly. Kdyz nekdy dcera vyzvracela komplet cely zaludek a chtela hned nakojit, tak jsem ji dala. Davala jsem proste tehdy, kdyz si rekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.3.22 13:36

@Janča6 dekuji jen u um by se melo pockat 3 hodiny tak prptp se ptam :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
8.3.22 13:45
@niki.po321 píše:
@Janča6 dekuji jen u um by se melo pockat 3 hodiny tak prptp se ptam :/

A duvod je ten, aby se nemichalo cerstve a natravene mleko? U MM se z tohoto duvodu drive doporucovalo cekat 2 hodiny. Ale cim dal vic se razi nazor “dat podle pozadavku miminka”. Vyzvracela toho hodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.3.22 13:46

Asi 20 az 30 ml :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.3.22 13:49

Tak jak bude mit hlad, ne? Nedelala bych z toho zbytecnou vedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
8.3.22 14:07

Ja bych ji to proste hned doplnila, pokud by ona chtela. Vzdyt to odrihavani trva par minut, ne? To je skoro jedno, jestli tech par minut cuca flasku, a tim do sebe porad dostava mleko, nebo chvilku necuca a odrihava.

Nase mala casto vyzvracela pres 100 ml. Je to odhad, ale urcite to bylo pres 100 ml. No proste dostala hned dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
8.3.22 14:23

@niki.po321
Dcera je blinkací celkově a dávám podle toho, jak potřebuje. Někdy i po 2 hodinách. A skoro nikdy mi nesní stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.3.22 14:23

UM by se nemělo dávat dříve jak za 3 hodiny z důvodu, že by se míchalo ještě nestrávené mlíčko s čerstvým. Miminko pak zbytečně může bolet bříško. Jinak mimčo by mělo za den vypít 150-180 ml na kg hmotnosti, takže bych se řídila tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
10.3.22 14:45
@Nistra píše:
UM by se nemělo dávat dříve jak za 3 hodiny z důvodu, že by se míchalo ještě nestrávené mlíčko s čerstvým. Miminko pak zbytečně může bolet bříško.
To se rika i u MM. Ale mnohym detem to vubec nevadi. Takze zakladatelce radim to vyzkouset a kdyz to michani nebude miminku vadit, tak se priste nemusi stresovat, kdy muze mimco nakrmit.
Jinak mimčo by mělo za den vypít 150-180 ml na kg hmotnosti, takže bych se řídila tímto.

Jenze pokud mimcu stacit mene a je spokojene, tak nema smysl se nervovat a snazit se ho precpavat. To je vyhoda kojeni, ze tohle malokdo sleduje (malokdo porad vazi) a pak se zbytecne nestresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí