Můžu mít dluh?

3
10.5.22 13:42

Můžu mít dluh?

Dobrý den bydlím s ex u společnosti heimstaden, rozcházime se a v pátek se stěhují Stim že mě odhlásil s dětmi z bytu.
Byla jsem přihlášena jako družka a čeká na nový evidenční list…
Prosím chci se zeptat pokud přítel tento měsíc nezaplatí najem bude narůstat dluh i mě? Vše je na jeho jméno on je nájemce.
Nevím ke kterému dní mě odhlásí jestli to bude ke konci měsíce každopádně jsme to řešili hned začátkem 3.5.
Mám strach protože bych na své jméno chtěla od této společnosti časem žádat o být a pokud bude mít on dluhy půjdou i na mě?(protože vím že to platit nebude, neutáhne to… Spolu jsme na to měli kvůli mateřské ) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
10.5.22 14:01

Záleží, zda vás skutečně odhlásil… byt jste měli původně pronajatý na jméno obou??
Nebylo by lepší hned raději napsat mail do heimstadenu, že si nejste jista, jestli Vás s dětmi ex-partner odhlásil z bytu? (měla byste tak i papír proti heimstadenu, že jste se i sama zajímala)

Snad vše bude ok :hug:… odchody jsou vždy na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.22 14:18

@dvorkl odhlásil mě i s dětmi
Vypsal papír (formulář odhlášení osob)
A já jsem to poslala emailem takže vím na 100 % že odhlášení jsme jen nevím ke kterému dní nás odhlásí a když to bude ke konci měsíce a on zkrátka tento měsíc nezaplatí budu mít dluh i já?
Být byl pronajatý pouze na jeho jméno já jsem byla jako družka spolunajemce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65094
10.5.22 17:28
@Aneta 321 píše:
@dvorkl odhlásil mě i s dětmi
Vypsal papír (formulář odhlášení osob)
A já jsem to poslala emailem takže vím na 100 % že odhlášení jsme jen nevím ke kterému dní nás odhlásí a když to bude ke konci měsíce a on zkrátka tento měsíc nezaplatí budu mít dluh i já?
Být byl pronajatý pouze na jeho jméno já jsem byla jako družka spolunajemce

tak zavolej tomu makléři, co má váš byt na starosti. Nebo zavolej prostě na pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3530
11.5.22 10:39

Na fb je skupina Heimstaden zkušenosti atd. třeba tam bude někdo vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie