Můžu nechat křečka doma?

15.5.13 22:18

Muzu nechat krecka doma?

Ahoj prosim poradte mi. Chtela bych koupit krecka, ale vzhledem k tomu, ze s pritelem a se synem hodne cestujeme a nema nam kdo zviratko pohlidat, kdyz nebudeme doma zda je mozne nechat krecka samotnyho doma treba na 2 tydny s tim, ze mu samozrejme udelame do klece zasoby jidla a vody? Diky moc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
15.5.13 22:19

Tak na dva týdny bych ho teda doma samotnýho nenechala, já nechávám maximálně dva dny, když je to na delší dobu, hlídají naši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.5.13 22:22

Můžeš ho nechat. Pohřeb takovýho drobka není nic náročnýho.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
15.5.13 22:23

Po 2 týdnech Ti chcípne, když mu dáš zasobu, za 2-3 dni jí sežere a pak pojde hlady… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3140

2 týdny nemůžeš doma nechat samotné žádné zvířátko, stačí nějaká blbá nehoda, vím já, třeba si zvrhne nádobku se žrádlem, nebo si vyleje pití…navíc jak mu zajistíš čerstvou vodu na 2 týdny dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236

Ikdyž mu tam necháš zásoby jídla a vody tak všechno sežere během dvou dnů a pak bude o hladu.. Myslím, že tak 3 dny je úplnej strop ;)
A taková rada, ale o tom určitě víš. Vždycky by měli být aspoň pár, samozřejmě stejného pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.5.13 22:24

Btw. já jsem si jednou chtěla pořídit potkana a prodávají pro tyhle hlodavce cestovní terárko.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.5.13 22:25

@Lady_Simone dva týdny určitě ne, jen ta voda se zkazí, jak spočítáš kolik ji bude potřebovat, co když bude pít víc? žrádlo, křeček je zvíře blbé, pitomé, takže zásobu jídla sežere za pár dní a chcípne.

• Citovat
  • Upravit
2256
15.5.13 22:28

Pořiď si v takovém případě křečka plyšového… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
15.5.13 22:29

Ty by jsi ho nechala 2 týdny v nevyčištěné kleci? 8o O dalších věech ani nemluvím.

• Citovat
  • Upravit
14856
15.5.13 22:30

Par dni jo, dva tydny je moc - jak pisi holky, zkazi se voda, jidlo hned sezere…i tyden mi prijde tak na hrane. Nejlepe sehnat nekoho, kdo by mu to sel menit.

nebo cestovni terarko a tahat s sebou.

my mame kocku a hodne jezdime, bereme ji spise s sebou, mam ozkouseno ze vydrzi sama 3 dny, nejvic byla asi 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.5.13 22:33

A neni nejake automaticke krmitko i pro krecky? mela jsem ho pro rybicky takze nebyl problem byt dlouho pryc, tusim je i pro psy.. ale nevim jak se to pak resi s tou cerstvou vodou no :/ kazdopadne pro psy tam urcite nebyla zasoba jidla na dva tydny no.. pro rybicky jo, ty toho tolik nespasou :) jinak nam krecek kdyz sme byly se segrou male normalka vydrzel tyden - krecek byl ten zlaty (ten vetsi).. udelal si velikansky zasoby jidla co si nanosil do domecku ze se tam pak uz sam nevlezl a postupne to dlabal.. napajecku mel na tu chvili velkou a holt se bez cerstve vody nejak obesel - tenkrat sme to nejak nedumaly.. a kdyz to bylo na dyl tak menila vodu babicka :).. a krecka v prepravce cestovni - no nevim ten nas tam byl uplne zbesil furt skrabal a chtel ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
15.5.13 22:37

@suik kočka to mně zajímá. Chcem dost cestovat. A chtěla bych kočku, ale už nemáme hlídačku jak kdysi.jak to snáší kočka? to jedete max na chatu ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
15.5.13 22:39

Automatický krmítko je, ale co když se zasekne? Prostě dva týdny nechat křečka samotnýho nejde.

• Citovat
  • Upravit
2593
15.5.13 22:40

Tak dlouho bych tedy nenechala. Radši ho ani nekupuj!!Nebo ho berte na výlety s sebou. Kamarádka měla křečka, odjela na tábor a vrátila se myslím po 14 dnech a bylo po křečkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný