Můžu otěhotnět i přes prášky?

Twixinka
30.1.19 22:52

Dojdi si pro ten test :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
30.1.19 22:53

Můj názor je, že „přes prášky“ neotěhotní nikdo. Pokud je bere jak má samozřejmě. To jenom na emiminu se trhají rekordy v procentech selhání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
30.1.19 22:53

@Twixinka to je zas otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.1.19 22:54

Mně se vždycky líbí, už jednou jsem otěhotněla přes prášky… Ne, už jednou jsem otěhotněla, protože jsem nedodržela příbalový leták :zed:. A už vůbec nepochopím smysl diskuze na netu, když tt stojí 50Kč a máš jasno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176

Tak neplas, tehotenske testy jsou strasne drahe a urcite se ti to podruhe nemuze stat… A kdyz ti tady napisou, ze tehotna nejsi, tak je to 100% pravda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.19 22:57
@Aduš8 píše:
Mně se vždycky líbí, už jednou jsem otěhotněla přes prášky… Ne, už jednou jsem otěhotněla, protože jsem nedodržela příbalový leták :zed:. A už vůbec nepochopím smysl diskuze na netu, když tt stojí 50Kč a máš jasno..

Tak 50 Kč je pul krabičky cigaret… Na emiminu je ta informace zadarmo a nemusis ani na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.1.19 23:03

@ajmy :lol: :lol: :lol: to už ten hnus, teda myslím cigára, tak zdražili :jazyk: prevíti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.19 23:11
@Aduš8 píše:
@ajmy :lol: :lol: :lol: to už ten hnus, teda myslím cigára, tak zdražili :jazyk: prevíti :cert:

To nevím, já je nekupuju, ale tak zhruba to myslím bude :) TT se dá koupit kolem 30 Kč, ale jak vidno pro někoho je to drahá jistota klidného spánku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
30.1.19 23:20
@terien píše:
Můj názor je, že „přes prášky“ neotěhotní nikdo. Pokud je bere jak má samozřejmě. To jenom na emiminu se trhají rekordy v procentech selhání :lol:

Tak nikdo bych zas netrvrdila, 100% úspěšnost má pouze jedna metoda antikoncepce :mrgreen: ale souhlasím s tím, že procento selhání na emiminu realitě fakt neodpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.1.19 23:24
@j.a.n.i1 píše:
Tak nikdo bych zas netrvrdila, 100% úspěšnost má pouze jedna metoda antikoncepce :mrgreen: ale souhlasím s tím, že procento selhání na emiminu realitě fakt neodpovídá.

A to já klidně tvrdit budu. Sama je beru skoro 20 let, kolikrát jsem s nimi dělala psí kusy a nikdy ani ťuk. A neznám jedinou, která by přes prášky otěhotněla. Vlastně dvě, jedný ten účinek vynulovaly léky co brala a druhá je brala tak, že je potají házela do koše. To co se tady předvádí v každé druhé diskusi je už vážně trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
30.1.19 23:30

@terien Tak ale statisticky jsi kapka v moři, stejně jako těch „pár“ lidí, co znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.1.19 23:37
@j.a.n.i1 píše:
@terien Tak ale statisticky jsi kapka v moři, stejně jako těch „pár“ lidí, co znáš.

To je možný, ale názor přesto nezměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 09:39

Ahoj holky :* chci. Se vas zeptar beru prvni plato antikoncepce Tri_regol je mi osmnáct ,a potrebuju poradit :? již 4 den mi nepřišla ms :think: Ha jsem zacala brát sedm dní po ms … myslíte ze ta mrcha přijde spíš až doberu cele plato a nebo bych si měla udělat tt? Z přítelem spolu spíme a ejakuluje do mě :oops: vim ze tt stoji asi kolem par korun , a vy nejste jasnovidky :lol: ale neměla ste některá tento problém a došla. Vam ms nebo ste otěhotněli i přes ha? Nejsem si vědoma že bych udělala chybu v brani Ha beru poctivě jen nekdy o dvě nebo tri hodinky později ale ani jednu sem nevynechala :nevim: můžete poradit? :hug:

• Citovat
  • Upravit
34473
31.1.19 09:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky :* chci. Se vas zeptar beru prvni plato antikoncepce Tri_regol je mi osmnáct ,a potrebuju poradit :? již 4 den mi nepřišla ms :think: Ha jsem zacala brát sedm dní po ms … myslíte ze ta mrcha přijde spíš až doberu cele plato a nebo bych si měla udělat tt? Z přítelem spolu spíme a ejakuluje do mě :oops: vim ze tt stoji asi kolem par korun , a vy nejste jasnovidky :lol: ale neměla ste některá tento problém a došla. Vam ms nebo ste otěhotněli i přes ha? Nejsem si vědoma že bych udělala chybu v brani Ha beru poctivě jen nekdy o dvě nebo tri hodinky později ale ani jednu sem nevynechala :nevim: můžete poradit? :hug:

Zase troll? Prázdniny jsou až zítra ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital