Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj názor je, že „přes prášky“ neotěhotní nikdo. Pokud je bere jak má samozřejmě. To jenom na emiminu se trhají rekordy v procentech selhání ![]()
Mně se vždycky líbí, už jednou jsem otěhotněla přes prášky… Ne, už jednou jsem otěhotněla, protože jsem nedodržela příbalový leták
. A už vůbec nepochopím smysl diskuze na netu, když tt stojí 50Kč a máš jasno..
Tak neplas, tehotenske testy jsou strasne drahe a urcite se ti to podruhe nemuze stat… A kdyz ti tady napisou, ze tehotna nejsi, tak je to 100% pravda ![]()
@Aduš8 píše:
Mně se vždycky líbí, už jednou jsem otěhotněla přes prášky… Ne, už jednou jsem otěhotněla, protože jsem nedodržela příbalový leták. A už vůbec nepochopím smysl diskuze na netu, když tt stojí 50Kč a máš jasno..
Tak 50 Kč je pul krabičky cigaret… Na emiminu je ta informace zadarmo a nemusis ani na wc
@ajmy
to už ten hnus, teda myslím cigára, tak zdražili
prevíti ![]()
@Aduš8 píše:
@ajmy![]()
![]()
to už ten hnus, teda myslím cigára, tak zdražili
prevíti
To nevím, já je nekupuju, ale tak zhruba to myslím bude
TT se dá koupit kolem 30 Kč, ale jak vidno pro někoho je to drahá jistota klidného spánku ![]()
@terien píše:
Můj názor je, že „přes prášky“ neotěhotní nikdo. Pokud je bere jak má samozřejmě. To jenom na emiminu se trhají rekordy v procentech selhání
Tak nikdo bych zas netrvrdila, 100% úspěšnost má pouze jedna metoda antikoncepce
ale souhlasím s tím, že procento selhání na emiminu realitě fakt neodpovídá.
@j.a.n.i1 píše:
Tak nikdo bych zas netrvrdila, 100% úspěšnost má pouze jedna metoda antikoncepceale souhlasím s tím, že procento selhání na emiminu realitě fakt neodpovídá.
A to já klidně tvrdit budu. Sama je beru skoro 20 let, kolikrát jsem s nimi dělala psí kusy a nikdy ani ťuk. A neznám jedinou, která by přes prášky otěhotněla. Vlastně dvě, jedný ten účinek vynulovaly léky co brala a druhá je brala tak, že je potají házela do koše. To co se tady předvádí v každé druhé diskusi je už vážně trapný.
@terien Tak ale statisticky jsi kapka v moři, stejně jako těch „pár“ lidí, co znáš.
@j.a.n.i1 píše:
@terien Tak ale statisticky jsi kapka v moři, stejně jako těch „pár“ lidí, co znáš.
To je možný, ale názor přesto nezměním.
Ahoj holky
chci. Se vas zeptar beru prvni plato antikoncepce Tri_regol je mi osmnáct ,a potrebuju poradit
již 4 den mi nepřišla ms
Ha jsem zacala brát sedm dní po ms … myslíte ze ta mrcha přijde spíš až doberu cele plato a nebo bych si měla udělat tt? Z přítelem spolu spíme a ejakuluje do mě
vim ze tt stoji asi kolem par korun , a vy nejste jasnovidky
ale neměla ste některá tento problém a došla. Vam ms nebo ste otěhotněli i přes ha? Nejsem si vědoma že bych udělala chybu v brani Ha beru poctivě jen nekdy o dvě nebo tri hodinky později ale ani jednu sem nevynechala
můžete poradit? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holkychci. Se vas zeptar beru prvni plato antikoncepce Tri_regol je mi osmnáct ,a potrebuju poradit
již 4 den mi nepřišla ms
Ha jsem zacala brát sedm dní po ms … myslíte ze ta mrcha přijde spíš až doberu cele plato a nebo bych si měla udělat tt? Z přítelem spolu spíme a ejakuluje do mě
vim ze tt stoji asi kolem par korun , a vy nejste jasnovidky
ale neměla ste některá tento problém a došla. Vam ms nebo ste otěhotněli i přes ha? Nejsem si vědoma že bych udělala chybu v brani Ha beru poctivě jen nekdy o dvě nebo tri hodinky později ale ani jednu sem nevynechala
můžete poradit?
Zase troll? Prázdniny jsou až zítra ne ![]()
Dojdi si pro ten test