Můžu otěhotnět v den menstruace?

126
22.7.11 13:30

můžu otěhotnět v den menstruace?

můžu otěhotnět v den předpokládané menstruace, přičemž už jsem to nedostala. Kojim a první men. jsem dostala 7.6 a pak jsem to měla dostat( kdyby to mělo být po těch 28dnech)4.7 a i ten den jsem měla přerušovaný styk a nedostala jsem to. Test je zatím negativní. pak jsem 10 a 11.7 hodně malinko špinila. od pondělí mě pobolívává břicho a mám v puse furt pocit na zvracení( ale nezvracela jsem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
22.7.11 13:33

Ahoj,
teoreticky je mozne vsechno. Ovsem pokud to byla tva prvni menstruace po porodu, tak se nemuzes spolehat na zadnou pravidelnost.
Myslim, ze se ti telo dava dohromady, hormony litaji…pokud mas strach, tak pockej na dva tydny po inkriminovanem styku, a udelej si test.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.7.11 13:40

test jsem si dělala a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
22.7.11 13:53

Myslim si ze tehu nejsi, proste se ti jeste nesrovnala ms po porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.7.11 14:04

já otěhotněla při menstruaci…resp. pár hodin než sem to dostala..ale nebylo to po porodu, takže…to tělo reaguje asi jinak. Rozhodně ale kojení není antikoncepce na kterou bych spoléhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.7.11 16:02

možný to je… Já měla první ms po porodu 28. září, v říjnu jsem ms nedostala a na začátku prosince byl test pozitivní… Předpokládaný otěhotnění je kolem 5 listopadu… Takže plus mínus v době, kdy jsem měla mít tu „vynechanou“ ms … Taky jsem ještě v té době kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.7.11 16:23

tak jsem začla špinit, takže tehu asi nebudu…a já už se zas těšila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí