Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, no moc neverim, ze by nekdo mi mohl treba i jen malicko poradit, ale o co tedy jde. Kamaradka s pritelem jsou blazni do reflexni terapie (oba maji i kurzy hotove atd.) a proste uz naky ten patek mi rikaji, ze kdyby porod porad nic, ze znaji urcite body, ktere mackat a ze to privolaji…no nic, me v utery odesla hlen.zatka a ja stale nic a tak sem si rekla, ze proc uz to teda nezkusit. Holky ut-st vecer vzdycky bolesti a vcera po te terapii jak kdyz utne
ja sem z toho pomalu nestastna, ze sem to tim snad spis oddalila…reknete mi ze sem jenom trubka a uz nevim co s roupama
zkusennost asi predpokladam zadna nemate?i kdyz by to bylo super…
Já mám taky kurz reflexní terapie a je fakt, že existuje dráha dělohy, která by se v těhotenství neměla masírovat. Může vyvolat předčasný porod, takže pokud to místo budeš dráždit, tak by se porod měl spustit… ![]()
no nespustil prave
pokud kamaradka tu drahu mackala teda spravne…ale je asi blbost ze pokud ji spravne nemackala, tak by to porod naopak oddalilo, ze?
ja jen ze proste jak me to vcera promackalo tak najednou prestaly veskery bolesti (poslicci)
My jsme taky nějaké body zkoušeli a je fakt, že jsem porodila, ale třeba bych porodila i bez bodů.
To oddálení je fakt asi blbost. Nech tomu volnej průběh a porodíš. ![]()
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/User/Unit.php on line 891
wildcat8 píše:
Tak jen pro informaci, porodila jsem pak za tri dny
Velká gratulace…
![]()
Co máte?