Reflexní terapie

304
22.7.11 09:22

reflexní terapie

ahoj, no moc neverim, ze by nekdo mi mohl treba i jen malicko poradit, ale o co tedy jde. Kamaradka s pritelem jsou blazni do reflexni terapie (oba maji i kurzy hotove atd.) a proste uz naky ten patek mi rikaji, ze kdyby porod porad nic, ze znaji urcite body, ktere mackat a ze to privolaji…no nic, me v utery odesla hlen.zatka a ja stale nic a tak sem si rekla, ze proc uz to teda nezkusit. Holky ut-st vecer vzdycky bolesti a vcera po te terapii jak kdyz utne :nevim: ja sem z toho pomalu nestastna, ze sem to tim snad spis oddalila…reknete mi ze sem jenom trubka a uz nevim co s roupama :zed: zkusennost asi predpokladam zadna nemate?i kdyz by to bylo super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
22.7.11 12:00

Já mám taky kurz reflexní terapie a je fakt, že existuje dráha dělohy, která by se v těhotenství neměla masírovat. Může vyvolat předčasný porod, takže pokud to místo budeš dráždit, tak by se porod měl spustit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.7.11 12:25

no nespustil prave :nevim: pokud kamaradka tu drahu mackala teda spravne…ale je asi blbost ze pokud ji spravne nemackala, tak by to porod naopak oddalilo, ze? :oops: ja jen ze proste jak me to vcera promackalo tak najednou prestaly veskery bolesti (poslicci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.7.11 12:56

My jsme taky nějaké body zkoušeli a je fakt, že jsem porodila, ale třeba bych porodila i bez bodů. :-) To oddálení je fakt asi blbost. Nech tomu volnej průběh a porodíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.8.11 16:15

Tak jen pro informaci, porodila jsem pak za tri dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.8.11 16:44

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/User/Unit.php on line 891

wildcat8 píše:
Tak jen pro informaci, porodila jsem pak za tri dny :-)

Velká gratulace… :kytka: :kytka:
Co máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí