Můžu si vzít první prášek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
7.1.14 16:48
@Anonymní píše:
Ahojky, možná blbá otázka, ale nemám s HA zkušenosti. Včera jsme začala špinit a opravu málo jsme zakrvácela, ale i tak jsem si vzala prní pilulku, myslela jsem, že se mi to klasicky rozjede. Jenomže nic, je to druhý den a nic.Je možné, že mi HA ms zastavila? Jestli to tak funguje, tak pardon, v letáčku jsme to nenašla. Beru Lunafem. Děkuji :mavam:

ber normálně dál. Možné je vše.. pokud to bylo v termínu, dá se i špinění považovat za ms :think: těhotná být nemůžeš? možná bych zkusila pro sichr test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.1.14 16:50
@Anonymní píše:
Ahojky, možná blbá otázka, ale nemám s HA zkušenosti. Včera jsme začala špinit a opravu málo jsme zakrvácela, ale i tak jsem si vzala prní pilulku, myslela jsem, že se mi to klasicky rozjede. Jenomže nic, je to druhý den a nic.Je možné, že mi HA ms zastavila? Jestli to tak funguje, tak pardon, v letáčku jsme to nenašla. Beru Lunafem. Děkuji :mavam:

To by se stát nemělo :think: zkus zavolat na gyndu at ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.14 16:54
@martina.se píše:
ber normálně dál. Možné je vše.. pokud to bylo v termínu, dá se i špinění považovat za ms :think: těhotná být nemůžeš? možná bych zkusila pro sichr test :nevim:

Ano, přišlo to přesně v termínu, myslela jsem že mi to začíná a ono nic :think: Zkoušela jsme několik HA před pár lety, říkala jsme si, že to třeba bude ok, ale teda nevím nevím, je mi i dost nevolno :? Sice jsme se nějak nechránili, ale nemyslím si, že bych byla těhotná…
Děkuji za odpověd, budu pokračovat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
806
7.1.14 16:58

Je to normalni nektere amti to delaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.1.14 17:12

Je to normální, jestli s HA začínáš, může se to stát. Akorát píšeš, že jste se předtím při sexu nechránili, tak bych pro jistotu radši zkusila i těhotenský test. Nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.14 17:16
@Anonymní píše:
Ano, přišlo to přesně v termínu, myslela jsem že mi to začíná a ono nic :think: Zkoušela jsme několik HA před pár lety, říkala jsme si, že to třeba bude ok, ale teda nevím nevím, je mi i dost nevolno :? Sice jsme se nějak nechránili, ale nemyslím si, že bych byla těhotná…
Děkuji za odpověd, budu pokračovat :mavam:

jj, normálně pokračuj v užívání, další ms už bude normální. ;) taky se mi stalo, i když s jinou ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.1.14 17:58

Já když jsem brala HA poprvé tak mi gynekolog řekl, že mám radši začít brát až druhý nebo radši třetí den MS. Je to prý lepší protože přesně vím, že to není jen nějaké špinění ale MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.1.14 18:03

@zasemamina to je pravda, já taky když začínala, tak 5. den. Prý až se to „rozjede“. Nic neříkal o další ochraně, to jsem se pak dozvěděla z letáčku :) Jinak je to vlastně jedno, maximálně se jí trošku posune cyklus. Každopádně vydržet a nepřestat brát, srovná se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.1.14 18:12

@Pomka Tak to já jsem naopak o další ochraně věděla. Každý dr. to bere jinak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí