Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky, možná blbá otázka, ale nemám s HA zkušenosti. Včera jsme začala špinit a opravu málo jsme zakrvácela, ale i tak jsem si vzala prní pilulku, myslela jsem, že se mi to klasicky rozjede. Jenomže nic, je to druhý den a nic.Je možné, že mi HA ms zastavila? Jestli to tak funguje, tak pardon, v letáčku jsme to nenašla. Beru Lunafem. Děkuji
ber normálně dál. Možné je vše.. pokud to bylo v termínu, dá se i špinění považovat za ms
těhotná být nemůžeš? možná bych zkusila pro sichr test ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, možná blbá otázka, ale nemám s HA zkušenosti. Včera jsme začala špinit a opravu málo jsme zakrvácela, ale i tak jsem si vzala prní pilulku, myslela jsem, že se mi to klasicky rozjede. Jenomže nic, je to druhý den a nic.Je možné, že mi HA ms zastavila? Jestli to tak funguje, tak pardon, v letáčku jsme to nenašla. Beru Lunafem. Děkuji
To by se stát nemělo
zkus zavolat na gyndu at ti poradí
@martina.se píše:
ber normálně dál. Možné je vše.. pokud to bylo v termínu, dá se i špinění považovat za mstěhotná být nemůžeš? možná bych zkusila pro sichr test
Ano, přišlo to přesně v termínu, myslela jsem že mi to začíná a ono nic
Zkoušela jsme několik HA před pár lety, říkala jsme si, že to třeba bude ok, ale teda nevím nevím, je mi i dost nevolno
Sice jsme se nějak nechránili, ale nemyslím si, že bych byla těhotná…
Děkuji za odpověd, budu pokračovat ![]()
Je to normální, jestli s HA začínáš, může se to stát. Akorát píšeš, že jste se předtím při sexu nechránili, tak bych pro jistotu radši zkusila i těhotenský test. Nikdy nevíš.
@Anonymní píše:
Ano, přišlo to přesně v termínu, myslela jsem že mi to začíná a ono nicZkoušela jsme několik HA před pár lety, říkala jsme si, že to třeba bude ok, ale teda nevím nevím, je mi i dost nevolno
Sice jsme se nějak nechránili, ale nemyslím si, že bych byla těhotná…
Děkuji za odpověd, budu pokračovat
jj, normálně pokračuj v užívání, další ms už bude normální.
taky se mi stalo, i když s jinou ha
Já když jsem brala HA poprvé tak mi gynekolog řekl, že mám radši začít brát až druhý nebo radši třetí den MS. Je to prý lepší protože přesně vím, že to není jen nějaké špinění ale MS.
@zasemamina to je pravda, já taky když začínala, tak 5. den. Prý až se to „rozjede“. Nic neříkal o další ochraně, to jsem se pak dozvěděla z letáčku
Jinak je to vlastně jedno, maximálně se jí trošku posune cyklus. Každopádně vydržet a nepřestat brát, srovná se to.
@Pomka Tak to já jsem naopak o další ochraně věděla. Každý dr. to bere jinak… ![]()