Můžu zmrazit banán?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můžu zmrazit banán?
Zdravím, máte s tím někdo zkušenost? Včera jsem dostala snad tři kila banánů a jsou tak akorát, tak mě napadlo třeba smíchat je s jablkem a zamrazit?zkoušel to někdo?
díky díky a hezký den! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
zkoušela jsem,zrovna o víkendu jsem je vyndala a jsou hnusný.....ani do buchty se nedali použít
udělat přesnídávky??
Příspěvek upraven 20.12.10 v 10:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zamrazit ano, ale ve slupce, slupka sice zčerná, ale vevnitř by měly být ok, takto to prý dělají i ve školách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettulle píše:
zamrazit ano, ale ve slupce, slupka sice zčerná, ale vevnitř by měly být ok, takto to prý dělají i ve školách
já je tam dávala ve slupce a stejně byli hnusný ale možná sem je tam dávala už přezrálé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kdyz mam hodne bananu,bud delam presnidavku,nebo je susim.Do mrazaku bych nedavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jak prosím na tu přesnídávku?děkujuuu
a sušený to pak dáváte prckům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dělala přesnídávku tak, že jsem povařila pokrájená a slupky zbavená jablka (10 minut asi), pak jsem přidala nakrájené banány, chvilinku povařila a horké nalila do horkých skleniček, zašroubovala a bylo to. Cukr jsem nedávala, sladké to bylo z banánů dost. Poměr jablka/banány jsem měla od oka - záleželo, jak moc jablečnou nebo banánovější přesnídávku chci mít.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy pomůže pokapat ovoce citrónem nebo medem před zmrazením, ale banány jsem nezkoušela ![]()
- Citovat
- Upravit
Udělej tale tale. Přezrálé banány rozklafej a přidej k nim pár lžic mouky(dávám polohrubou). Na pánev nalej alespoň dva prsty oleje a až bude vroucí tak lžící dávej banány. Bude se to fritovat a je to výborné!
Kdyby se ti to rozpadalo, tak je potřeba přidat trochu mouky. Důležitá je vysoká vrstva toho oleje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenny-no jo,ale to se zas přejím akorát já,chtěla jsem něco pro Elinku:)
radúna:a ta přesnídávka vydrží jak dlouho?nezavařuješ?mám sklenky jen od hami,ty nejsou šroubaovací,tak nevim:)
hehe,to je věda s banánama:)teta se jich určitě chtěla zbavit a co já ted s tim:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem delala presnidavku tak,ze jsem povarila nakrajena jablka zbavena slupky, kdyz uz byli mekke,pridala jsem nakrajeny banan,trosku cukru a nakonec jsem davala jeste prasek pudingu rozpusteny ve vode.Ja vetsinou delam jen tak maximalne 10 sklenicek najednou,aby se to rychle snedlo.Jinak zavaret jsem je nezkousela.pak by asi vydrzeli dyl.Ale u nas je stejne hned snime ![]()
Jo a suseny banan prckovi nedavam,no je mu teda jen 15 mesicu,starsim detem se asi dat muze.Muj by to nerozkousal,Jim ho jen ja.K telce misto chipsu je to super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pajule a jak dlouho to takto jen uvařené vydrží?myslela jsem že jen do druhého dne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit