Pora´dte které mléko nahradit příkrmem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pora´dte které mléko nahradit příkrmem
Ahoj, Kuba je na masozelenině cca měsíc, poslední týden mi sní celou skleničku a už nedávám zapít mlékem, ale čajem, je to ok?A chtěla bych v jídelníčku nahradit mlíko dalším příkrmem, ale nevím jestli ráno,odpo,kaše,přesnídávka
Taky bych mu chtěla dát víc jídel přes den a jedno ubrat v noci.Takhle to u nás vypadá:
v 1 ráno:130 um
v 5 ráno:100-130 um
v 9 ráno:70- 130 um
ve 12:sklenička masozeleniny/50 ml čaje
v 16:30:100-150 um
v 19:30-200-250 um lehce zahuštěných kaší
Díky moc za rady a tipy
Příspěvek upraven 07.12.10 v 12:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem jako druhý příkrm dala dopoledne ovoce, přesnídávku… bylo léto a odpoledne jsme byli pořád venku, tak tam bylo jednodušší dát prso než krmit lžičkou.
Ale pokud stejně máš UM, tak je to asi jedno, jak vám to bude víc vyhovovat…
Takže já druhý příkrm dopoledne ovoce, za další měsíc před spaním kaše a další měsíc odpoledne jogurt.
No a pak už jen průběžně zařazovat nové potraviny, pak pečivo… Ráno mlíčko jí zůstalo dodnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem 2. jídlo začala dávat večer plnohodnotnou kaši a ještě těsně než šel spát na jsem ho nakojila. A ten čaj myslím že nezaškodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem začala zeleninou a pokračovala ovocem. Takže momentálně u Vás bych vyměnila jídlo v devět ráno za ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky následovalo ovoce. Já ho dávala a dávám kolem půl třetí odpoledne. Vy tam máte velkou mezírku po obědě - tam by se ti jídlo vešlo, když chceš přidávat přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych byla pro ovoce, ale bylo odpoledne po spaní. Dopoledne byl před spaní a zvládal jen prso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych vyměnila mlíko v 9h za ovoce. Noční krmení bych se pokusila ubrat to v 1h, na to, že večer toho zblajzne tolik, se budí poměrně brzo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já dávám ovoce odpoledne, máš tam velkou časovou mezeru mezi obědem a UM. U nás to tak je. Večer je hustá kaše, a mě se stejně ještě budí na UM ve 23.00 a v 5 ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit