Hubne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hubne
Maminky poradte prosim. Byli jsme u doktorky a rekla nam, ze malej zhudnul za dva mesice o 300g a ze mam zacit ho krmit trikrat denne pevnou. Zacala jsem s prikrmama od 6mesice obed zelenina a zbytek dne kojim a vnoci kojim i 3 az 4×. Je alergik a ma atopicky ekzem. Takze take cokoli jist nemuze. Doktorka doporucila avokado, ze je tucne. Ale malej mi od te doby co jsem nasadila trikrat denne, tak mi nechce jist vubec nic. A jen materske mlicko. Prosim poradte co mam delat aby mi papal pevnou. Jsem uz stoho zoufala. Ma velke reakce na ruzna jidla zvraci strasne mracna. Jdeme na alergologii ve ctvrtek, ale rikaji ze ani testy kolikrat nejsou presne
je to hrozne uz nevim co stim.;(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus kaši nestlé Sinlac. Je mimořádně výživná, po ní ti hubnout nebude. A navíc je pro alergiky, je rýžová s karobem.
http://www.docsimon.cz/…-sinlac-650g
A je moc moc dobrá chuťově, já se po ní mohla při kojení utlouct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pockej, co ti reknou na alergologii. Radeji bych mu nedavala nic, pokud nevim, ze to opravdu muze. S alergiemi si radsi nezahravej. Rekla bych zeleninu, na ni zadne alergie nejsou, ale z te ti moc nepribere. Dulezite je, abyste nasli veci po kterych nezvraci. Pak teprve nebude hubnout. Netrap se, uvidis, ze casem to maly dozene. Drzim palce, at dobre dopadnete na alergologii!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mam alergika, nastesti ji
sinlac ma vic bilkovin nez jiny kase (pomlouvala jsem ji jako reklamni trik, ale fakt to uvadej na krabici)
jinak hodne bilkovin ma maso a hrasek 20%. dite ma mit 1,5g bilkovin na kilo a den.
zeleninou se to spatne nahani, fakt bych pocitala a davala hodne ten hrach a maso - ale s bilkovinama se to taky nesmi prepisknout.
potom taky davej do vseho lzicku slunecnicoveho oleje, taky ma „hodne tuku“ ![]()
v tomhle veku byl caso problem s pevnou stravou a se stravou vuibec i u nas, zjistila jsem, ze nesmi byt na jidlo moc unaveny, potom breci. pak, kdyz pri jidle brecel, pomahal budto dudlik mezi sousty, nebo kukuricnej krupek. zklidnil se, jedl ho a ja mu mezi sousty dycky narvala lzicku jidla.
my teda nemivali ten problem, ze by neotviral pusu, ale ze u toho brecel a neslo jist.
jo a taky blil jak amina, ale nehubnul nikdy, naopak. jestli bleje tolik moc, nemel by byt vysetreny ultrazvukem na reflux?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to zvracení vypadá opravdu na alergii. nech si udělat testy z krve, ne ty píchané na ruce. sice to déle trvá než dostaneš výsledky, ale jsou přesné. jinak musím bohužel říc, že není pravda, co píše žanet o alergii na zeleninu. dcera i manžel mají alergii na kořenovou zeleninu. naštěstí slabou a jenom na syrovou, ve vařeném stavu nevadí… takže jsem po dvou letech zjistila, proč mi klárka nejí syrovou mrkev…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ehm šla bych do kaší ze zdravé výživy - rýžová, kukuřičná s troškou ovoce či tím zahušťovat tu zeleninu
Ovšem jídlo co ti zvrací určitě nedávat - ono moc nevadí dávat pořád dokola jeden druh. A tlačit na doktorku a na alergologii ať s tím něco dělají.
Nebo jednodruhové skleničky (DM má celkem vhodné i pro alergiky - necpou tam tež všechno pro chuť). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit