Příkrmy - ukončený 7. měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy-ukončený 7. měsíc
Ahojky kolik příkrmů denně jste mimi dávaly po ukončeném 7. měsíci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dáváme dva, k tomu ještě třikrát UM, občas se mi podaří protlačit šestou dávku a to je buď taky UM nebo ovoce, jak kdy. Ale chystám se natrvalo zavést třetí příkrm, jenom jsem čekala na to, až veru začne nějak sluně pít čaj, aby nahradila tekutinama tu jednu mléčnou dávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já 3, masozelenina, ovoce a kaše. K tomu 3× UM (ale ta 3.dávka je tak jen na zapití kaše před spaním).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
Ahoj holky já mám pomalu 8 měsiční Sárinku a nevim jake příkrmy mam davat davame občas banan nebo přesnidavku ale vyžaduje vždy mliko půjdeme 10.lenda k doktorce na kontrolu a odebereme zase jednu davku mlika takže bude mít 3.ale když sni příkrm jako hami třeba tak pak stejně chce mliko po době njáké.co taak davate od toho 8 měsíce??polivky a tak??děkuji.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rada bych oživila diskuzi a chtela se dozvedet co svým malým prckum v 7 mesicich davate za potraviny..prijde mi ze batime porad to same dokola,tak prosim o nejake tipy.dekuji
![]()
a taky jsem se chtela zeptat,maly mi odmita svaciny
celkove ovoce a presnidavky nechce
drive je jedl bez problemu.nevim cim to muze byt
sni mi tak dve lzickya zacne se ksic.htitvzdy ho misto svaciny pak dokojim,jenze mlicka uz moc nemam a UM mi vubec nechce.nevim co mam delat
diky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nellik já kupuju skleničky (bio a aby v nich nebyly zbytečné přísady) a nejvíc jí asi dýni a brambory, pak mrkev, brokolici, kukuřici, fenykl, cuketu, hrášek, špenát. Maso kuřecí a krůtí. Z ovoce jablko, hrušku, meruňku a broskev.
Děti nepotřebují nějakou velkou pestrost, nevadí jim jíst to samé ![]()
Pokud nechce ovoce, tak mu dávej málo a zkoušej, nebo třeba týden vynech a pak zase zkus.
A jestli kojíš, tak si zkus množství mléka zvýšit - dávej často a obě prsa, hodně pij (mně zázračně zabírá Caro).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Nellik já kupuju skleničky (bio a aby v nich nebyly zbytečné přísady) a nejvíc jí asi dýni a brambory, pak mrkev, brokolici, kukuřici, fenykl, cuketu, hrášek, špenát. Maso kuřecí a krůtí. Z ovoce jablko, hrušku, meruňku a broskev.Děti nepotřebují nějakou velkou pestrost, nevadí jim jíst to samé
Pokud nechce ovoce, tak mu dávej málo a zkoušej, nebo třeba týden vynech a pak zase zkus.
A jestli kojíš, tak si zkus množství mléka zvýšit - dávej často a obě prsa, hodně pij (mně zázračně zabírá Caro).
ze zeleniny davame taky zpoustu veci,ale spise by me zajimalo co uz od 7 mesice muze
prikrmujeme uz od 5.5mesice ![]()
s tim ovocem..on mi ho krasne jedl i presnidavky,to klidne zblajznul i celou
ted asi 14 dni mi nechce ovoce ani za boha
a diky za tip,caro urcite zkusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nellik,mě to malá taky jednu dobu nechtěla baštit,nakonec jsem zjistila,že se jí v pusině udělal aftík,nevim po čem,tak jsem ho mazala a dokud nezmizel jsem jí ovoce ani přesnídávky nedávala,nahradila jsem to jogurtem,to ovoce jí asi štípalo,aftík zmiznul a zase papká pěkně,zkus mu mrknout do pusy ![]()
- Citovat
- Upravit
rozmary píše:
Nellik,mě to malá taky jednu dobu nechtěla baštit,nakonec jsem zjistila,že se jí v pusině udělal aftík,nevim po čem,tak jsem ho mazala a dokud nezmizel jsem jí ovoce ani přesnídávky nedávala,nahradila jsem to jogurtem,to ovoce jí asi štípalo,aftík zmiznul a zase papká pěkně,zkus mu mrknout do pusy
a jeste me napadlo.nenodmita mi to treba z toho duvodu,ze mu rostou vrchni zoubky?ale to by ho nemelo stipat
![]()
chci se jeste zeptat,je mozne misto svaciny davat kasi??davame ji i na veceri a v tom mu to ovoce nevadi.premyslim ze bych do ni zacala den ode dne davat vic ovoce,tak by mi ho snad jedl
jogurty mi taky nechce
uz jsem bezradna,kolikrat dostava misto ovoce na svacinu co mel na obed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo,ale kdyby mu vadily zoubky,tak by asi nejedl ani ten oběd ![]()
- Citovat
- Upravit
rozmary píše:
No jo,ale kdyby mu vadily zoubky,tak by asi nejedl ani ten oběd
to je taky pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj!
nele teda nechutná nic: um, zelenina, ovoce, kaše, jogurt ![]()
chci se zeptat: proč nemůže takovéhle mimino třeba nektarinku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzanecka81 píše:
ahoj!
nele teda nechutná nic: um, zelenina, ovoce, kaše, jogurtchci se zeptat: proč nemůže takovéhle mimino třeba nektarinku?
ja uz jsem zkousela a maly se neosypal,ale nejela mu teda
muze,ale nekteri prcci se po tom osypavaji,nebo muzou mit aler.reakci..jinak setrnejsi je merunka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zatím zkusila jen jabko,hrušku,banán a jahodu.Blbí všechno,jabko,hruška,jahoda osypaná,banán zácpa.Chutná jí všechno,tak kupuju přesnídávky,jenže ve všech je ta jablečná kyselina,takže jsme pořád samej pupínek,meruňku měla jen v přesnídávce a to samé,takže taky nic moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Mnozstvi prikrmu
Dobry den,
jake mnozstvi prikrmu {brokolice, brambory, mrkev] mame davat v 7,5 mesicu vaha kolem 8 kg.
Dekuji Julia
- Citovat
- Upravit