Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte prosím některá zkušenost s tím, zda jsou zmrazit hotové lasagne?
Měli jsme mít dnes na oběd hosty, ale nedorazili, tak na mě z lednice kouká deset smutných porcí výborných lasagní.
Teď přes svátky je jíst nebudeme a vyhodit se mi to taky nechce.
Ale nikdy jsem hotová jídla nemrazila, tak nevím, co můžu a co ne.
Děkuji ![]()
Můžeš. Sice to už nebude ono, ale lepší jak to vyhodit.. Natáhnou totiž vodu, budou takový rozňahňaný ![]()
Můžeš. Sice to už nebude ono, ale lepší jak to vyhodit.. Natáhnou totiž vodu, budou takový rozňahňaný ![]()
Jasne, nadělala jsem si lasagne do mrazáku pred porodem a v pohodě ![]()
Můžeš ale záleží co v nich máš maso, zeleninu??? ale v pohodě těstoviny mrazím taky
návštěvu bych asi přetrhla
Mám tam mleté maso v rajčatovo-smetanové omáčce a mahoře zapečené jogurtem se sýrem.
@Kapřík90 Neboj já je nejpřetrhnu, ale udělám příště to stejné… nebylo to totiž poprvé, co to udělali, ale den před vánoci to opravdu nase. e.
@Chocolate bych jim příště omastila brambory kdyby náhodou zase nepřišli toto nechápu na něčem se domluví a pak bez varování nepříjdou
no i když z toho jogurtu nevím ale asi v pohodě hoĎ to do mražáku a uvidíš co z toho bude jak to vytáhneš
![]()
Myslim ze ano, vzdyt se i prodavaji mrazene. Jen uz to pak nebude uplne to ono..
Já mrazím všechno, mrazila jsem Sofince příkrm nebo teda stále mrazím i těstovinky, rizoto a vždy v pohodičce ![]()
Podle mě můžeš, asi to nebude ono, ale podle mě je škoda to vyhodit…Já se musím přiznat, že cokolov jsem zmrazila, tak mně po rozmrazení moc nechutnalo, ale z ekonomických důvodů jsem to vždy snědla…
Nemraž je a pošli mě, nebo i zmražený
Já je miluju, ale dělat jednu dvě porce se mi nikdy nechce ![]()
Zmrazit je můžeš, zabal je do alobalu podle množství, v jakém je budeš rozmražovat (př po dvou porcích). Nebo přetáhni pekáček alobalem a strč do do mražáku celý. Aby byly chutné i po rozmražení, polej je před rozpečením trochou nové omáčky, nejlíp udělat trochu bešamelu a navrch posypat sýrem. Oživí se chuť a nebudou vysušené.
@Meliora píše:
Nemraž je a pošli mě, nebo i zmraženýJá je miluju, ale dělat jednu dvě porce se mi nikdy nechce
Já mám doma i jeden malý pekáček, tak na čtyři porce. Vždycky říkám manželovi, že to bude oběd na dva dny a on mi to sežere všechno k večeři první den ![]()
@Kapřík90 píše:
@Chocolate bych jim příště omastila brambory kdyby náhodou zase nepřišli toto nechápu na něčem se domluví a pak bez varování nepříjdouno i když z toho jogurtu nevím ale asi v pohodě hoĎ to do mražáku a uvidíš co z toho bude jak to vytáhneš
![]()
Brambory nejdou zamrazit
,no ale muzes jim rozmrazit ty lasane co pro ne byly puvodne
![]()