Můžu zmrazit lasagne?

545
23.12.12 20:20

Můžu zmrazit lasagne?

Nemáte prosím některá zkušenost s tím, zda jsou zmrazit hotové lasagne?
Měli jsme mít dnes na oběd hosty, ale nedorazili, tak na mě z lednice kouká deset smutných porcí výborných lasagní.
Teď přes svátky je jíst nebudeme a vyhodit se mi to taky nechce.
Ale nikdy jsem hotová jídla nemrazila, tak nevím, co můžu a co ne.

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
23.12.12 20:23

Můžeš. Sice to už nebude ono, ale lepší jak to vyhodit.. Natáhnou totiž vodu, budou takový rozňahňaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.12.12 20:23

Můžeš. Sice to už nebude ono, ale lepší jak to vyhodit.. Natáhnou totiž vodu, budou takový rozňahňaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
23.12.12 20:24

Jasne, nadělala jsem si lasagne do mrazáku pred porodem a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.12.12 20:25

Děkuji. A je lepší je dát do krabičky nebo do sáčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
23.12.12 20:27

Můžeš ale záleží co v nich máš maso, zeleninu??? ale v pohodě těstoviny mrazím taky :) návštěvu bych asi přetrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.12.12 20:30

Mám tam mleté maso v rajčatovo-smetanové omáčce a mahoře zapečené jogurtem se sýrem.
@Kapřík90 Neboj já je nejpřetrhnu, ale udělám příště to stejné… nebylo to totiž poprvé, co to udělali, ale den před vánoci to opravdu nase. e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
23.12.12 20:32

@Chocolate bych jim příště omastila brambory kdyby náhodou zase nepřišli toto nechápu na něčem se domluví a pak bez varování nepříjdou :zed: no i když z toho jogurtu nevím ale asi v pohodě hoĎ to do mražáku a uvidíš co z toho bude jak to vytáhneš :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
23.12.12 20:32

Myslim ze ano, vzdyt se i prodavaji mrazene. Jen uz to pak nebude uplne to ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
23.12.12 20:45

Já mrazím všechno, mrazila jsem Sofince příkrm nebo teda stále mrazím i těstovinky, rizoto a vždy v pohodičce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.12.12 20:59

Podle mě můžeš, asi to nebude ono, ale podle mě je škoda to vyhodit…Já se musím přiznat, že cokolov jsem zmrazila, tak mně po rozmrazení moc nechutnalo, ale z ekonomických důvodů jsem to vždy snědla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.12.12 21:41

Nemraž je a pošli mě, nebo i zmražený :mrgreen: Já je miluju, ale dělat jednu dvě porce se mi nikdy nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
23.12.12 22:25

Zmrazit je můžeš, zabal je do alobalu podle množství, v jakém je budeš rozmražovat (př po dvou porcích). Nebo přetáhni pekáček alobalem a strč do do mražáku celý. Aby byly chutné i po rozmražení, polej je před rozpečením trochou nové omáčky, nejlíp udělat trochu bešamelu a navrch posypat sýrem. Oživí se chuť a nebudou vysušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.12.12 22:44
@Meliora píše:
Nemraž je a pošli mě, nebo i zmražený :mrgreen: Já je miluju, ale dělat jednu dvě porce se mi nikdy nechce :oops:

Já mám doma i jeden malý pekáček, tak na čtyři porce. Vždycky říkám manželovi, že to bude oběd na dva dny a on mi to sežere všechno k večeři první den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
23.12.12 22:46
@Kapřík90 píše:
@Chocolate bych jim příště omastila brambory kdyby náhodou zase nepřišli toto nechápu na něčem se domluví a pak bez varování nepříjdou :zed: no i když z toho jogurtu nevím ale asi v pohodě hoĎ to do mražáku a uvidíš co z toho bude jak to vytáhneš :mrgreen: :mavam:

Brambory nejdou zamrazit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,no ale muzes jim rozmrazit ty lasane co pro ne byly puvodne :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí