Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam 3 dotazy, 2 na adminy a jeden do eteru. A pisu z mobilu tak pardon.
1. Uvazujete o zmene pohlavi na rozliseni prispevatele/telky? Napriklad misto Ukecana baba Ukecany chlap, nebo u chlapskych nicku udelat nejakej rozlisujici element? U treba taty pavla to poznam. Ale kdyz reaguju na chlapa jako na zenskou a on pak odepise „Mel bych“ tak je mi trochu trapne.
2. Zmena mimina u Nove diskuze a to pod tim. Je tam furt to stary dite ![]()
3. Nevite, jak dopadla ta Borufka? Vydavala tu ty „slavny“ denicky a udajne je cely psala z mobilu a pak se tu resila ta sbirka nebo co a majednou nikde nikdo. Prrdstava ze bych jen tenhle text mela psat s diakr.tak nevim nevim. Natoz si to zkontrolovat.
Posledni dotaz uz neni pro adminy.
Diky ![]()
Pro rozlišení pohlaví i třeba ikonkou u nicku jsem tedy jednoznačně. Přijde mi to diskriminační a matoucí, protože u přezdívky to není vždycky jasné. Ostatní otázky- obrázek mimina je mi fuk, Borufku neznám ani nevím, o co go.
@TýnkaK píše:
Pro rozlišení pohlaví i třeba ikonkou u nicku jsem tedy jednoznačně. Přijde mi to diskriminační a matoucí, protože u přezdívky to není vždycky jasné. Ostatní otázky- obrázek mimina je mi fuk, Borufku neznám ani nevím, o co go.
Ja bych take byla pro rozliseni zenskeho a muzskeho pohlavi
, otazku c.2 nechapu-o jake mimino jde
?Ja mam taky problem po sobe kontrovat, mam na prd tablet a jde to strasne blbe a navic nema cestinu jen AJ a NJ. O Borufce jsem tu ledacos cetla, ale ne primo od ni, takze netusim co a jak ![]()
@Seizdra Borůffka odešla do uzavřené skupiny i se svými obdivovatelkami. Co jsem zaslechla, tak potratila
Rozlišení pohlaví klidně a ikonka mě vůbec netankuje ![]()
Taky jsem pro rozlišení pohlaví. Zrovna včera byl chlap v jedné diskusi oslovován jako žena.
Logo je mi jedno. Dotazu nerozumím, já vidím jen jedno mimino ![]()
A Borůfka - nějak je mi to jedno. Bojím se, že to sklouzne k hádce a bez radionálního výsledku.
Vedle vlevo od nove diskuze a nove prispevky je to prasarkovy mimco. Ne ze by me to nejak vadilo ale mohlo by byt to novy…
@Sibyla0 aha, ze odesla do zavrene vim. Myslela jsem, ze bude vic novinek
Ad 1 - souhlas.
Ad 2 - mně se starý mimino líbí víc, to nové se mi nelíbí.
Ad 3 nas.rala se a se svými obdivovatelkami utekla do uzavřené diskuze
@Seizdra prosím, pošli mi odkaz na ty deníčky, to mě zajímá
nebo jak se jmenovaly, zkusim dohledat
kuju
@Acinore píše:
@Seizdra prosím, pošli mi odkaz na ty deníčky, to mě zajímá![]()
nebo jak se jmenovaly, zkusim dohledat
kuju
Ty jo nejak ja a muj zivot nebo tak. Autor boruffka a bylo to na pokracovani. Nebo ja a muj otec. Presne nevim.
@Acinore píše:
@Seizdra už jsem to našla - Matka a dcera, díl 1-8![]()
Jo. To bude ono
vim ze tu mela 2 tabory. Pro jeden byla chudak kterymu je potreba pomoct a pro druhej clovek s bujnou fantazii… ![]()
@Seizdra píše:
Jo. To bude onovim ze tu mela 2 tabory. Pro jeden byla chudak kterymu je potreba pomoct a pro druhej clovek s bujnou fantazii…
mě to ani nezaujalo, všechny jsem jen rychle prolítla
nějak tomu nevěřim… ![]()