Myčka do 10 000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
6.8.18 11:16

Měla jsem dřív vše aeg.....teď jsem nechtěla tolik investovat a mám myčku a susicku Beko a nevidím rozdíl- umyje,ususi stejně,hluk stejny,takže já jsem spokojena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 11:23

My máme teda nějakou obyč Indesit používám hlavně Eco program, pak krátký, když je hned myčka plná „čerstvým nádobím“ a nebo nějaký klasik a myje krásně, není extra hlučná to mi Boshka u našich přijde hlučnější. Za mě cena versus kvalita super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
6.8.18 11:23

Diky moc holky. Jojo,divam se na parametry. O znacku jako takovou mi nejde. Jen mam dobrou zkusenost s Boschem,ale stredni tridy. Proto jsem prvne koukala na to. Ted nic drazsiho kupovat nemuzem, tak jen nechci zbytecne koupit znacku,pokud by mi stejnou nebo i lepsi sluzbu udelal levnejsi produkt. Mrknu jeste na dalsi recenze. Kdyby to slo,koupim Miele, nasi maj a je tak super, ale na to ted nejsou zbytecny penize.

• Citovat
  • Upravit
Kimiska1
6.8.18 11:25

Jo,o hlucnost mi jde dost,mame byt s kk, takze chci slyset telku a ne jak si přede mycka :). Ale parametry sleduju.

• Citovat
  • Upravit
2674
6.8.18 11:27

@Aduš8 - já teda neoplachuji, rovnou dávám do myčky, někdy každý den, někdy ob den zapínám. Oplach jsem využila asi jednou na staré myčce, třeba po štědrovečerní večeři, ale to byla trochu zkouška programu :nevim: . Pak jsem zjistila, že je lepší myčku donaplnit a rovnou umýt. Doma hodně používáme plastové mističky - stále na vše, tak ty oplachuji ve dřezu, protože by se v myčce otočily. Akorát někdy předmyju hrnec, kastrol ze zapečeného jídla - těstovin, brambor … Ale třeba kamarádka si teď koupila myčku i s tím horním košem na příbory - z mého pohledu zbytečnost, ona si to nemůže vynachválit. Nebo otvírač dvířek po umytí - pro mě zbytečné, ona sháněla vyloženě myčku, která to umí. Takže chce se to porozhlídnout po dnešních možnostech a porovnat, co vlastně chci a co nepotřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
6.8.18 12:19

Mám Whirlpool Green generation. Sedm let, nebyla zrovna levná. Myje krásně, ale už asi dva roky blbne zapínání. Takže musím pořádně promáčknout dveře a držet display dýl. Stále jsme nezavolali na opravu :mrgreen: ona to totiž dělá asi podle nálady. Někdy třeba měsíc nic a pak pořád. Zkus kouknout na spotřebiče Blomberg nejsou špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.8.18 16:02

Máme beko už asi 4 roky a pořád meje super, bez poruchy. Momentálně jsem si do baráku vybrala vestavěnou a taktéž jdu do beka. Jedinou změnu, kterou jsem chtěla, byl šuplík na příbory, košík zabírá zbytečně místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 19:31

@Evka73 mamka měla x let Bosch a ta se rozbila teď mají novou tuším Beko nebo Bosch s tím „suplikem“ na příbory a je z něj nešťastná příbory pořádně neumyté a tak. My máme obyčejný košík a i když je narvanej i nožema a kde čím tak příbory krásně čistý, takže radši oželet kousek prostoru ve spodním koši než toto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.8.18 20:49

@Kristyna.Vechtova mame horní suplik na příbory v mycce Gorenje a umyte jsou v pohodě. A dole ten kos fakt akorát zavazel. Ale jak říkám - jestli je to beko, tak se nedivim, fakt mne zklamalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 20:56

@Tichošlápek nejsem si teď jistá buď Beko nebo Bosch :) no mamka teda říká, zlatý košík co byl ve staré myčce, ale já srovnání nemám. Máme klasiku tedy košík dole a nijak mi to nevadí a to máme myčku úzkou, ale jsem zatím tři takže zapínám klidně i jednou za 2 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí