Tmavý flek na televizi
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tmavý flek na televizi
Ahoj vespolek, chtěla bych se zeptat, zda má již někdo z vás zkušenost. Nedávno jsem si všimla, že se nám na obrazovce televize udělal tmavý flek. Vychází přesně od středu, kde je logo a je jakoby do ztracena. Kdybych to měla k něčemu přirovnat, připomíná to flek, když kouř že svíčky ožahne to, co je za ní. Přikládám foto. Máme ještě poslední měsíc záruku, tak doufám, že to bude nějak kladně vyřešené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Akras2 to udělám určitě,jen mi jde o zkušenosti,jestli se mám připravit na dohady… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se to stalo na obrazovce od kompu. Časem se to zvetsovalo a odešla úplně. Mít ji v záruce, tak jdu hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to na notasu už pěkně rozlezlé, ale kvůli tomu, že se to objevilo až po záruce tak jsem si mohla naprdnout s reklamaci. Odchází obrazovka a zastavit se to nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravdepodobne odchazi LED podsviceni, nekdy je to problem primo tech LEDek, ale vetsinou spis zacnou odchazet kondenzatory a proteka tam proud jinak, nez by mel (asi vyssi). Vyrobci to tak nekdy schvalne nastavuji, aby to pak zacalo po zaruce odchazet. Taky se nam to na jedne tv stalo, oprava stala par tisic, ale moc se to nevyplatilo, do par mesicu odesla obrazovka uplne. Po oprave je treba snizit jas na obrazovce, aby to nejelo naplno. My uz meli tv po zaruce, takze co s tim delaji v ramci zaruky, netusim. Urcite ale zkusit reklamovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit