Poševní mykóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Natynka008
27.9.13 11:00

Ahoj, momentálně trpím mykózou a včera to přestalo svědět, ale kůže se mi začala silně odlupovat a trošku to zase svědí co to může znamenat? poraďte mi prosím už jsem z toho nešťastná :((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.14 18:10

mykoza

Dobry vecer, mam dotaz trapi me uz mesic kazdodenni zapachajici vytok koupila jsem si Globule Natrii tetraboratis globulus 10ks. A nevim jak zavadet a po jakych intervalech. Nemam s tim zkusenosti Dekuji moc za odpoved;-)

• Citovat
  • Upravit
13
11.6.15 19:41

Mně se proti mykózám osvědčily vložky Intimea. Zkuste vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 10:22

Canesten. A pokud máš opakované mykoz a bereš antikoncepci, tak se není čemu divit. Já po vysazení antikoncepce mykozy už nemám, s antikoncepcí byla jedna za druhou.

• Citovat
  • Upravit
12.7.15 18:53

Vitagyn C

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Snažím se s mužem otěhotnět a lékař i nebyl schopen říct, jestli VitaGyn c nebrání mému početí… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.20 12:16

Ahoj všem. Nechci zakládat novou diskusi tak tady obnovují snad nevadí… Jsem v 20tt a mám silný výtok, od paní dr jsem dostala globulky na zavádění Natrii tetraboratis globulus 0.6. Bohužel u toho nebyl žádný leták. Zavedla jsem a myslela. Jsem že umřu jak to pálilo.. A chtěla bych se zeptat jestli je to normální a mám to vydržet a nebo je to nežádoucí reakce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
14.8.20 12:45
@Sihoja píše:
Ahoj všem. Nechci zakládat novou diskusi tak tady obnovují snad nevadí… Jsem v 20tt a mám silný výtok, od paní dr jsem dostala globulky na zavádění Natrii tetraboratis globulus 0.6. Bohužel u toho nebyl žádný leták. Zavedla jsem a myslela. Jsem že umřu jak to pálilo.. A chtěla bych se zeptat jestli je to normální a mám to vydržet a nebo je to nežádoucí reakce. Děkuji

Dají se udělat minimálně 2 věci, můžeš najít příbalovou informaci online, a taky můžeš zavolat svému lékaři. Já toho na mykózy už měla spoustu a takto silné pálení nepamatuji u žádného přípravku, některé pálily, ale chvíli a ne extra moc a po chvíli byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.8.20 13:06

Já si kdysi koupila sama v lékárně a měla jsem takovou reakci. Myslela jsem v noci, že se zblázním. Druhý den gynekolog vše vyčistil, napsal mi jiný přípravek a bylo to v pohodě. Ne všechno může sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.20 13:07

Dr tam dnes není. V lékárně mi moc neporadili. Budu muset čekat asi na pondělí. I tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
14.8.20 13:13
@Sihoja píše:
Dr tam dnes není. V lékárně mi moc neporadili. Budu muset čekat asi na pondělí. I tak děkuji

Příbalový leták je i online, každopádně dal bych to s takovou reakcí nebrala a pokud bys měla pochybnosti, zkus zavolat někam na gyn-por pohotovost, nějaký lékař ve službě snad poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.20 13:28

Ano online příbalový leták jsem našla. To pálení tam je psané. Špatně jsem hledala. Tak už je nechci. :? Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí