Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer, mam dotaz trapi me uz mesic kazdodenni zapachajici vytok koupila jsem si Globule Natrii tetraboratis globulus 10ks. A nevim jak zavadet a po jakych intervalech. Nemam s tim zkusenosti Dekuji moc za odpoved;-)
Mně se proti mykózám osvědčily vložky Intimea. Zkuste vyzkoušet ![]()
Canesten. A pokud máš opakované mykoz a bereš antikoncepci, tak se není čemu divit. Já po vysazení antikoncepce mykozy už nemám, s antikoncepcí byla jedna za druhou.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Snažím se s mužem otěhotnět a lékař i nebyl schopen říct, jestli VitaGyn c nebrání mému početí… Děkuji
Ahoj všem. Nechci zakládat novou diskusi tak tady obnovují snad nevadí… Jsem v 20tt a mám silný výtok, od paní dr jsem dostala globulky na zavádění Natrii tetraboratis globulus 0.6. Bohužel u toho nebyl žádný leták. Zavedla jsem a myslela. Jsem že umřu jak to pálilo.. A chtěla bych se zeptat jestli je to normální a mám to vydržet a nebo je to nežádoucí reakce. Děkuji
@Sihoja píše:
Ahoj všem. Nechci zakládat novou diskusi tak tady obnovují snad nevadí… Jsem v 20tt a mám silný výtok, od paní dr jsem dostala globulky na zavádění Natrii tetraboratis globulus 0.6. Bohužel u toho nebyl žádný leták. Zavedla jsem a myslela. Jsem že umřu jak to pálilo.. A chtěla bych se zeptat jestli je to normální a mám to vydržet a nebo je to nežádoucí reakce. Děkuji
Dají se udělat minimálně 2 věci, můžeš najít příbalovou informaci online, a taky můžeš zavolat svému lékaři. Já toho na mykózy už měla spoustu a takto silné pálení nepamatuji u žádného přípravku, některé pálily, ale chvíli a ne extra moc a po chvíli byl pokoj.
Já si kdysi koupila sama v lékárně a měla jsem takovou reakci. Myslela jsem v noci, že se zblázním. Druhý den gynekolog vše vyčistil, napsal mi jiný přípravek a bylo to v pohodě. Ne všechno může sednout.
Dr tam dnes není. V lékárně mi moc neporadili. Budu muset čekat asi na pondělí. I tak děkuji
@Sihoja píše:
Dr tam dnes není. V lékárně mi moc neporadili. Budu muset čekat asi na pondělí. I tak děkuji
Příbalový leták je i online, každopádně dal bych to s takovou reakcí nebrala a pokud bys měla pochybnosti, zkus zavolat někam na gyn-por pohotovost, nějaký lékař ve službě snad poradí.
Ano online příbalový leták jsem našla. To pálení tam je psané. Špatně jsem hledala. Tak už je nechci.
Díky za reakce
Ahoj, momentálně trpím mykózou a včera to přestalo svědět, ale kůže se mi začala silně odlupovat a trošku to zase svědí co to může znamenat? poraďte mi prosím už jsem z toho nešťastná