Mykóza po vaně

Anonymní
15.1.22 00:18

Mykoza po vaně

Ahoj, trpívám na mykozy a přišla jsem na to, že poslední dobou i když si dám vanu. Nepomohlo by brát na to nějaké doplňky, nebo něco podobného jestli existuje? Nebo mě napadlo si dát pokaždé tampon i bez menstruace? Díky za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3463
15.1.22 00:20
@Anonymní píše:
Ahoj, trpívám na mykozy a přišla jsem na to, že poslední dobou i když si dám vanu. Nepomohlo by brát na to nějaké doplňky, nebo něco podobného jestli existuje? Nebo mě napadlo si dát pokaždé tampon i bez menstruace? Díky za tipy

Probiotika jsou i poševní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.1.22 00:53

Ano, probiotika, v lékárně poradí, stojí cca 200-300 Kč, většinou se zavádí na několik dní. Mně třeba tampon hodně vadí a mykózu by mi jen zhoršoval, takže se snažím víc sprchovat než koupat. Kdyby ti nepomohla probiotika, zkus požádat gynekoložku o vyšetření, jestli se ti tam neuchytila nějaká brebera, kterou je nutno přeléčit. Stalo se mi to tak u opakovaných zánětů močového měchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.22 07:47

Stává se mi to v těhotenství, trochu lepší je, když si dám do vody sůl místo pěny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.22 09:02

Ja jsem kvuli tomu vanu vynechala uplne, uz několik let se pouze sprchuji.

• Citovat
  • Upravit
65
15.1.22 12:18
@Anonymní píše:
Ahoj, trpívám na mykozy a přišla jsem na to, že poslední dobou i když si dám vanu. Nepomohlo by brát na to nějaké doplňky, nebo něco podobného jestli existuje? Nebo mě napadlo si dát pokaždé tampon i bez menstruace? Díky za tipy

Taky jsem hodně trpěla má mykozu. Hodně pomohl rosalgin nebo jak se to píše a gel na intimní hygienu. Ty voňavý sprcháče, mýdla atd jsou největší zlo. A hlavně i aviváž stačí se utřít do vyvoněnýho ručníku a problém je na světě 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí