Zmizí myom?

9307
7.1.16 15:23

Myom - zmizi?

Ahojky.
Po bolestech v podbrisku jsem dnes navštívila gynekolozku. Zjistila, ze mam myon v děloze. Ukazovala mi ho a jakoby zasahuje do dělohy. Bohužel velikost nevím :( Jenže ja člověk který nesnáší injekce, nemocnice a podobne tak proste mam strach co me čeká. Bohužel moje gyndr nedělá utz při roční prohlidce, takže nevím jak dlouho tam je. Nemam utz delany 4 roky. Řekla, ze se nemam bát, byt v klidu a přijít na cytolku v červnu. Ze kouknem na utz. Mam strach. Holky kdo to mate, musí se na operaci? :'( diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66263
7.1.16 15:32

@Šema Co to máte za doktorku? Já i dcery chodíme co půl roku a dělá automaticky pokaždé ultrazvuk. Já zatím mám zjištěný poprvé, taky jsem zvědavá, co bude dál. O operaci sice doktor mluvil, ale necháv to na mně (zatím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.16 15:34

@vokishka tahle nedělá a prý při roční prohlídce pojišťovna nehradi utz. Tak proto. No dneska už jsem se objednala jinde. Jenže jdu až 6.4. Se tam registrovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66263
7.1.16 15:37

@Šema a jak by to ten můj doktor dělal? Fakt ho dělá 2× ročně, i dcerám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.1.16 15:42

Já teda chodím 1× ročně, pokud je vše OK, pokud se mně nebo doktroce něco nezdá, tak každý půlrok, ale pokaždé mi dělá vyšetření i ultrazvukem…
Co třeba zkusit přejít někam, kde nabírají zrovna nové pacientky, zavolat, vysvětlit situaci a registraci uspíšit? Já jsem si ke své současné doktorce tehdy informativně zavoalal, řekla jí, že bych potřebovala vyšetřit co nejdřív a byla jsem objednaná na další týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.16 15:43

@vokishka ja nevím :( kdyby mě ho udělala dřív. Takhle vím prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.1.16 16:30

@Šema Mám myom taky a nijak se to neřeší, jen sleduje, jestli nedochází k nějakým změnám. Pokud by nastal problém, musel by ven :nevim: Když si zagooglíš, tak zjistíš, že myomy jsou bohužel vcelku běžná věc a má je asi deset procent žen v produktivním věku. Takže klid, opravdu nemá cenu se stresovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.1.16 16:37

Ahoj, ja mela myom o prumeru 4 cm. Musela jsem na operaci - slo to laparoskopicky. Za ctyri dny me pustili domu a zotavovala jsem se tak 14 dni. Nastesti myom byl jen na šťopce a nebyl vrostly do delohy nebo do jeji steny. Kvuli myomu jsem nemohla otehotnet. Po operaci jsem sla za pul roku na IVF a mame holcicku. Ted cekame druhou holcicku prirozene. Vse se po te operaci srovnalo - hormonalni profil jsem mela par mesicu po operaci uz uplne v norme. Take jsem o nem nevedela, ma ex dr taky nedelala utz. Az kdyz jsme prisli do centra asist. repr., udelali utz a tam ten veliky myom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
7.1.16 16:43

Já mám myomy 2 jednou už jsem byla na odstranění, protože mi nejspíš způsoboval problémy u těhotenství a stejně mi pak zase narostl. Je to docela častá věc a jediný co mi dělá problémy je, že mám silnější menstruaci a před menstruací ho cítim, bolí mě. No a pak to dělá problémy při těhotenství, že jak roste miminko tak roste i ten myom, ale jen první 3 měsíce. Bohužel mám ten typ, který je vrostlý kus v děloze a kus venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.16 19:12

@medun tak to máme ten stejný typ :think:

Moc dekuji za odpověď Všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
7.1.16 19:18

Ahojky, já mám dokonce dva, zjistila mi je doktorka před dvěma roky, jsou kolem 1cm. Říkala, že je to běžná věc a nic s tím dělat nebudeme. Jedna pacientka prý normálně otěhotněla a porodila s 10cm. No tak nevím, napřed jsem byla vyděšená, ale po roce se téměř nezměnily, tak jsem to přestala řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.16 19:20

Ono je to asi fakt ze to je dost časté :( má ho i segra i svagrova.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.16 19:20

Ono je to asi fakt ze to je dost časté :( má ho i segra i svagrova.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 14:06

bylinky

Zdravím Vás děvčata, slyšeli jste někdy už o bylinných tobolkách, které se zavedou stejně jako tampon do pochvy a nechají se tam dva až tři dny, poté se vyndají a udělá se výplach? Jsou úžasné na záněty, myomy, cysty, kvasinkové infekce, endometriózu, čištění dělohy a celkové vyčištění těla. Já po nich otěhotněla po 5 a půl letech snažení:-) A mé sestře myom zmizel a kamarádkám cysta, je to opravdu úžasné a jen z bylinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
18.1.16 18:50
@pavlakrajic píše:
Zdravím Vás děvčata, slyšeli jste někdy už o bylinných tobolkách, které se zavedou stejně jako tampon do pochvy a nechají se tam dva až tři dny, poté se vyndají a udělá se výplach? Jsou úžasné na záněty, myomy, cysty, kvasinkové infekce, endometriózu, čištění dělohy a celkové vyčištění těla. Já po nich otěhotněla po 5 a půl letech snažení:-) A mé sestře myom zmizel a kamarádkám cysta, je to opravdu úžasné a jen z bylinek.

Aha, takže zase reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí