Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový problém mám 6 měsíců zavedené nitroděložní tělísko, vše bylo v celku v pořádku, ale teď 2 měsíce zpátky mám strašně dlouhé období od menstruace do menstruace. Minulý měsíc to trvalo i 31 dní než jsem dostala menstruaci a teď, když jsem měla menstruaci 25. listopadu, tak do teď mi ještě nedorazila. Je to normální?? Přitom se cítím úplně v pohodě, žádné bolesti apod. ve čtvrtek jsem objednaná k lékaři, děkuji za rady
Doufej, ze nejsi tehu
tech 31 dni mi prijde v poho, to neni zadna strasna odchylka
Přesně tak, jestli to je Mirena tak buď jedině ráda. Pokud to je nehormonální tělísko, tak to s tělískem nemá co do činění.
Ja uz mam telisko asi rok a misto menstruace jenom spinim a to minimalne a velmi nepravidelne. rozestupy mezi spinenimi jsou i vic nez mesic. nekdy spinim den, nekdy tyden, takze si myslim, ze je to normalni. Pravdepodobnost otehotneni s teliskem je minimalni
To zavani pruserem…tehotensky test sis dělala? Taky m nehormonalni telisko, menstruace se mi zpozdila jednou o pět dní, ale naštěstí přišla… ![]()
@Jana525 nn doktorka mi vzala krev a zitra se dozvim vysledky, z toho zjistila, ze v deloze plod neni, ale mam zvetsenou sliznici tak jsem dostala injekci na vyvolani menstruace