Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JayLee píše:
ja bych se nnechala tak odbyt chtěla bych treti ster a klidne bych si ho sama zaplatila nebo sla jinam
děkuji, mám dobrého doktora, ale nechce se mi jen čekat, budu to muset nějak řešit, to čekání je děs
@JayLee píše:
bych nevydržela to cekani ty jo bych byla nervak fest
Jj, to já jsem taky, jen kdybych věděla, co mě čeká, když budou výsledky opět špatné, vždy jsem měla vše v pořádku.
@JayLee píše:
hlavne klid taky to nemusi znamenat vůbec nic takze zadny zbytečny stresovani ju?
Děkuji ![]()
Měla jsem po porodu nález na čípku, dvakrát během 3 měsíců. Byla jsem odeslána do centra onkologické prevence, udělali mi biopsii, byla v pořádku a nyní už jsem ok. Jen mě sledovali a nic se mnou nedělali.
Nebála bych se, určitě to bude ok.
@Katerina308 píše:
Měla jsem po porodu nález na čípku, dvakrát během 3 měsíců. Byla jsem odeslána do centra onkologické prevence, udělali mi biopsii, byla v pořádku a nyní už jsem ok. Jen mě sledovali a nic se mnou nedělali.
Nebála bych se, určitě to bude ok.
U mě taktéž - jen už v těhotenství, špatná cytologie, v onkocentru biopsie a sledování a po porodu dobrý. Asi bych už nechtěla jen čekat na další stěry.
Dobrý večer, dvakrát po sobě jsem nyní měla špatné výsledky ze stěru děložního čípku, horší buňky nebo tak něco, už nevím jak to přesně říkal, je možné, aby se s tím nic nedělalo? Mám jít zase za půl roku na další stěr, co když to bude stejné? Už minule mi říkal, že se nestává, abych to neměla podruhé lepší, ale bohužel výsledek stejný s odstupem půl roků, co dál očekávat, když bude výsledek stejný? Radějí anonymně, rodina nic neví