Jsem blbá, těhotná, nebo v přechodu?

1812
5.1.16 13:05

Jsem blbá, těhotná, nebo v přechodu?

Ženy, potřebuju vysvětlení, radu, nebo názor. Od jakživa jsem měla menstruaci pravidelnou - 28 dní skoro na hodinu přesně, děti počaté vždy napoprvé, bez problémů (čili ovulace asi taky pravidelná)a po prvních dvou porodech se mi menstruace dostavila za 4 měsíce (i když jsem kojila) opět s železnou pravidelností. No a teď po 3. porodu jsem první měsíčky dostala začátkem prosince 13 měsíců po porodu. Zaradovali jsme se (teda víc manžel), že se můžeme konečně vybodnut na kondom a najet do počítání plodných a neplodných dnů, které se nám osvědčilo. No a teď ten problém - mám už 4. den zpoždění, test negativní (ani se těhotně necítím - u každého těhotenství jsem prostě „věděla“ že jsem v tom) a nevím, co se děje? Myslíte, že můžu mít nějak posunutý cyklus, když pořád ještě kojím (to se teda bojím i toho případného těhotenství, protože 5. den po předpokládané ovulaci jsme jeli opět bez ochrany), nebo že by se jednalo o počátek přechodu (to teda taky dost pochybuju, protože je mi teprve 34)? Dá se zjistit jinak, než návštěvou u gynekologa, jak na tom jsem (nějaké měření teploty nebo něco podobného)? Jsem z toho prostě mimo, protože tohle se mi fakt ještě nikdy nestalo. Na gyndu sice stejně musím, ale chtěla jsem právě až po menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5239
5.1.16 13:14

@Meeshab Pockat tyden a udelat test znovu. muzete taky po ranu zmerit bazalni teplotu, v tehu byva vyssi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 13:20

Leda udělat test za pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.1.16 13:24

Mě druhá ms po porodu přišla až po 45 dnech…což jsem byla taky dost vystrašená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
5.1.16 13:36

@Meeshab já první MS po porodu dostala také až za 13 měsíců a druhá pak přišla za měsíc a půl. Trochu nezvyk, cykly jsem měla vždy spíš kratší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
5.1.16 13:43

@Jitus.Slavickova Kdybych já tak věděla, kolik ji mám normálně…náš teploměr nikdy neviděl nic jiného než podpaždí :mrgreen:
@MilijonDolarBejby Zkusím…ale do té doby se asi zblázním
@Katerina308 @Bibi30 Vy jste mě trochu uklidnily. Tak snad to bude tím…A pak už bylo zase všechno pravidelně? Abych věděla, co čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 13:45

@Meeshab tak jdi na krev na hcg. Nenervovala bych se ale ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.1.16 13:56

@Meeshab
Pak se mi to hned ustálilo na plus mínus 26-28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
5.1.16 20:25

Klidne to muze byt jen nejake kolize hormonu. Malimu je 14m, taky kojim, cca 2 - 3× denne. Ms po 28dnech. A ted jsem posledni ms mela zacatkem listopadu a od ty doby nic a tehotna nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
5.1.16 20:57

Po porodu sem mela ms 2× po 56 dnech, asi dtàvkoval jeden vaječník. Až potom sem najela na pravidelných 28 dni. Od první ms bych neměla odvahu spoléhat jen na plodne dny, když nevíš jestli ti porod nerozhodil cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
5.1.16 21:38

@Meeshab to ještě nevím, třetí čekám příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie