Myš v domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
29.11.16 10:49

Ahoj před dvěma dny jsem našla v ložnici myší trus, pravděpodobně se nám usídlila myška z půdy do ložnice. Náš pes na to nereaguje, tak jsem nastavila pastičku s opečeným chlebem a čekám co bude. Myslíte že je možné že by jí pejsan necítil? Venku na zahradě u myší díry hrabal jako blázen a doma nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.11.16 14:55

My používáme pastičku s kouskem hořký čokolády a myši se vždycky chytnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.12.16 11:42

My se myší zbavovaly asi dva měsíce, měli jsme celou početnou rodinku.. Vyžraly nám troubu, ale už je klid. Už ani kočka nám nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.3.19 13:34

re

To je nejhorší, měli jsme je ve spíži.. nikomu tohle nepřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.19 17:47

my měli myš v sedačce :oops: Od té doby kočka-pasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.4.19 22:52

re

Fuj, to je hnus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.11.19 20:33

Predem se omlouvam za roman.Ale PROSIM o rady. Holky prosim, v sobotu v noci jsem nahodu objevila ve skrini mys :,( mam na ni vyvalena zada protoze se me do ni dcera schovavala :zed: v nedeli jsme natahly pasticky protoze chytit se nam ji nepovedlo (to uz byla v kuchyni) Nikde jsem trus nenasla jen jeden bobek na polstari, co je ulozen na dne skrine. V nedeli vecer prisla kamoska zamerne se psem. cmuchal kolem linky ale jinak nic.Co jsme koukaly kolem posteli apod nikde trus nebyl. V noci jsen ji zahlidla zase v obyvaku. Pastcka byla jedna v obyvaku za skrini, druha v kuchyni u linky.Rano salam z pasti za skrini pryc. Odesla jsem do prace a cca za 45min volala dcera ze v kuchyni sklapla past. Chytla se.Ale: az dnes jsem detailneji prohlizela skrin a byl v ni trus na kapucach bund docela dost. Jeden bobek v lince dole, kde se dvirka samy otviraji a nedrzi zavrene.Mam v nich sici stroj, nejaky papiry…Dalsi trus u holky v pokoji ve skrini v pradle na dne. Myslite, ze by tohle dokazala 1 mys??? Vcera se natahlo dalsich 6 pasti. Salam nezmizel z zadne, past nesklapla. Kamoska si mysli, ze jelikoz byl trus tvrdy, suchy byl stary, ze nebyl cerstvy.Ma pravdu? Holky, ja jsem skoro neslysici, kdyz uz neco slysim nevim co to je a odkud to jde Ted jsem v obyvaku sama „neco“ slysim ale tezko rict co a zda to nejsou jen nervy na pochodu. Jsem z toho vystresovana a uz ani nejim. Diky moc za rady, poznatky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
19.11.19 20:48

@alexxa jedna myš toho dokáže docela dost. Jinak dej do pasticek vlašský ořech nebo burak. Nam se na nej chytla přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.11.19 21:01

@Lentilkaaa83 musim zitra zkusit sehnat orechy, Ted jsem byla pondeli, utery do vecera v praci tak nebylo kdy.No a myslis, ze ma pravdu, ze trus je stary, ze muze byt od te jedne mysi ktera uz tu neni??? Zitra mam volno a kamoska zase dorazi budeme vyklizet skrine, probirat krabice s hrackama…jen bohuzel asi nezvladneme odahnout skrinee a opravit zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11179
19.11.19 21:05

Tak opravovat zada nemusite, jakmile bude mys v baraku, je to stejne blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.19 21:07

Když jsem kupovala myši jako krmeni pro hada, bylo vždy za tu chvilku v přenosové krabičce tolik bobků, že jsem nechápala, kde se to v ní mohlo vzít. Takže je určitě možné, že jsou od jedné myši. Nevíte, jak dlouho vám tam běhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.11.19 21:27

@katyna1984 To skutecne nevime. Ale strach budu mit jeste dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.11.19 21:31

@jita22 tak ja si prave myslim, ze nebyt tech vyvalenych zad tak tam treba ani nevleze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11179
19.11.19 21:57
@alexxa píše:
@jita22 tak ja si prave myslim, ze nebyt tech vyvalenych zad tak tam treba ani nevleze :think:

No do te skrine ne, ale vleze jinam, kde ji treba objevis pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21296
19.11.19 22:51

Mysi chodi vzdycky po 3. Starecek to rikal a zatim to vychazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová