Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj před dvěma dny jsem našla v ložnici myší trus, pravděpodobně se nám usídlila myška z půdy do ložnice. Náš pes na to nereaguje, tak jsem nastavila pastičku s opečeným chlebem a čekám co bude. Myslíte že je možné že by jí pejsan necítil? Venku na zahradě u myší díry hrabal jako blázen a doma nic?
My používáme pastičku s kouskem hořký čokolády a myši se vždycky chytnou.
My se myší zbavovaly asi dva měsíce, měli jsme celou početnou rodinku.. Vyžraly nám troubu, ale už je klid. Už ani kočka nám nepomohla.
To je nejhorší, měli jsme je ve spíži.. nikomu tohle nepřeji.
Predem se omlouvam za roman.Ale PROSIM o rady. Holky prosim, v sobotu v noci jsem nahodu objevila ve skrini mys
mam na ni vyvalena zada protoze se me do ni dcera schovavala
v nedeli jsme natahly pasticky protoze chytit se nam ji nepovedlo (to uz byla v kuchyni) Nikde jsem trus nenasla jen jeden bobek na polstari, co je ulozen na dne skrine. V nedeli vecer prisla kamoska zamerne se psem. cmuchal kolem linky ale jinak nic.Co jsme koukaly kolem posteli apod nikde trus nebyl. V noci jsen ji zahlidla zase v obyvaku. Pastcka byla jedna v obyvaku za skrini, druha v kuchyni u linky.Rano salam z pasti za skrini pryc. Odesla jsem do prace a cca za 45min volala dcera ze v kuchyni sklapla past. Chytla se.Ale: az dnes jsem detailneji prohlizela skrin a byl v ni trus na kapucach bund docela dost. Jeden bobek v lince dole, kde se dvirka samy otviraji a nedrzi zavrene.Mam v nich sici stroj, nejaky papiry…Dalsi trus u holky v pokoji ve skrini v pradle na dne. Myslite, ze by tohle dokazala 1 mys??? Vcera se natahlo dalsich 6 pasti. Salam nezmizel z zadne, past nesklapla. Kamoska si mysli, ze jelikoz byl trus tvrdy, suchy byl stary, ze nebyl cerstvy.Ma pravdu? Holky, ja jsem skoro neslysici, kdyz uz neco slysim nevim co to je a odkud to jde Ted jsem v obyvaku sama „neco“ slysim ale tezko rict co a zda to nejsou jen nervy na pochodu. Jsem z toho vystresovana a uz ani nejim. Diky moc za rady, poznatky ![]()
@alexxa jedna myš toho dokáže docela dost. Jinak dej do pasticek vlašský ořech nebo burak. Nam se na nej chytla přes noc.
@Lentilkaaa83 musim zitra zkusit sehnat orechy, Ted jsem byla pondeli, utery do vecera v praci tak nebylo kdy.No a myslis, ze ma pravdu, ze trus je stary, ze muze byt od te jedne mysi ktera uz tu neni??? Zitra mam volno a kamoska zase dorazi budeme vyklizet skrine, probirat krabice s hrackama…jen bohuzel asi nezvladneme odahnout skrinee a opravit zada.
Tak opravovat zada nemusite, jakmile bude mys v baraku, je to stejne blby.
Když jsem kupovala myši jako krmeni pro hada, bylo vždy za tu chvilku v přenosové krabičce tolik bobků, že jsem nechápala, kde se to v ní mohlo vzít. Takže je určitě možné, že jsou od jedné myši. Nevíte, jak dlouho vám tam běhala.
@katyna1984 To skutecne nevime. Ale strach budu mit jeste dlouho…
@jita22 tak ja si prave myslim, ze nebyt tech vyvalenych zad tak tam treba ani nevleze ![]()
@alexxa píše:
@jita22 tak ja si prave myslim, ze nebyt tech vyvalenych zad tak tam treba ani nevleze
No do te skrine ne, ale vleze jinam, kde ji treba objevis pozdeji…
Mysi chodi vzdycky po 3. Starecek to rikal a zatim to vychazi.