Myš v domě

8
10.7.16 02:30

Myš v domě

Ahoj holky, mám dotaz. Dcera si v noci stěžovala (dokonce i před chvílí), že v noci slyší zvuky v pokoji (cituji) „jakoby tam něco běhalo a něco tam něco kousalo“. Mám obavy, že to je myš. Syn často nechává otevříno, když jde na zahradu, tudíž to je nejvíc pravděpodobné. Na duchy a podobný paranormální jevy nevěřím. :D Bydlíme v bungalovu, tudíž neni těžké vlítnout do jakéhokoliv pokoje. Co myslíte vy? Popřípadě, jak na ně? Respektive, co na ně platí? V S myšmi zkušenosti nemám a nejradši bych ani neměla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
10.7.16 03:14

@anetapi tak já zkušenost mám. Dávali jsme pastičky- ty je třeba často kontrolovat. Definitivním řešením je kocour

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.7.16 03:52

@matkabagristy kocoura bych ráda, ale manžel má alergii, takže ten by neprošel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.7.16 03:56

@anetapi náš kocour je nalezenec, pobývá venku. Domů se chodí nažrat, v zimě ohřát, když je fakt tyčka, necháme ho přespat v šatně. Jsem alergik, takové věci si hlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.16 05:47

@matkabagristy Kocour :mrgreen: to jako vazně :lol: mne ten náš myš přines…živou a vypustil v kuchyni. Tak pastičky za linkou se pak chytla potvora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.7.16 06:01

Dej si pred dvere znacku „zakaz vstupu mysim“ nebo zkus obycejnou pasticku, nejlepe s kouskem slaniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.7.16 08:06

Taky mivame, zabehlou zvenku otevrenymi dvermi :-) nekdy se nam ji povede vyhnat smetakem - pokud nemate moc nabytku, tak se to muze povest. Jinak bohuzel obyc pasticka na mysi s kouskem tvrdeho chleba nebo slaniny nebo tvrdeho syra. Stava se mam to tak 3× do roka, taky mame vstup do domu bez schodu, kocku nemame a pes na mysi kouka jako na TV. Lovu zdar! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.16 08:20

@Letucha měli jsme to podobně ja jednou měla zalezlou v papuci. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.7.16 08:22

:mrgreen: to je dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
10.7.16 08:49

Nám nejvíc pomohly patičky a do nich chleba, co zapalovačem opálíš, ten smrad je k tomu přitáhne…kam se cpal nějaký sýr, slanina, nebo ořechy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.7.16 08:58

@valinka.alenka asi špatnej oddíl, náš je loví venku, pěkně si s něma pohraje a pak přinese mrtvé před vchody nebo pod trampošku, teda i krtky, těm se u nás na zahradě taky moc nelíbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
10.7.16 09:09

My máme myš v akvárku. Má se u nás jak královna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.7.16 09:18

Kočka myš doma mezi nábytkem atd chytne velmi těžko, nejlepí sou pastičky. Máme takové ty domečky a potom je s děckama chodíme vypouštět na pole za dědinu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
10.7.16 09:47

Ja radim tez pasticky, ale tu navnadu tam zkus pridratkovat, parkrat se nam stalo, ze navnada byla fuc a past nesklapla… jinak z mych zkusenosti kocourum se nemusi chtit chytat, kocky jsou vetsi lovkyne - no chlapi :lol: a rada na zaver- hlavne to res rychle, protoze jestli se zacnou mnozit, tak jsi v…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.7.16 11:49

Jestli bys ráda kočku, tak si ji pořid, stejně bude nejspokojenější venku. Máme venkovního kocoura, pouze když je pod -5°, dáváme ho do garáže a to jen na noc. Spokojený a zdravý, 11-letý kocour.

Jinak tam dejte obyčejnou pastičku, někam daleko pod postel (aby děti nechtěly zkoumat), můžeš dát třeba pastičku ke stěně a před ni nějakou krabici apod. do pastičky chleba nebo kousíček vysočiny. a nezapomeňte kontrolovat, aby vám tam myška neuzrála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová